Black Friday Energie

Black Friday energie deals 2024

Waar vindt u de beste Black Friday energie deals dit jaar? Hieronder hebben we voor u een overzicht gemaakt van de deelnemende energie aanbieders die meedoen met een Black Friday aanbieding voor energie. Klik op het logo om direct te profiteren.

Energie Black Friday

Energie en Black Friday, dat is een combinatie waar u zelf misschien niet het eerste aan dacht toen u dacht aan korting scoren tijdens de kortingsdag Black Friday in de maand november. Maar toch is er flink wat korting te scoren op een Black Friday energie deal tijdens Black Friday Nederland. De energieleveranciers geven dan net wat extra korting om u te verwelkomen als klant. Dus bent u op zoek naar een energiecontract dat goedkoper is dan uw huidige energieproduct? Dan is dit wel een moment in het jaar om wat extra korting te pakken tijdens de Black Friday aanbieding energie. Wilde u eigenlijk al overstappen naar een andere energiemaatschappij? Wilt u kiezen voor duurzamere energie? Wilt u groene energie? Dan is Black Friday wel een slim moment om toch even te kijken naar de Black Friday aanbiedingen. Er zijn namelijk allerlei energiemaatschappijen die meedoen met een Black Friday deal: Vattenfall NUON, Oxxio, Eneco, Essent, Qurrent, E.On, Energiedirect. Een mooie deal scoren op uw energiecontract kan u enkele tientallen euro’s besparen op jaarbasis. Daar profiteert u dus niet alleen deze ene dag van in november.

Wanneer is Black Friday 2024?

Het is één keer per jaar Black Friday (ook wel Zwarte Vrijdag genoemd). Deze dag valt dit jaar op vrijdag 29 november 2024. De aanbiedingen beginnen vaak om 00.00 uur, maar steeds vaker al eerder in de week. De acties eindigen officieel om 23.59 uur, want dan is deze vrijdag voorbij, maar veel vaker zien we dat het een Black Friday weekend is dat soms pas op de maandag eindigt met Cyber Monday. Online shoppen is het gemakkelijkste, zeker als het gaat om een energie deal. Die kunt u alleen online scoren. De energieleveranciers vergelijken is zo gepiept en kan u dus een flinke besparing opleveren. Waar gaat u een nieuw contract voor gas en stroom afsluiten? Waar krijgt u de meeste Black Friday korting op energie (gas en stroom)? Wij helpen u op weg door de energie aanbieders met een actie in ons overzicht te verzamelen.