iDays 2024

Het zijn weer Apple iDays bij Amac! Van X tot X profiteer je van heel veel voordeel op Apple producten en accessoires. Zolang de voorraad strekt. Dus OP=OP! Profiteer nu meteen!

Profiteer nu Black Friday

Wat zijn iDays?

iDays zijn dé kortingsdagen in het jaar als het gaat om Apple producten. Vroeger waren er meerdere Apple Premium resellers die enkele dagen lang mooie Apple aanbiedingen hadden. Veel Apple liefhebbers sloegen tijdens deze kortingsdagen hun slag.

Wanneer zijn de iDays?

In 2024 zijn de iDays van x tot en met x 2024. Dat betekent maar liefst 13 dagen lang iDays met de beste Apple deals.

Amac iDays 2024

Dit jaar, 2024, doet alleen Amac mee met de Apple iDays, maar dat mag de pret niet drukken, want zo krijg je maar liefst 13 dagen lang heel veel korting op allerlei Apple producten en bijbehorende accessoires. Zoek je naar een MacBook Air? Een iPhone? Een iPad? Een Apple Watch? Het is er allemaal met heel veel korting. Heb je nog wat vakantiegeld liggen? Of wilde je sowieso al een Apple product kopen van jouw spaargeld? Dan is dit hét moment om toe te slaan.

iDays reclame

Grote kans dat u op internet, tv of de radio reclame heeft gehoord voor de Amac iDays, want de deals zijn ook de moeite waard om groots onder de aandacht te brengen en om van te profiteren. Heeft u al een kijkje genomen bij Amac en een Apple product gekocht?

iDays 2024: de aanbiedingen

Op welke aanbiedingen kun je rekenen dit jaar? Hoeveel korting krijg je? Wij hebben er enkele voor je op een rijtje gezet.

Nieuwsgierig naar alle iDays deals? Ga naar de webshop van Amac en sla direct uw slag.