Black Friday korting 2024

Waar moet u zijn voor de hoogste Black Friday korting in 2024? Welke kortingen zijn er allemaal? Welke webshops en winkels doen er allemaal mee met een korting? Waar vindt u de beste korting? Daar gaan we u bij helpen. Tijdens Black Friday verzamelen wij de beste kortingen en aanbiedingen voor u en zetten deze bij elkaar in een overzicht. Zo weet u 1 ding zeker: u hoeft geen enkele geweldige korting meer te missen van uw favoriete winkel of webshop. Bekijk onderstaand de Black Friday kortingen van 2024 en sla uw slag!

Beste Black Friday kortingen 2024

Klik op het logo van uw favoriete merk of webshop en pak nú direct korting!

Black Friday 2024

Eén dag per jaar is het Black Friday. In Nederland noemen we deze dag ook wel Zwarte Vrijdag. Maar wat is er nu eigenlijk zo bijzonder en leuk aan deze dag? Het antwoord daarop is niet zo moeilijk. Tijdens Black Friday kunt u namelijk shoppen met hele hoge kortingen die u alleen op deze dag in het jaar kunt krijgen. Deze dag is komen overwaaien uit Amerika waar men voorheen zelfs wel eens met elkaar op de vuist ging om de beste aanbieding en korting te kunnen bemachtigen. Deze dag is ooit begonnen door de winkeliers in het winkelcentrum, maar is inmiddels ook online erg populair. En met het vooruitzicht van Sinterklaas en Kerst is dit een uitstekend moment om de cadeaus in te slaan. Voor hetzelfde budget kunnen er dan namelijk flink meer cadeaus worden gekocht. En dat is altijd erg leuk toch?

Elk jaar doen er meer en meer winkels en webshops mee aan deze dag in het jaar. De bekendste merken zijn niet meer weg te denken bij deze kortingsdag. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: Zalando, Bijenkorf, Coolblue, Bol.com, ICI PARIS XL, Douglas, Hunkemoller, MediaMarkt, BCC, Scotch and Soda, Samsung, Nike, adidas, Reebok, Apple. Allemaal doen ze mee. En omdat het elk jaar populairder wordt is de kans ook erg groot dat er tijdens Black Friday 2024 nog veel meer merken meedoen dan vorig jaar. Het risico daarbij is dat u nog hogere kortingen kunt krijgen en nog goedkoper kunt shoppen. Bij het ene merk krijgt u een kortingsbedrag of kortingspercentage op het hele assortiment of op een deel daarvan en bij een andere hoeft u bijvoorbeeld geen verzendkosten te betalen. Shoppen is sowieso veel leuker op deze dag dan elke andere dag van het jaar. Welke kortingen er dit jaar precies zijn? Dat weten we pas op het laatste moment. 1 ding is wel zeker en dat is dat wij de beste kortingen voor u proberen te verzamelen en bij elkaar zetten. Zo kunt u eenvoudig overzicht behouden en profiteren van de beste Black Friday korting.

Black Friday Nederland

Black Friday wordt in Nederland elk jaar groter en populairder. Deze dag is dus eigenlijk komen overwaaien uit Amerika en is altijd op de dag na ThanksGivingsday. Een dag die we in Nederland niet vieren. Maar dat maakt niet uit, want ook zonder ThanksGiving kunnen we meedoen aan Black Friday. En omdat geen enkel merk de omzet wil missen doen er steeds meer merken mee met hele goede kortingsacties in de hoop dat u ook bij hun gaat kopen. Het loont dus absoluut de moeite waard om op deze dag te gaan shoppen, zowel online als bij u in het winkelcentrum in de buurt. Grote kans dat ze meedoen met een actie die u niet wilt missen. Het is tenslotte ook zonde als u deze Zwarte Vrijdag mist en een paar dagen later flink meer moet betalen voor dezelfde artikelen. Dat kunt u dus voorkomen. Door Black Friday Nederland met dikke letters in uw agenda te noteren.

Wanneer is Black Friday?

Black Friday 2024 is op vrijdag 29 november en start midden in de nacht om 00.00 uur. De kortingen zijn sowieso geldig tot en met 23.59 uur op 29 november, maar in sommige gevallen zijn deze het hele weekend tijdens Cyber Weekend nog verkrijgbaar. Waar gaat u uw slag slaan?