Zwarte Vrijdag 2024

Zwarte Vrijdag korting

Klik op het logo van uw favoriete merk of webshop en pak nú direct korting!

Wat is Zwarte Vrijdag?

Zwarte Vrijdag is de Nederlandse vertaling van het Amerikaanse fenomeen Black Friday. Grote kans dat de term Black Friday u wat meer zegt, maar misschien ook wel niet. Wat is Zwarte Vrijdag, oftewel, wat is Black Friday? Deze dag staat volledig in het teken van allerlei hoge kortingen, acties, aanbiedingen, kortingscodes en levert een idiote dag op als het gaat om online shoppen. Deze dag is wereldwijd steeds bekender aan het worden, zo ook in Nederland. Het is de dag in het jaar om te profiteren van hoge kortingen en de beste aanbiedingen. Sinterklaas en de Kerstman beginnen dan ook steeds eerder met het doen van inkopen op deze dag, want op deze manier kunnen ze flink wat geld besparen. Of ze kunnen met hetzelfde geld meer cadeaus kopen. Altijd leuk dus. Veel webshops en winkels geven hoge kortingen weg. In Amerika levert dit bijzondere taferelen op waarbij men soms letterlijk over elkaar heen struikelt, bij ons gaat het er rustiger aan toe en wordt er ook heel veel online gekocht. Dat is tenslotte veel rustiger en lekker makkelijk.

Bekijk alle Black Friday Deals

Zwarte Vrijdag Nederland

In Nederland wordt de zwarte vrijdag elk jaar populairder. De aanbiedingen en deals worden beter en er doen meer en meer winkels en webshops aan mee. Belangrijke webshops die de afgelopen jaren meededen waren onder andere: MediaMarkt, Bol.com, Wehkamp, BCC, Zalando, Nike, Coolblue, Intertoys, Centralpoint.nl, C&A, H&M en nog een heleboel anderen.

Zwarte Vrijdag aanbiedingen

Waar kunt u de beste Zwarte Vrijdag aanbiedingen vinden? Dat is makkelijk, want wij verzamelen deze voor u. En zetten ze daarna allemaal overzichtelijk bij elkaar. Zo ziet u direct wat de deelnemende winkels zijn en van welke korting u kunt profiteren. Lekker makkelijk toch? Hoeft u nog maar 1 ding te doen: op tijd profiteren van deze Zwarte Vrijdag. Zo voorkomt u direct lastminute stress als het gaat om inkopen doen voor Sinterklaas of de Kerst.

Wanneer is Zwarte Vrijdag?

  • Zwarte Vrijdag 2016 was op vrijdag 25 november
  • Zwarte Vrijdag 2017 was op vrijdag 24 november
  • Zwarte Vrijdag 2018 was op vrijdag 23 november!
  • Zwarte Vrijdag 2019 was op vrijdag 29 november
  • Zwarte Vrijdag 2020 was op vrijdag 27 november
  • Zwarte Vrijdag 2021 was op vrijdag 26 november
  • Zwarte Vrijdag 2022 was op vrijdag 25 november
  • Zwarte Vrijdag 2023 was op vrijdag 24 november
  • Zwarte Vrijdag 2024 is op vrijdag 29 november

Zwarte Vrijdag deals

Wat zijn de Zwarte Vrijdag deals 2024? Bekijk het deals overzicht van dit jaar. Wij wensen u alvast veel shop plezier!