Black Friday Fietsen 2024

Black Friday fietsen deals 2024

In Nederland zijn er meer fietsen dan bewoners. Dus we zijn er gek op: fietsen. Bent u toe aan een nieuwe fiets? Waar kunt u terecht voor een Black Friday fiets deal of Black Friday E-bike deal dit jaar? Klik op het logo van onderstaande winkels en profiteer direct van Black Friday korting op fietsen!


Black Friday fiets korting

Het is niet echt de tijd van het jaar op dit moment om misschien aan een nieuwe fiets te denken. Het regent buiten, het wordt kouder, dan stappen we lang niet allemaal meer op de fiets. Maar toch zijn er nog genoeg Nederlanders die dat wel doen. Elk jaar krijgt uw fiets flink wat te verduren. Af en toe is deze dan ook een vervanging toe. En dan is er een zeer gunstig moment in het jaar om dat te doen, namelijk Black Friday Nederland. U kunt dan rekenen op hoge kortingen, leuke acties en mooie aanbiedingen op Fietsen tijdens BlackFriday (ook wel Zwarte Vrijdag genoemd of Black Vrijdag). Zoekt u dus een fiets met korting? Dan is dit het moment om uw slag te slaan!

Black Friday soorten fietsen

Er zijn natuurlijk allerlei soorten fietsen te koop met Black Friday korting: herenfietsen, damesfietsen, kinderfietsen, racefietsen, mountainbikes, ATB’s, fietsen met bagagedrager, fietsen zonder bagagedrager, fietsen voor de stad, fietsen voor lange afstanden, fietsen voor in het bos, elektrische fietsen, omafietsen, transportfietsen, mamafietsen, bakfietsen, fietsen met een lage instap of misschien zelfs wel een speed pedelec of e-bike. Het is per persoon verschillend waar u naar op zoek bent. Bij de deelnemende Black Friday winkels kunt u voor allerlei soorten fietsen terecht van diverse merken, zoals: Koga, Gazelle, Giant, Cortina, Laventino, Cube, Scott, Batavus, Sparta en nog vele andere goede fietsmerken. Waar kiest u voor met een Black Friday fietsen deal?

Black Friday fiets accessoires

Een nieuwe fiets gekocht? Daar heeft u natuurlijk ook de juiste accessoires bij nodig. Wat te denken van fietstassen, fietskratten, fietsmanden, bagagedragers, snelbinders, sloten, fietspompen, beschermhoezen, kinderzitjes, zadels, pedalen, bidons, fietsbellen of een nieuwe lader of accu voor uw elektrische fiets? Het is allemaal te koop met de Black Friday fiets korting. Ook voor de wielrenners is er flink wat te koop met korting. Winkels waar u zoal terecht kunt zijn: Fietsenwinkel.nl, Halfords, Internetbikes of Bol.com, Blokker en Aktiesport voor de accessoires.

Black Friday E-Bike

De elektrische fiets, of de E-bike is niet meer weg te denken en wint jaar op jaar aan populariteit. Fietsen met een klein beetje hulp zorgt ervoor dat fietsen nog leuker en aangenamer wordt en dat we het volhouden op nog latere leeftijd. Zoekt u een E-bike met korting? Dan is Black Friday daar een uitstekend moment voor. De E-bike is overigens zeker niet alleen maar voor de ‘oudere mensen’. Ook de jongeren vinden een hippe E-bike een uitkomst, zodat ze nog net wat sneller op school zijn als ze wat langer in bed zijn blijven liggen bijvoorbeeld. Als het slecht weer is ben je ook minder lang buiten omdat je een stuk sneller op de plek van bestemming bent met een E-bike. Ze zijn er in verschillende uitvoeringen: met achterwielaandrijving, met voorwielaandrijving en met een middenmotor.

Naast de gewone elektrische fiets is er sinds een paar jaar ook de speed pedelec, deze fiets haalt maar liefst een snelheid van maximaal 45 km per uur. Hierdoor is het verplicht om een helm te dragen. Daarbij moet u deze speed pedelec ook registreren voor een kenteken en WA verzekeren.

Wanneer zijn de Black Friday fiets deals 2024?

Black Friday valt in Nederland op 29 november 2024. De Black Friday deals duren vaak wel een hele week of in ieder geval het hele Cyber Weekend tot en met maandag (Cyber Monday). U heeft vaak dus wel een paar dagen de tijd om van de acties te profiteren. Alvast veel shopplezier.