Black Friday Apple Watch

Black Friday Apple Watch Deals 2024

Wilt u tijdens Black Friday Nederland de Apple Watch met korting kopen? Dat kan! Sla nu uw slag met een Apple Watch Deal. Klik op het logo van uw favoriete winkel en scoor daar met korting uw Apple Watch.

Apple Watch Black Friday

Tijdens de grootste kortingsdag van het jaar kunt u rekenen op kortingen, aanbiedingen, acties en deals. U kunt flink veel geld besparen door te gaan shoppen met Zwarte Vrijdag. De Apple Watch is door het jaar heen zelden echt in de aanbieding. Hoe hoog de kortingen dit jaar zijn is ook weer even afwachten, maar als we kijken naar de editie van bijvoorbeeld Black Friday 2018 dan was de Apple Watch wel met wat korting te verkrijgen. Zo kreeg u bij Apple een cadeaubon van 50 euro bij de aanschaf van de Apple Watch. En kon u bij de MediaMarkt rekenen op zo’n 20 a 30 euro korting, afhankelijk van het model waar u voor koos. Zo kreeg u 20 euro korting op de Apple Watch Series 3 van 38mm en kreeg u 30 euro korting op de wat grotere variant van 42mm. Een ideaal moment dus om uzelf een Apple Watch cadeau te doen. Deze Apple Watch heeft overigens ook het nog veel mooiere en scherpere always on Retina display.

Over Apple Watch

Apple levert dit product inmiddels alweer enkele jaren. De Apple Watch series 1 verscheen alweer in 2015. Elk jaar komt er een nieuwe versie beschikbaar. De nieuwste Apple Watch op dit moment is de Apple Watch Series 6, Apple Watch SE en de Apple Watch Nike. Betekent natuurlijk niet dat er nu iets mis is met de Apple Watch 3 series of de Apple Watch series 5 bijvoorbeeld. U kunt kiezen uit verschillende horlogekasten en nog veel meer variaties qua horlogebanden. Zo kunt u de Apple Watch helemaal naar uw eigen zin en smaak maken. Er is nu zelfs een speciale versie van de Apple Watch Nike. Deze variant is het ideale loopmaatje in combinatie met de Nike Run Club-app.

Met de Apple Watch bent u altijd en overal eenvoudig verbonden. Dit horloge geeft u inzicht in uw gezondheid. Hij houdt work-outs voor u bij, zoals yoga, fietsen, zwemmen en intensieve intervaltrainingen en helpt u om de motivatie te blijven houden om uw doelen te bereiken. Daarbij blijft u in contact met alles wat voor u belangrijk is. Ondertussen houdt de Apple Watch uw hartslag in de gaten en geeft u een waarschuwing als deze ongebruikelijk hoog of laag is. Hij kan zelfs hartritmestoornissen opsporen. En hij is er in alle kleuren die u maar wilt, van geel tot roze en van groen tot zilver. Maar ook in verschillende maten qua display. De eerste series waren er in 38mm en 42mm, de nieuwste zijn er in 40 en 44mm.

Beste Apple Watch deals Black Friday

Zoekt u echt naar de beste Apple Watch Black Friday aanbiedingen van nu? Dan proberen we u zo goed mogelijk te helpen. Bovenaan deze pagina hebben we voor u de winkels en webshops verzameld waar u korting kunt krijgen op Apple producten, zoals het Apple horloge. De beste Apple Watch deals vindt u dus bij ons zodat u tijdens Black Friday Weekend zo snel mogelijk de beste korting kunt vinden en daar meteen van kunt profiteren. Winkels waar u waarschijnlijk met Apple korting kunt shoppen zijn: MediaMarkt, Bol.com, Coolblue, Amac, YourMacStore en Expert.

Wanneer zijn de Black Friday Apple Watch deals?

Op 29 november 2024 is het Black Friday in Nederland en de rest van de wereld. Maar de hele week zijn er al Black Friday deals verkrijgbaar die vaak nog doorlopen tot en met Cyber Monday. Eigenlijk is het dus een soort van Black Friday Week of Cyber Week waarin u kunt profiteren van deze acties. Maar er zijn nog meer Apple deals van bijvoorbeeld de iPhone of Airpods. Wij wensen u alvast veel plezier met uw nieuwe horloge.