Black Friday Utrecht

Black Friday Utrecht deals 2024

Gaat u Utrecht in om te winkelen? Bij onderstaande winkels en merken kunt u Black Friday aanbiedingen aantreffen. Ook in de stad Utrecht kunt u rekenen op leuke aanbiedingen bij deze winkels. Heeft u niet zo een zin om de deur uit te gaan omdat het slecht weer is of omdat u geen zin heeft in de drukte in het Utrecht winkelcentrum? Dan kunt u ook online shoppen bij deze merken. Alvast even rondkijken of meteen online profiteren van de deals? Klik op het logo en profiteer meteen van korting.

Over Utrecht Black Friday

Denkt u aan Utrecht? Dan denkt u waarschijnlijk direct aan het grote NS station (het grootste station van Nederland), de Domtoren (Utrecht wordt natuurlijk ook wel de Domstad genoemd) van 112 meter hoog. Er mogen trouwens geen nieuwe gebouwen worden gebouwd die hoger zijn dan de Domtoren. Wel een grappig feitje. En daarbij is de Dom ook de hoogste kerktoren van ons land. In de stad Utrecht wonen ruim 340.000 mensen, waarvan meer jonge vrouwen dan jonge mannen. En er zijn meer dan 1 miljoen fietsen in deze stad. Een vrouwenstad dus. Daarom is het Black Friday shoppen wellicht ook zo’n groot succes tijdens Zwarte Vrijdag. Er zijn veel speciale deals gericht op de vrouwen, maar ook de mannen kunnen er hun lol op als ze willen shoppen met BlackFriday korting.

Als u gaat shoppen in Utrecht dan kunt u dat de hele week doen. De meeste winkels zijn 7 dagen in de week geopend. Tijdens de Black Friday Week (die eindigt met Cyber Monday) kunt u dus de hele week profiteren van de beste Black Friday deals en aanbiedingen die u een hoop korting opleveren.

Deelnemende winkels Utrecht

Welke winkels in Utrecht doen mee met Black Friday? Bij welke Utrechtse winkels kunt u onder andere korting verwachten? Dat zijn er een heleboel, maar we rekenen sowieso op een leuke actie bij de volgende winkels en merken: adidas, Albert Heijn, Aktiesport, Amac, Aldi, Beddenreus, Belsimpel. BeterBed, Bever, Blokker, Bristol, Bruna, C&A, Chasin, Coolblue, Douglas, Etos, Expert, Foot Locker, G-Star, Gall&Gall, HEMA, Hunkemoller, ICI PARIS XL, Intersport, Intertoys, Jack&Jones, Jeans Centre, MediaMarkt, Nike, ONLY, Pearle, Nubikk, Michael Kors, LeenBakker, Kwantum, Perry, Pearle, Scotch&Soda, Score, Scapino, Tui, VanHaren, Vero Moda, Vodafone, Xenos, Zara en Mango. Maar dat is lang niet alles. In het overzicht vindt u alle merken waar u acties, aanbiedingen en kortingen kunt verwachten tijdens BlackFriday in Nederland. Gaat u voor shoppen in het Utrecht centrum? Of gaat u heerlijk voor online shoppen vanuit uw luie stoel? Beide is een prima optie. Op straat zal het gezellig druk zijn. Online kunt u makkelijker vergelijken en snel shoppen in meerdere winkels. De keuze is aan u. Wij wensen u alvast veel Black Friday plezier.