Black Friday AfterPay

Green Thursday 2024 AfterPay deals

Wilt u achteraf betalen bij uw bestelling? Onderstaande webshops bieden u Black Friday en Green Thursday kortingen aan de komende 2 dagen. Controleer voordat u de bestelling plaatst even goed of u ook kunt kiezen voor achteraf betalen.

Klik op het logo van uw favoriete merk of webshop en pak nú direct korting!

Green Thursday

De populariteit rondom Black Friday neemt elk jaar toe. Sinds een aantal jaar heeft AfterPay een speciale dag gelanceerd, namelijk de donderdag voor Black Friday (altijd op vrijdag) die ze Green Thursday noemen. Er zijn in totaal meer dan 100 webshops die hieraan meedoen en u de mogelijkheid bieden om al eerder te profiteren van een unieke aanbieding en hoge korting voordat het Black Friday is.

AfterPay en Black Friday: achteraf betalen populair

Er zijn elk jaar meer en meer mensen die gebruik maken van de mogelijkheid van achteraf betalen. Het is dus helemaal niet zo gek als u dat dit jaar ook eens wilt proberen. Black Friday (Zwarte Vrijdag) is daarvoor een ideaal moment om dit eens te proberen. Het kost u niks en levert u alleen maar gemak op. Enkele bekende webshops zoals: Schuurman Schoenen, fonQ, WE Fashion, G-star, SilverCreek, Superdry, terStal, Protest, The Sting, Girav, van Gils, My Jewellery, Lucardi, Brandfield en vele anderen webshops maken gebruik van deze optie. Kijk bij het bestellen bij uw favoriete webshop dus zeker eens naar de mogelijkheden van achteraf betalen als u daar interesse in heeft.

Wat is AfterPay?

AfterPay biedt u de mogelijkheid om achteraf te betalen in plaats van vooraf. Dat betekent dat u pas betaald nadat u de bestelling ook heeft ontvangen. Dit geeft u als klant de mogelijkheid om na de ontvangst eerst te beoordelen of u tevreden bent met de bestelling. Als u dat bent en de bestelling houdt (en dus niet retour stuurt) dan moet u de bestelling natuurlijk betalen. En houdt u slechts een deel van de bestelling? Dan betaalt u natuurlijk alleen dat deel met AfterPay. Maar u kunt dat dan veel meer doen op een moment dat u goed schikt. In Nederland is AfterPay de meest gebruikte betaalmethode voor achteraf betalen. U hoeft dus niet meer heel veel geld voor te schieten als u meerdere maten besteld van een paar schoenen of wat kleding, want u kunt thuis eerst even passen en de niet passende artikelen retour sturen. U betaalt alleen wat u houdt. Super makkelijk en eenvoudig.

Hoe werkt AfterPay?

Het is echt heel eenvoudig:

  1. Plaats uw bestelling bij een webshop die is aangesloten bij AfterPay en u de mogelijkheid biedt om After Pay aan te vinken in het bestelproces. Dit staat over het algemeen erg duidelijk aangegeven. U hoeft geen account aan te maken bij AfterPay om hier gebruik van te maken.
  2. Heeft u de bestelling binnen? Dan kunt u op uw gemak even alles proberen, uitpakken, passen, bekijken. U ontvangt ondertussen van AfterPay een e-mail met een betaaloverzicht. U kunt ook de AfterPay app downloaden voor nog meer gemak.
  3. Bent u blij met uw hele bestelling of een deel daarvan? Dan kunt u gemakkelijk en snel betalen met 1 klik. Zo hoeft u dus nooit meer heel veel voor te schieten, want u kunt dat geld misschien wel beter gebruiken. Of u houdt het in ieder geval graag op uw eigen rekening.

Achteraf betalen

Er zijn nog meer mogelijkheden voor achteraf betalen. Naast AfterPay kunt u in Nederland gebruik maken van de optie Klarna Factuur. U krijgt dan in principe 2 weken de tijd om de bestelling te betalen. U krijgt bij uw geplaatste bestelling een factuur meegestuurd die u binnen 2 weken moet betalen. Wilt u de factuur in delen voldoen? Kies dan voor een Klarna account. U kunt de betaling dan gespreid betalen.