Black Friday acties 2024

Wat zijn nu echt de beste Black Friday 2024 acties? Welke acties zijn er allemaal waar u van kunt profiteren op deze dag in het jaar? Wilt u geen enkele actie of korting missen? Dan zit u hier goed, want wij hebben voor u een overzicht gemaakt van alle acties in Nederland die interessant zijn. Zo resteert er voor u nog maar 1 ding: shoppen met een hoge korting. Wacht dus niet langer en bekijk onderstaand de Black Friday acties 2024!

Beste Black Friday acties 2024

Klik op het logo van uw favoriete merk of webshop en pak nú direct korting!

Black Friday 2024

Wat is Black Friday? Black Friday wordt bij ons in Nederland ook wel gewoon Zwarte Vrijdag genoemd. Simpel gezegd is Black Friday 1 dag per jaar waarop het shoppen veel leuker is dan normaal, want de acties waar u van kunt profiteren zijn erg aantrekkelijk omdat de korting zo idioot hoog is. De acties zijn in principe slechts 24 uur geldig, alhoewel er steeds meer en meer webshops en winkels zijn die al eerder beginnen met de acties en de acties ook langer geldig laten zijn dan alleen de vrijdag. In veel gevallen kunt u het hele weekend nog  profiteren van de actie. En met een beetje geluk zelfs tot en met de maandag van Cyber Monday net na het weekend. Waarin de korting soms zelfs net nog wat hoger oploopt. Maar terug naar Black Friday, deze dag is zo populair qua shoppen omdat deze zeer gunstig valt voor de feestdagen in december.

Als u gaat shoppen met Black Friday 2024 dan heeft u de cadeaus op tijd in huis voor Sinterklaas en als u het helemaal slim aanpakt dan bent u ook al meteen grotendeels klaar voor de kerstdagen met de juiste deals. Elk jaar doen er meer en meer winkels en webshops mee. Enkele merken die de afgelopen jaren meededen zijn onder andere: OTTO, Zara, Coolblue, Hunkemoller, fonQ, BCC, de Bijenkorf, MediaMarkt, Bol.com, Nike, adidas, Reebok, DekbedDiscounter.nl, Nelson en nog heel veel meer webshops en winkels.

Black Friday is online, maar ook bij u in de buurt. De winkels in het winkelcentrum doen ook mee. Enkele grote steden zoals Den Bosch en Rotterdam maakten er tijdens eerdere jaren een groot succes van door er op in te spelen. Daar kunt u dus ook naartoe voor de korting. De acties verschillen per webshop en daar is van tevoren niks over te zeggen. De aanbiedingen en acties worden kort van tevoren bekend gemaakt, vaak pas op de dag zelf. Het ene merk biedt alleen gratis verzendkosten aan en de ander biedt een kortingspercentage op een aantal artikelen of het hele assortiment. Omdat er zoveel acties zijn verzamelen wij de leukste voor u zodat u zeker weet dat u die niet hoeft te missen.

Black Friday Nederland

Het fenomeen Black Friday is overgewaaid uit Amerika. Deze dag valt altijd op de dag na Thanksgiving, een dag die wij in Nederland niet vieren. In Amerika zijn veel mensen ook vrij op deze vrijdag en gaat men massaal starten met het doen van inkopen voor de feestmaand december. Winkeliers willen daarvan profiteren en zijn ooit gestart met bizarre aanbiedingen. Niet alleen op het oude assortiment, maar op de nieuwste spullen die u maar kunt verzinnen. Amerikanen lagen de avond daarvoor al voor de winkels te slapen om te wachten tot het ging beginnen of ze parkeerde hun auto alvast op een strategische plek zodat ze met tassen vol niet te ver hoefde te lopen. En u kent de beelden waarschijnlijk wel waarop Amerikanen elkaar de nieuwste TV of schoenen of computer games uit de handen trekken, ook dat gebeurd in Amerika op Black Friday. Black Friday Nederland gaat er een stuk rustiger aan toe en is het populairste online. U kunt dan ook lekker vanuit uw luie stoel of vanaf de bank uw aankopen doen. Black Friday Nederland wordt wel elk jaar populairder en groter. De aanbiedingen worden steeds beter en er zijn steeds meer deelnemende winkels. Waar gaat u van profiteren tijdens Black Friday Nederland dit jaar?

Wanneer is Black Friday?

Black Friday 2024 is op vrijdag 29 november 2024 en start officieel om 00.00 uur en duurt tot 23.59 uur. Sommige winkels en webshops beginnen al eerder en laten de acties langer doorlopen, maar de vrijdag is de belangrijkste dag om in de gaten te houden. Op deze dag zijn de meeste acties verkrijgbaar