Black Friday in de winkelstraat

Welke winkels doen mee?

Welke winkels doen mee aan Black Friday bij u in de buurt? U kunt natuurlijk heerlijk online gaan shoppen tijdens Black Friday 2024 in Nederland. Maar hoe zit het bij de winkels bij u in de buurt? Over het algemeen hebben de winkels die een webshop hebben ook bij u in de buurt dezelfde korting beschikbaar!

Klik op het logo van uw favoriete merk of webshop en pak nú direct korting!

Black Friday Rotterdam

In 2017 speelde Rotterdam voor het eerst echt groots in op het fenomeen Black Friday onder de naam “Black Friday Rotterdam Weekend Deals”. Verschillende winkels, horeca en hotels deden hier aan mee. Onder andere de Bijenkorf, van den Assem, Decathlon, Bram Ladage, McDonalds, Holland Casino, het Maritiem Museum, Museum Rotterdam en nog verschillende andere winkels speelden er speciaal op in met bijzondere acties. Maar ook de NS heeft vorig jaar zijn steentje bijgedragen, want met een speciaal NS Spoordeeluitje kon u voordelig naar Rotterdam afreizen om daar te gaan shoppen. Dat belooft dus veel goeds voor Black Friday 2024.

Black Friday Den Bosch

Maar ook in Den Bosch is Black Friday erg aantrekkelijk en leuk. De winkels zijn langer open en hebben allemaal speciale acties. Sommige winkels laten de acties het hele weekend doorlopen, maar tijdens de avond is de sfeer op straat erg gezellig en leuk. Veel mensen die nog even de lastminute Sinterklaas cadeaus aanschaffen en alvast hun inkopen doen voor de maand december.

Andere steden

Enkele andere steden waar Black Friday shopping populair is zijn bijvoorbeeld: Den Haag, Hoofddorp, Arnhem, Almere, Eindhoven, Den Bosch, Groningen, Purmerend, Utrecht, Alkmaar en Leeuwarden. Wilt u weten wat de openingstijden zijn? Check dan de site van de betreffende winkels die daar zitten. Maar wilt u gewoon lekker online kunnen shoppen? Dat kan natuurlijk ook gewoon. Onderstaande winkels doen mee met Black Friday 2024. U kunt ze ook bezoeken in de winkelstraat bij u in de buurt als ze daar zitten.

Kiezen voor gemak

Heeft u niet zoveel zin om de deur uit te moeten en de drukte in te gaan voor Black Friday? Of is het slecht weer of misschien zelfs wel glad buiten door de sneeuw? Het kan allemaal eind november in Nederland. Maar gelukkig is er ook dan een oplossing: online shoppen. Uw favoriete winkel heeft namelijk niet alleen in de winkel Black Friday korting, maar ook online kunt u profiteren van dezelfde korting over het algemeen. De grote voordelen van online shoppen zijn dat het kan vanuit uw luie stoel of vanaf de bank, op de laptop en op uw mobiel of tablet. Maar het grootste voordeel is dat u niet in de rij hoeft bij de kassa en u ook niet hoeft te slepen met uw inkopen. Ze komen die namelijk lekker bij u thuis bezorgen. Wilt u weten waar u allemaal online inkopen kunt doen? Bekijk dan alle online deals.

Bekijk alle black friday deals