Cyber Monday 2019

Cyber Monday is een dag die gelinkt is aan Black Friday. Op Cyber Monday kun je net als op Black Friday shoppen met hele hoge korting. Cyber Monday is altijd op de maandag na Black Friday. In Amerika is deze dag hiermee automatisch ook de eerste maandag na Thanksgiving.

Was u net te laat voor Black Friday? Of bent u nog niet klaar met shoppen en bent u benieuwd of er nog wat meer korting te halen is? Dan is er nog niks aan de hand, mogelijk is het vervelend dat u Black Friday Deals heeft gemist, maar u krijgt nog een herkansing of een aanvullende mogelijkheid om met korting te shoppen, namelijk tijdens Cyber Monday 2019. Dit is de maandag na het weekend van Black Friday.

Cyber Monday Deals 2019

Zodra de Cyber Monday aanbiedingen van 2019 bekend zijn zullen we ze hieronder voor u verzamelen. Zodat u op cyber maandag direct kan profiteren.

About You Black Friday About You actie
Alternate Black Friday Alternate actie
Amac Black Friday Amac actie
America Today Black Friday America Today actie
ASOS black friday Asos actie
Avantisport Black Friday Avantisport actie
BALR Black Friday BALR actie
Barbecueshop Black Friday Barbecueshop actie
Bart Smit Black Friday Bart Smit actie
BCC black friday BCC actie
BeterBed Black Friday BeterBed actie
Bever black friday Bever actie
Blokker Black Friday Blokker actie
Body & Fitshop Black Friday Body & Fit actie
Bol.com Black Friday Bol.com actie
BonPrix Black Friday BonPrix actie
Bristol Black Friday Bristol actie
Bruna Black Friday Bruna actie
Bulkpowders Black Friday Bulkpowders actie
C&A Black Friday C&A actie
Cameraland Black Friday Cameraland actie
Cameranu Black Friday Cameranu actie
Canon Black Friday Canon actie
Conrad Black Friday Conrad actie
Coolcat Black Friday Coolcat actie
de Bijenkorf Black Friday de Bijenkorf actie
Dekbeddiscounter Black Friday Dekbed-discounter actie
Desigual Black Friday Desigual actie
Didi Black Friday Didi actie
Douglas Black Friday Douglas actie
Drogisterij.net Black Friday Drogisterij.net actie
Expedia Black Friday Expedia actie
Expert Black Friday Expert actie
Fietsenwinkel Black Friday Fietsenwinkel.nl actie
fonQ Black Friday fonQ actie
Foto Konijnenberg Black Friday Foto Konijnenberg actie
Groupon Black Friday Groupon actie
Happy Socks Black Friday Happy Socks actie
Heineken Black Friday Heineken actie
HEMA Black Friday HEMA actie
Holland and Barrett Singles Day Holland & Barrett actie
Hotels.com Black Friday Hotels.com actie
HP Black Friday HP actie
Hunkemoller Black Friday Hunkemöller actie
ICI PARIS XL Black Friday ICI PARIS XL actie
InterToys Black Friday Intertoys actie
Jeanscentre Black Friday Jeanscentre actie
KLM Black Friday KLM actie
KPN Black Friday KPN actie
LeenBakker Black Friday LeenBakker actie
Logitech Black Friday Logitech actie
Manfield Black Friday Manfield actie
MediaMarkt black friday MediaMarkt actie
Microsoft Black Friday Microsoft actie
My Jewellery Black Friday My Jewellery actie
MyProtein Black Friday MyProtein actie
Nelson Black Friday Nelson actie
Nike Black Friday Nike actie
Olliewood Black Friday Olliewood actie
Oneill Black Friday O’neill actie
Omoda Black Friday Omoda actie
Otto Black Friday OTTO actie
Pabo Black Friday Pabo actie
Pandora Black Friday Pandora actie
Paradigit Black Friday Paradigit actie
Paula's choice Black Friday Paula’s Choice actie
Perry Sport Black Friday Perry Sport actie
Philips Black Friday Philips actie
Plutosport Black Friday Plutosport actie
Protest Black Friday Protest actie
Sapph Black Friday Sapph actie
Sarenza Black Friday Sarenza actie
Schuurman Schoenen Black Friday Schuurman Schoenen actie
S.Oliver Black Friday S.Oliver actie
Superdry Black Friday Superdry actie
Tele2 Black Friday Tele2 actie
Telfort Black Friday Telfort actie
terStal Black Friday terStal actie
The Body Shop Black Friday The Body Shop actie
Heineken The Sub Black Friday The Sub (Heineken) actie
TOMS Black Friday TOMS actie
Toysrus Black Friday Toys’rus actie
Trendhopper Black Friday Trendhopper actie
Van Gils Black Friday Van Gils actie
Vodafone Black Friday Vodafone actie
Wehkamp black friday Wehkamp actie
YourMacStore Black Friday YourMacStore actie
Yves Rocher Black Friday Yves Rocher actie
Ziggo Black Friday Ziggo actie

Cyber Monday

Wat is Cyber Monday? Dit is samen met Black Friday de shoppingsdag in het jaar. Net als tijdens Black Friday kunt u tijdens Cyber Maandag (zo wordt deze dag in het Nederlands wel eens genoemd) idiote deals vinden en daarvan profiteren. Deze dag is bedacht als tegenhanger van Black Friday en het grote verschil is dat Black Friday zich zowel afspeelt in de winkels en online, en dat u tijdens Cyber Monday de deals echt alleen maar online kunt scoren en kopen. Maar dat is helemaal niet erg, want meestal zijn we weer gewoon aan het werk met zijn allen op de maandag en dan kunt u tijdens de pauze nog net even die laatste slag slaan voor de decemberinkopen, even die lastminute Sinterklaas aanbieding scoren? Of alvast wat inkopen doen voor kerst? Het kan allemaal. Net als tijdens Black Friday zijn er heel veel winkels die meedoen, maar wordt er vooral veel speelgoed, elektronica en kleding gekocht. Maar dat betekent niet dat u geen nieuwe wasmachine kunt kopen met korting bijvoorbeeld. Het is er allemaal. En het wordt elk jaar gekker en gekker.

Cyber Monday is in Nederland een hele populaire dag. De kortingen zijn in sommige gevallen nog net wat hoger dan tijdens Black Friday waardoor u nog meer geld kunt besparen en op deze manier nog veel meer cadeaus kunt kopen met hetzelfde budget dat u in gedachte had. Dat is altijd prettig. In 2017 en 2018 deden er al ruim 100 webshops mee met deze kortingsdag. En de verwachtingen voor 2019 zijn nog vele malen hoger. Er zullen nog veel meer webshops meedoen en de kortingen zullen naar verwachting ook nog hoger zijn. Shops zoals ICI PARIS XL, Hunkemoller, Douglas, Bol.com, MediaMarkt, BCC, Coolblue en Alternate doen al een tijdje mee. Grote kans dat ze dit jaar weer meedoen.

Er gaan verschillende verhalen in de rondte over de oorsprong van Black Friday, maar 1 ding is zeker. Op deze dag proberen ze u naar de winkel (of webshop) te lokken met een hele hoge korting zodat u begint met aankopen doen. In Amerika leidde dat in het verleden tot de meest gekke taferelen. Van knokpartijen om de nieuwste TV, computer, MacBook, computergame tot aan het strategisch slim parkeren een dag van tevoren van de auto zodat je niet zover hoeft te lopen met alle inkopen de volgende dag en tot het slapen voor de deur zodat men als eerste naar binnen kan stormen als de actie begint. Soms zelfs midden in de nacht. Lange rijen en een hoop gekkigheid dus.

Wat is Cyber Monday?

Cyber Monday is een dag waarop je alleen online hele hoge kortingen kunt krijgen bij een heleboel webshops. Daar waar Black Friday ooit is ontstaan en bedacht door winkeliers om mensen naar hun winkel toe te trekken is Cyber Monday daar als tegenhanger voor bedacht. De kortingen zijn dus alleen online te vinden en scoren. De aanbiedingen en deals worden meestal pas op het allerlaatste moment bekend gemaakt. Omdat dezelfde winkels vaak ook al meedoen met de Black Friday Deals.

Wanneer is het Cyber Monday 2019?

Wat is de Cyber Monday datum? CyberMonday 2019 is in Nederland op maandag 2 december. De meeste deals worden om middernacht bekend gemaakt. Ga er dus klaar voor zitten om 00.00 uur en sla direct uw slag. De deals zijn verkrijgbaar tot en met 23.59 uur over het algemeen. Sommige acties zijn al geldig vanaf de vrijdag voor het weekend en zijn het hele weekend (ook wel Cyber Weekend genoemd) verkrijgbaar. Gaat u er klaar voor zitten..?

Waarom is het op maandag 2 december? Dat komt omdat deze dag gekoppeld is aan Thanksgiving. Dit is een feestdag die wij hier in Nederland niet vieren, maar in Amerika wel. Dus om je wat op weg te helpen: Thanksgiving is elk jaar de 4e donderdag in november. De eerst volgende maandag na Thanksgiving is Cyber Monday. Voor de komende jaren:

  • Cyber Monday 2018 was op maandag 26 november
  • Cyber Monday 2019 is op maandag 2 december
  • Cyber Monday 2020 is op maandag 30 november

Cyber Monday Nederland

CyberMonday Nederland wordt elk jaar populairder. Er zijn steeds meer webshops die inspelen op dit fenomeen en op deze maandag een hele aantrekkelijke aanbieding bekend maken onder het mom van CyberMonday. Voor Nederland valt deze dag ook erg gunstig. Het is voor Sinterklaas dan namelijk heel goed mogelijk om de laatste inkopen te doen voor pakjesavond. Zo kunnen er meer cadeaus gekocht worden voor hetzelfde geld. En daar is Sinterklaas gek op weten we toevallig.

Black Friday of Cyber Monday

Het grote verschil tussen deze 2 kortingsdagen zit vooral in het feit dat Black Friday zowel offline en online aanbiedingen zijn. En met offline bedoelen we dan de winkels bij jou in het winkelcentrum. En bij Cyber Monday zijn de aanbiedingen en deals alleen verkrijgbaar in de webshops van deze merken. Vaak zijn het dezelfde merken die ook meedoen aan BlackFriday. Maar in sommige gevallen kun je rekenen op een hogere korting op Cyber Monday. Alleen dan moet je durven wachten. En dat brengt een risico met zich mee, want misschien is het product dat jij dan wilt hebben al uitverkocht door Black Friday. Dit geldt natuurlijk niet altijd, en van tevoren is niet te zeggen welke webshops een hogere korting geven tijdens Cyber Monday dan tijdens Black Friday.

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de beste Cyber Monday acties en alle Black Friday Super Deals? Volg ons dan ook op Facebook.