Cyber Monday 2024

Cyber Monday is een dag die gelinkt is aan Black Friday. Op Cyber Monday kun je net als op Black Friday shoppen met hele hoge korting. Cyber Monday is altijd op de maandag na Black Friday. In Amerika is deze dag hiermee automatisch ook de eerste maandag na Thanksgiving.

Cyber Monday Deals 2024

Zodra de Cyber Monday aanbiedingen van 2024 bekend zijn zullen we ze hieronder voor u verzamelen. Zodat u op cyber maandag direct kan profiteren.

Klik op het logo van uw favoriete winkel en profiteer direct van Cyber Monday 2024 korting!

Was u net te laat voor Black Friday? Of bent u nog niet klaar met shoppen en bent u benieuwd of er nog wat meer korting te halen is? Dan is er nog niks aan de hand, mogelijk is het vervelend dat u Black Friday Deals heeft gemist, maar u krijgt nog een herkansing of een aanvullende mogelijkheid om met korting te shoppen, namelijk tijdens Cyber Monday 2024. Dit is de maandag na het weekend van Black Friday.

About You Black FridayAbout You actie
Alternate Black FridayAlternate actie
Amac Black FridayAmac actie
America Today Black FridayAmerica Today actie
ASOS black fridayAsos actie
Avantisport Black FridayAvantisport actie
BALR Black FridayBALR actie
Barbecueshop Black FridayBarbecueshop actie
aaaaaaaaa
BCC black fridayBCC actie
BeterBed Black FridayBeterBed actie
Bever black fridayBever actie
Blokker Black FridayBlokker actie
Body & Fitshop Black FridayBody & Fit actie
Bol.com Black FridayBol.com actie
BonPrix Black FridayBonPrix actie
Bristol Black FridayBristol actie
Bruna Black FridayBruna actie
Bulkpowders Black FridayBulkpowders actie
aaaaaa
Cameraland Black FridayCameraland actie
Cameranu Black FridayCameranu actie
Canon Black FridayCanon actie
Conrad Black FridayConrad actie
de Bijenkorf Black Fridayde Bijenkorf actie
Dekbeddiscounter Black FridayDekbed-discounter actie
Desigual Black FridayDesigual actie
Douglas Black FridayDouglas actie
Drogisterij.net Black FridayDrogisterij.net actie
Expedia Black FridayExpedia actie
Expert Black FridayExpert actie
fonQ Black FridayfonQ actie
Groupon Black FridayGroupon actie
Happy Socks Black FridayHappy Socks actie
HEMA Black FridayHEMA actie
Holland and Barrett Singles DayHolland & Barrett actie
Hotels.com Black FridayHotels.com actie
HP Black FridayHP actie
Hunkemoller Black FridayHunkemöller actie
ICI PARIS XL Black FridayICI PARIS XL actie
Jeanscentre Black FridayJeanscentre actie
KLM Black FridayKLM actie
KPN Black FridayKPN actie
LeenBakker Black FridayLeenBakker actie
Logitech Black FridayLogitech actie
Manfield Black FridayManfield actie
MediaMarkt black fridayMediaMarkt actie
Microsoft Black FridayMicrosoft actie
MyProtein Black FridayMyProtein actie
Nelson Black FridayNelson actie
Nike Black FridayNike actie
Olliewood Black FridayOlliewood actie
Omoda Black FridayOmoda actie
Otto Black FridayOTTO actie
Pabo Black FridayPabo actie
Pandora Black FridayPandora actie
Paradigit Black FridayParadigit actie
Perry Sport Black FridayPerry Sport actie
Philips Black FridayPhilips actie
Plutosport Black FridayPlutosport actie
Sarenza Black FridaySarenza actie
Schuurman Schoenen Black FridaySchuurman Schoenen actie
S.Oliver Black FridayS.Oliver actie
Superdry Black FridaySuperdry actie
Tele2 Black FridayTele2 actie
terStal Black FridayterStal actie
The Body Shop Black FridayThe Body Shop actie
Trendhopper Black FridayTrendhopper actie
Van Gils Black FridayVan Gils actie
Vodafone Black FridayVodafone actie
Wehkamp black fridayWehkamp actie
YourMacStore Black FridayYourMacStore actie
Yves Rocher Black FridayYves Rocher actie
Ziggo Black FridayZiggo actie

Cyber Monday

Wat is Cyber Monday? Dit is samen met Black Friday de shoppingsdag in het jaar. Net als tijdens Black Friday kunt u tijdens Cyber Maandag (zo wordt deze dag in het Nederlands wel eens genoemd) idiote deals vinden en daarvan profiteren. Deze dag is bedacht als tegenhanger van Black Friday en het grote verschil is dat Black Friday zich zowel afspeelt in de winkels en online, en dat u tijdens Cyber Monday de deals echt alleen maar online kunt scoren en kopen. Maar dat is helemaal niet erg, want meestal zijn we weer gewoon aan het werk met zijn allen op de maandag en dan kunt u tijdens de pauze nog net even die laatste slag slaan voor de decemberinkopen, even die lastminute Sinterklaas aanbieding scoren? Of alvast wat inkopen doen voor kerst? Het kan allemaal. Net als tijdens Black Friday zijn er heel veel winkels die meedoen, maar wordt er vooral veel speelgoed, elektronica en kleding gekocht. Maar dat betekent niet dat u geen nieuwe wasmachine kunt kopen met korting bijvoorbeeld. Het is er allemaal. En het wordt elk jaar gekker en gekker.

Cyber Monday is in Nederland een hele populaire dag. De kortingen zijn in sommige gevallen nog net wat hoger dan tijdens Black Friday waardoor u nog meer geld kunt besparen en op deze manier nog veel meer cadeaus kunt kopen met hetzelfde budget dat u in gedachte had. Dat is altijd prettig. In 2017, 2018 en 2019 deden er al ruim 100 webshops mee met deze kortingsdag. En de verwachtingen voor 2024 zijn nog vele malen hoger. Er zullen nog veel meer webshops meedoen en de kortingen zullen naar verwachting ook nog hoger zijn. Shops zoals ICI PARIS XL, Hunkemoller, Douglas, Bol.com, MediaMarkt, BCC, Coolblue en Alternate doen al een tijdje mee. Grote kans dat ze dit jaar weer meedoen.

Er gaan verschillende verhalen in de rondte over de oorsprong van Black Friday, maar 1 ding is zeker. Op deze dag proberen ze u naar de winkel (of webshop) te lokken met een hele hoge korting zodat u begint met aankopen doen. In Amerika leidde dat in het verleden tot de meest gekke taferelen. Van knokpartijen om de nieuwste TV, computer, MacBook, computergame tot aan het strategisch slim parkeren een dag van tevoren van de auto zodat je niet zover hoeft te lopen met alle inkopen de volgende dag en tot het slapen voor de deur zodat men als eerste naar binnen kan stormen als de actie begint. Soms zelfs midden in de nacht. Lange rijen en een hoop gekkigheid dus.

Wat is Cyber Monday?

Cyber Monday is een dag waarop je alleen online hele hoge kortingen kunt krijgen bij een heleboel webshops. Daar waar Black Friday ooit is ontstaan en bedacht door winkeliers om mensen naar hun winkel toe te trekken is Cyber Monday daar als tegenhanger voor bedacht. De kortingen zijn dus alleen online te vinden en scoren. De aanbiedingen en deals worden meestal pas op het allerlaatste moment bekend gemaakt. Omdat dezelfde winkels vaak ook al meedoen met de Black Friday Deals.

Wanneer is het Cyber Monday 2024?

Wat is de Cyber Monday datum? CyberMonday 2024 is in Nederland op maandag 2 december. De meeste deals worden om middernacht bekend gemaakt. Ga er dus klaar voor zitten om 00.00 uur en sla direct uw slag. De deals zijn verkrijgbaar tot en met 23.59 uur over het algemeen. Sommige acties zijn al geldig vanaf de vrijdag voor het weekend en zijn het hele weekend (ook wel Cyber Weekend genoemd) verkrijgbaar. Gaat u er klaar voor zitten..?

Waarom is het op maandag 2 december? Dat komt omdat deze dag gekoppeld is aan Thanksgiving. Dit is een feestdag die wij hier in Nederland niet vieren, maar in Amerika wel. Dus om je wat op weg te helpen: Thanksgiving is elk jaar de 4e donderdag in november. De eerst volgende maandag na Thanksgiving is Cyber Monday. Voor de komende jaren:

  • Cyber Monday 2018 was op maandag 26 november
  • Cyber Monday 2019 was op maandag 2 december
  • Cyber Monday 2020 was op maandag 30 november
  • Cyber Monday 2021 was op maandag 29 november
  • Cyber Monday 2022 was op maandag 28 november
  • Cyber Monday 2023 was op maandag 27 november
  • Cyber Monday 2024 is op maandag 2 december
  • Cyber Monday 2025 is op maandag 1 december

Cyber Monday Nederland

CyberMonday Nederland wordt elk jaar populairder. Er zijn steeds meer webshops die inspelen op dit fenomeen en op deze maandag een hele aantrekkelijke aanbieding bekend maken onder het mom van CyberMonday. Voor Nederland valt deze dag ook erg gunstig. Het is voor Sinterklaas dan namelijk heel goed mogelijk om de laatste inkopen te doen voor pakjesavond. Zo kunnen er meer cadeaus gekocht worden voor hetzelfde geld. En daar is Sinterklaas gek op weten we toevallig.

Black Friday of Cyber Monday

Het grote verschil tussen deze 2 kortingsdagen zit vooral in het feit dat Black Friday zowel offline en online aanbiedingen zijn. En met offline bedoelen we dan de winkels bij jou in het winkelcentrum. En bij Cyber Monday zijn de aanbiedingen en deals alleen verkrijgbaar in de webshops van deze merken. Vaak zijn het dezelfde merken die ook meedoen aan BlackFriday. Maar in sommige gevallen kun je rekenen op een hogere korting op Cyber Monday. Alleen dan moet je durven wachten. En dat brengt een risico met zich mee, want misschien is het product dat jij dan wilt hebben al uitverkocht door Black Friday. Dit geldt natuurlijk niet altijd, en van tevoren is niet te zeggen welke webshops een hogere korting geven tijdens Cyber Monday dan tijdens Black Friday.

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de beste Cyber Monday acties en alle Black Friday Super Deals? Volg ons dan ook op Facebook.