Black Friday Deals 2017

Op zoek naar alle Nederlandse deals in één overzicht? Dan zit u hier goed.

De TOP Black Friday Deals in Nederland

Coolblue Black Friday Actie volgt zodra bekend
Kijkshop Black Friday Actie volgt zodra bekend
MediaMarkt black friday Actie volgt zodra bekend

Alle deals, aanbiedingen en korting

(Op alfabetische volgorde)

Coolblue Black Friday Actie volgt zodra bekend
Kijkshop Black Friday Actie volgt zodra bekend
MediaMarkt black friday Actie volgt zodra bekend
Otto Black Friday Actie volgt zodra bekend
Wehkamp Black Friday Actie volgt zodra bekend

Wanneer starten de Black Friday Deals?

Alle deals voor Black Friday 2017 gaan van start op 24 november 2017. In de meeste webshops kunt u de deals vanaf 00.00uur online kopen. In de fysieke winkels bij u in de buurt moet u rekening houden met de openingstijden van de betreffende winkel waar u wilt profiteren van korting.

Zoekt u alle Nederlandse deals? Dan zit u hier goed! Op dé dag zelf verzamelen we deze namelijk voor u. En u vindt ze vervolgens hier.

Korting, korting, korting!

Deze ene dag per jaar staat in het teken van deals, deals en nog eens deals. Black Friday Deals wel te verstaan. En daar wilt u bij zijn. Toch? Waarom? De kortingen lopen op tot 80% van de normale prijs. Amerikaanse taferelen dus, maar dan in Nederland. Maar u moet wel snel beslissen. Want, de aanbiedingen zijn slechts 1 dag, 24 uur lang beschikbaar. Black Friday is dus een typische dag voor de snelle beslisser onder ons.

Hoe aantrekkelijk zijn Black Friday Deals?

Dat is van tevoren niet precies te zeggen. De Black Friday Deals worden pas kort van tevoren bekend gemaakt. En in de meeste gevallen pas op de dag / nacht zelf. We verwachten net als eerdere jaren weer extreme en bizarre kortingen op de nieuwste elektronica, maar het is altijd een beetje afwachten. De korting verschilt per winkel en webshop en per product. U moet natuurlijk altijd zelf bepalen of u de korting ook echt hoog genoeg vindt om op dat moment over te gaan tot de aankoop. 1 ding lijkt wel zeker: u gaat een heleboel producten enkele tientallen euro’s of tientallen procenten goedkoper kunnen kopen dan de dag voor of na Black Friday 2017. Bent u van plan om uw slag te slaan met een Black Friday Deal en heeft u een specifiek product op het oog? Dan is het verstandig om in de dagen voor Black Friday (24 november 2017) alvast wat speurwerk te verrichten. Wat is de goedkoopste prijs van het product tot dan toe. Als het dan op 24 november 00.00 uur is dan kunt u direct zien of dat ene product nog goedkoper te verkrijgen is en dat u niet ‘in de maling wordt genomen’. Normaal gesproken zijn de producten lastig nog goedkoper te vinden dan tijdens de Black Friday aanbiedingen (overigens ook wel Zwarte vrijdag genoemd).

Populaire Black Friday Deals

Wat zijn populaire deals in 2017? Dat is van tevoren niet exact te voorspellen, maar in andere, eerdere jaren wordt er in deze 24 uur erg veel gezocht (en gekocht) naar Apple producten, speelgoed, kleding, Nike artikelen, Adidas artikelen, witgoed en heel veel elektronica.

Black Friday Deals 2017
5 (100%) 108 stem(men)