Black Friday 2022

Black Friday 2022 wordt een groot spektakel. De kans is groot dat u nog meer korting krijgt dan vorig jaar. En de kans is ook enorm groot dat er nog meer winkels meedoen dan tijdens Black Friday 2021. En daar profiteert u volop van. Het is dan ook nog aantrekkelijker om te gaan shoppen op dit moment in het jaar. Zo koopt u alvast goedkoop Sinterklaas- en Kerstinkopen. Met hetzelfde budget kunt u dan meer cadeaus kopen. Hoe leuk is dat? Jaar op jaar worden alle records verbroken qua aantal deelnemende winkels en de kortingen. Dus Black Friday 2022 belooft veel goeds.

Bekijk alle Black Friday Deals

Wanneer is Black Friday 2022?

Black Friday Nederland 2022 is op vrijdag 25 november 2022. Black Friday hangt samen met het moment waarop Thanksgiving wordt gevierd. Deze feestdag vieren ze voornamelijk in Amerika. Thanksgiving 2022 is op donderdag 24 november 2022. En traditiegetrouw is de Zwarte Vrijdag direct de eerste vrijdag na Thanksgiving. Om 00.00 uur barsten de echte Black Friday aanbiedingen los en kunt u sowieso 24 uur lang profiteren van de Black Friday Deals. Gaat u er ’s nachts al klaar voor zitten om direct uw slag te slaan? Of wacht u tot later op de dag?

Black Friday 2022 deals

Wilt u weten van welke mooie Black Friday Deals u kunt profiteren? Wij gaan ze weer voor u verzamelen en maken een selectie van de meest aantrekkelijke winkels en merken die meedoen met aanbiedingen. Zo hoeft u niet het hele internet af te zoeken naar de beste deal, maar u kunt u die bij ons vinden in het overzicht. Alle beste kortingen en acties bij elkaar. Dat is makkelijk toch?

Elk jaar doen er steeds meer winkels en webshops mee. Zo ook in 2022 is de verwachting. Op sommige spelers zoals Zalando, Bol.com, MediaMarkt, Coolblue, de Bijenkorf, H&M, Mango en Zara kunt u sowieso wel rekenen verwachten we. Of u nu zoekt naar elektronica, speelgoed of kleding? Het is allemaal te koop met korting tijdens Black Friday Nederland.

Waarom is Black Friday 2022 zo leuk?

Black Friday is ontstaan in Amerika. Een dag om de kerstinkopen in te luiden en de Amerikanen massaal naar de winkel te lokken. En hoe lok je men beter naar de winkel dan met hele hoge kortingen? Inderdaad, dus dat is men ook gaan doen. De kortingen lopen zo hoog op dat Amerikanen al ruim voor de winkels open gaan voor de deur liggen. Ze parkeren hun auto op een strategische plek zodat ze niet zover hoeven te sjouwen met hun inkopen en ze gaan er soms zelf voor met elkaar op de vuist. Tijdens Black Friday Nederland 2022 gaat het er een stuk gemoedelijker aan toe gelukkig. Zeker als u online gaat shoppen. Dan heeft u geen last van de enorme drukte en kunt u op uw gemak al uw inkopen doen.

Cyber Monday 2022

Naast Black Friday wilt u ook Cyber Monday niet missen. Cyber Monday 2022 is aansluitend aan Black Friday op de maandag direct na het Black Friday Weekend 2022. De meeste acties lopen dus door tot en met de maandag. In sommige gevallen krijgt u zelfs op maandag nog wat extra korting. Zeker de moeite waard om in de gaten te houden dus!