Black Friday Bijenkorf

de Bijenkorf Black Friday actie

Wanneer?
Webshop: debijenkorf.nl
Black Friday korting: De acties zijn nog niet bekend.

Profiteer nu van de bijenkorf Black Friday korting


Over de Bijenkorf

Als we het over de Bijenkorf hebben dan hebben we het natuurlijk over het grootste en bekendste warenhuis van Nederland op dit moment. Deze winkel startte in 1870 in Amsterdam en is ondertussen uitgegroeid tot een heel bekend warenhuis waar we eigenlijk niet meer zonder kunnen. Met vestigingen in belangrijke grote steden zoals Amstelveen, Eindhoven, Maastricht en Amsterdam zijn we allemaal wel bekend met dit warenhuis. Je kunt hier altijd terecht voor allerlei artikelen, zoals een nieuwe outfit, maar ook voor een pannenset of een nieuwe gadget of horloge of sieraad gaat u naar deze winkel toe. Van tas tot jas, van jurk tot lingerie, van riem tot muts, van koffer tot meubels. Ze hebben het allemaal. En dat natuurlijk van vele bekende merken. Wat te denken van bijvoorbeeld Burberry, HUGO BOSS, Victora Beckham, maar ook Marc Jacobs, adidas, Nike en Jack & Jones. Het is er allemaal. Voor mannen, vrouwen en kinderen.

Tijdens de Bijenkorf Black Friday 2016 en 2017 editie kon je rekenen op kortingen oplopend tot 30% op een heleboel artikelen. Dat belooft dus sowieso een mooi vooruitzicht voor de editie van Black Friday 2018 waarbij nog meer proucten worden afgeprijsd met kortingen tot 30%. Ga jij er klaar voor zitten?

Black Friday korting

Eigenlijk is het het hele jaar door wel mogelijk om te profiteren van verschillende de Bijenkorf aanbiedingen. Over het algemeen heb je daarvoor geen kortingscode, actiecode, voordeelcode of couponcode nodig, maar krijg je de korting direct zichtbaar. Maar daarnaast is het ook een aanrader en slim om te profiteren van bepaalde periodes in het jaar. Wat dacht je zoal van de uitverkoop of de Bijenkorf SALE periode? In deze periode lopen de kortingen sowieso lekker hoog op. En dat is hoe dan ook in het voordeel van jouw portemonnee, en dat is wel zo lekker. Maar dat is niet alles. Want het is dus nog veel leuker en goedkoper om te gaan shoppen tijdens Black Friday Nederland. Wij verzamelen dan de Black Friday SALES deals voor jou in een overzicht. En natuurlijk nemen we daarin ook de Bijenkorf deals en de Bijenkorf aanbiedingen in mee. Wil je direct profiteren tijdens Black Friday? Klik dan meteen op de Profiteer nu button. Wij wensen jullie alvast heel veel plezier tijdens het shoppen in het Black Friday en Cyber Monday weekend bij de Bijenkorf!

Houd Black Friday, vrijdag 23 november, vrij in jouw agenda om de beste koopjes in huis te halen en te profiteren van de hoogste kortingen en de beste deals!

Profiteer nu van de bijenkorf Black Friday korting

Cyber Monday de Bijenkorf

CyberMonday is altijd de eerste maandag na Black Friday. Dat betekent over het algemeen dat webshops de kortingsactie, die ze tijdens Zwarte Vrijdag hebben, gewoon doortrekken. De meeste BlackFriday acties lopen dan ook tot en met zondag en gaan daarna vloeiend over in Cyber Monday. De CyberMonday is eigenlijk de ‘tegenhanger’ van Black Friday. Daar waar Black Friday bedacht is door de winkeliers om mensen naar de winkel toe te halen is Cyber Monday een dag waarop je alleen online deze kortingen kunt krijgen. Een koopfestijn vanuit de luie stoel dus. Ideaal. Je hoeft niet de drukte op te zoeken in de stad, je moet hooguit even in de wachtrij voor een webshop als ze het echt heel druk hebben, maar dat valt meestal wel mee. Bovenaan deze pagina kun je zien of er ook een de Bijenkorf CyberMonday aanbieding is. Dit kun je zien door te kijken naar de datum van de actie. Als er staat dat deze geldig is t/m maandag 26 november, dan doet deze webshop mee aan de Cyber Monday korting. In sommige gevallen is de korting op maandag nog net wat hoger dan op de Zwarte Vrijdag, maar de vraag is of je daar op durft te wachten of dat jouw product dan al is uitverkocht. De keuze is aan jou, en het is geen garantie dat de CyberMonday de Bijenkorf korting nog hoger is.

Profiteer nu van de bijenkorf Black Friday korting