Black Friday Centralpoint

Centralpoint Black Friday actie

Wanneer? vrijdag 24 november t/m maandag 27 november 2017
Webshop: Centralpoint.nl
Black Friday korting: Apple MEGA MADNESS met hoge kortingen op Apple producten. Koop nu een iPhone, MacBook of iPad met hoge korting.

Profiteer nu van Centralpoint Black Friday korting


Over Centralpoint

In 1 zin: bij Centralpoint kun je terecht voor alles op het gebied van ICT artikelen. Deze webshop bestaat sinds 2001 en heeft een assortiment met ruim 1 miljoen artikelen. Met een jaar omzet van 120 miljoen euro zijn ze een grote en bekende webshop in Nederland. Waarvoor kun je dan zoal bij ze terecht: laptops, computers, tablets, printers, muizen, headsets, smartwatches, harde schijven, webcams, ultrabooks en nog heel veel meer. En natuurlijk van alle bekende merken: HP, Samsung, Acer, Apple, Philips en nog heel veel meer. Tijdens Black Friday is Centralpoint bekend van de Apple MEGA MADNESS. Dit bekent dat ze de Apple producten bijna allemaal verlagen. Dus als je op zoek bent naar een nieuwe iPad, iPhone of Macbook, dan is dit het moment om jouw slag te slaan! De Apple MEGA MADNESS trekt elk jaar veel bezoekers en kopers bij Centralpoint. Ben jij er dit jaar ook op tijd bij?

Black Friday korting

Zo door het jaar heen kun je waarschijnlijk altijd wel profiteren van leuke Centralpoint aanbiedingen. Soms is daar online een actiecode, kortingscode, couponcode of voordeelcode voor nodig om tijdens het online bestellen deze extra korting te kunnen krijgen. Maar het is ook slim om gebruik te maken van bepaalde periodes in het jaar, wat dacht je bijvoorbeeld van de uitverkoop of de Centralpoint SALE periode? De kortingen lopen dan sowieso lekker hoog op. En dat is in het voordeel van jouw portemonnee. Maar dat is nog lang niet alles. Want het is nog veel goedkoper shoppen tijdens Black Friday Nederland. Wij verzamelen dan de Black Friday SALES deals voor jou in een overzicht. En natuurlijk nemen we daarin ook de Centralpoint deals en Centralpoint aanbiedingen mee. Wil je direct profiteren tijdens Black Friday? Klik dan meteen op de Profiteer nu button. Wij wensen jullie allemaal heel veel shopplezier tijdens het Black Friday en Cyber Monday weekend!

Houd Black Friday, vrijdag 24 november, vrij in jouw agenda om de beste koopjes in huis te halen en te profiteren van de hoogste kortingen en de beste Apple deals!

Profiteer nu van Centralpoint Black Friday korting

Cyber Monday Centralpoint.nl

CyberMonday is altijd de eerste maandag na Black Friday. Dat betekent over het algemeen dat webshops de kortingsactie, die ze tijdens Zwarte Vrijdag hebben, gewoon doortrekken. De meeste BlackFriday acties lopen dan ook tot en met zondag en gaan daarna vloeiend over in Cyber Monday. De CyberMonday is eigenlijk de ‘tegenhanger’ van Black Friday. Daar waar Black Friday bedacht is door de winkeliers om mensen naar de winkel toe te halen is Cyber Monday een dag waarop je alleen online deze kortingen kunt krijgen. Een koopfestijn vanuit de luie stoel dus. Ideaal. Je hoeft niet de drukte op te zoeken in de stad, je moet hooguit even in de wachtrij voor een webshop als ze het echt heel druk hebben, maar dat valt meestal wel mee. Bovenaan deze pagina kun je zien of er ook een Centralpoint CyberMonday aanbieding is. Dit kun je zien door te kijken naar de datum van de actie. Als er staat dat deze geldig is t/m maandag 27 november, dan doet deze webshop mee aan de Cyber Monday korting. In sommige gevallen is de korting op maandag nog net wat hoger dan op de Zwarte Vrijdag, maar de vraag is of je daar op durft te wachten of dat jouw product dan al is uitverkocht. De keuze is aan jou, en het is geen garantie dat de CyberMonday Centralpoint korting nog hoger is.

Profiteer nu van Centralpoint Black Friday korting

Black Friday Centralpoint
4.9 (98.32%) 95 stem(men)