Black Friday Sales

Black Friday is vooral een concept dat bekend en heel groot is in America / de Verenigde Staten. In Nederland is het ook wel bekend als Zwarte Vrijdag, maar ook onder de naam BlackFriday. Elk jaar groeit het aantal deelnemende winkels en kunt u profiteren van hogere kortingen bij meer winkels. Een dag om in de gaten te houden dus. Eigenlijk kunt u het bekijken als de Black Friday Sale, want de kortingen zijn echt heel hoog. De kans is niet zo heel groot dat u de artikelen op een ander moment in het jaar goedkoper kunt krijgen. Soms is er een kortingscode nodig om de korting te krijgen, maar een heleboel Black Friday Deals zijn te verkrijgen zonder kortingscode of actiecode.

Black Friday Nederland

Wat zijn de beste Black Friday aanbiedingen in Nederland dit jaar? Wij maken voor u een overzicht. Alle sales bij elkaar. Zodat u zich maar om 1 ding druk hoeft te maken. Lekker shoppen en veel korting pakken.

Bekijk alle Black Friday Deals

Wanneer is Black Friday?

De Black Friday datum 2017 is 24 november. En waarschijnlijk zullen de Black Friday aanbiedingen het hele weekend geldig zijn. Dus ook op zaterdag 25 november, zondag 26 november en mogelijk zelfs nog op maandag 26 november, want dan is het Cyber Monday. En we zien vaak dat de webshops en winkels de acties de hele periode laten duren. Dus mogelijk kunt u 4 dagen lang shoppen met een hoge korting. Eigenlijk is het dus een soort van Black Friday weekend!

Black Friday MediaMarkt en BCC

Eén van de populairste winkels tijdens de Black Friday Sales is de MediaMarkt. De MediaMarkt had in 2016 een cashback actie op een heleboel producten. Dat betekent dat u na de aankoop online op de site van MediaMarkt nog een deel van uw aankoop terug kon krijgen als u het product registreerde. Een prima deal als u het ons vraag. Grote kans dat er in 2017 ook weer een cashback actie is. Als dat zo is dan vindt u dat hier natuurlijk. Maar ook de BCC doet elk jaar mee met super Black Friday acties. Ook een winkel om in de gaten te houden, want elektronica en Apple producten zijn zeker erg populair tijdens deze Zwarte Vrijdag.

Bekijk alle Black Friday Deals

Black Friday Sales
5 (100%) 87 stem(men)