Black Friday Nederland

De TOP Black Friday Nederland Deals

Lidl black friday Lidl shop actie 
Wehkamp black friday Wehkamp actie
PlatteTV actie :

Bekijk alle Black Friday Deals

Cyberweekend en Cyber Monday

CyberMonday Nederland wordt elk jaar populairder. Er zijn steeds meer webshops die inspelen op dit fenomeen en op deze maandag een hele aantrekkelijke aanbieding bekend maken onder het mom van CyberMonday. Deze aanbiedingen zijn vaak alleen geldig op internet en niet in de fysieke winkels.
Het weekend wat tussen Black Friday en Cyber Monday ligt wordt Cyber Weekend genoemd. In veel webshops lopen de kortingen van vrijdag t/m maandag, zodat jij nog even na kan denken of de deal wel bij jou past en nog kan inventariseren wat je familie en vrienden als cadeau willen met Sinterklaas of de kerst.
Klik op de button hieronder voor een volledig overzicht van alle Cyber Monday Deals.

Wat is Black Friday Nederland?

Black Friday is ondertussen al aardig bekend in Nederland. Een aantal jaar terug is het voor het eerst overgewaaid uit Amerika. En soms noemen we het ook gewoon Zwarte Vrijdag. Deze dag die volledig in het teken staat van korting, korting en nog eens korting wordt nu elk jaar ook groter en groter in Nederland. Toen het net over kwam waaien uit Amerika deden er slechts een handjevol winkels mee met aantrekkelijke acties. Maar dat is nu anno 2017 wel anders in Nederland. De grote en bekende webshops doen ook allemaal mee. Tijdens de Black Friday Nederland 2016 editie waren bijvoorbeeld: Bol.com, Wehkamp, de Bijenkorf, MediaMarkt, Hunkemöller en nog vele anderen van de partij.  In 2017 deed CoolBlue mee met de BlueFriday, MediaMarkt had een Black Friday Super Sale met hele hoge kortingen en natuurlijk deden de grote en kleinere webshops ook mee met kortingen op heel veel producten. Op deze koopjesdag is het dan ook makkelijk om extreme kortingen te krijgen op hele bekende merken, zoals Nike, Apple en Sony. Black Friday Nederland 2018, op vrijdag 23 november, beloofd dan ook weer een topdag te worden als het om korting en aanbiedingen gaat.

Wat kan Black Friday in Nederland voor u betekenen?

Het eenvoudige antwoord is: korting! De Black Friday aanbiedingen betekenen korting. Hoge korting wel te verstaan. Het hele jaar door kunt u altijd bijna wel overal rekenen op een aanbieding of korting. Met of zonder kortingscode of actiecode. Maar tijdens deze ene dag per jaar, die in 2018 valt op vrijdag 23 november, kunt u 24 uur lang online hele bizarre kortingen verwachten en daar natuurlijk van profiteren. De kortingen lopen hierbij op tot meer dan 70 a 75% van de normale adviesprijzen. En dan hebben we het niet over de oude modelletjes van vorig jaar die u nu met korting kunt kopen. Nee, gewoon het nieuwste van het nieuwste. De nieuwste modellen laptops, macbooks, ipads, iPhones, smartphones, LED TV’s, wasmachines. Elektronica en witgoed zijn in het bijzonder erg populair, maar u kunt ook rekenen op korting op speelgoed, reizen, meubels, smartphones, kleding, schoenen, accessoires voor bij de kleding of in het interieur, etc. U kunt het bijna zo gek niet bedenken of het zit er tussen bij de Nederlandse Black Friday deals.

Een Black Friday deal is helemaal aantrekkelijk als u in die periode net op zoek bent naar een bepaald product. Is het dus al bijna november? En kunt u nog wel heel even wachten met een bepaalde aankoop (bijvoorbeeld een wasmachine, een tv of een nieuwe tablet of smartphone)? Dan is het verstandig om even te wachten tot Black Friday ook in Nederland los barst. Dan profiteert u namelijk direct van hele hoge kortingen. Het schijnt zelfs zo te zijn dat Sinterklaas en de Kerstman soms ook zo slim zijn om alvast hun inkopen te doen op deze dag in het jaar. Dan kunnen ze ten slotte meer cadeaus kopen voor hetzelfde budget.

Waar kunt u terecht tijdens Black Friday Nederland?

Jaar op jaar doen er meer winkels en webshops mee met super leuke en aantrekkelijke aanbiedingen. Wij kunnen ons voorstellen dat u geen zin heeft om allerlei webshops waar u wel eens wat koopt af te struinen om te kijken of ze nu een leuke korting hebben. Daarom hebben wij voor u een overzicht gemaakt met de beste Black Friday deals van 2018 in Nederland. Zo ziet u direct wat de beste aanbiedingen zijn in deze 24 uur waarin u moet beslissen en kopen. Dat scheelt u weer wat tijd. Er zijn natuurlijk altijd nog meer aanbiedingen dan die wij voor u kunnen verzamelen. Maar we doen ons best om er zoveel mogelijk te presenteren en kiezen als eerste voor de aanbiedingen die volgens ons het meest aantrekkelijk zijn. We helpen u graag een beetje op weg tijdens Black Friday Nederland. Dan kunt u makkelijker korting scoren!

Hoe gaat het er aan toe tijdens Black Friday Nederland?

U kent de filmpjes uit Amerika waarschijnlijk wel. Waarin Amerikanen elkaar de nieuwste xBox, Playstation of TV uit elkaars handen trekken en met elkaar op de vuist gaan of rondvliegende schoenendozen omdat ze wild op zoek gaan naar de juiste maat of de juiste kleur. Zo wild gaat het er in Nederland gelukkig niet aan toe. Grote kans dat er heel wat winkels meedoen bij u in de buurt in het winkelcentrum. Maar dan loopt u wel het risico op wat drukte en u moet er op tijd bij zijn. Het grote voordeel van online shoppen op deze dag is dat u geen last heeft van andere mensen die u in de weg staan en dat u echt van middernacht tot middernacht kunt shoppen met Black Friday korting. Waar wacht u nog op? Wij zien u graag op 23 november 2018. Zet deze datum dus alvast in uw agenda!

Bekijk alle Black Friday Deals

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de leukste acties en alle black friday super deals?
Volg ons dan ook op Facebook.