Black Friday Internet en TV

Black Friday Internet en TV deals 2024

Overweegt u om te gaan overstappen naar een andere telecom aanbieder voor bij u thuis? Oftewel, zoekt u een nieuw internet en TV (en evt bellen) pakket? En zoekt u daarbij naar de beste internet en TV Black Friday deals? Klik dan op één van de onderstaande logo’s en maak gebruik van de internet en TV Black Friday korting.

Black Friday internet en Televisie

Een nieuw internet en TV pakket is misschien niet het eerste waar u aan denkt tijdens Black Friday. Meestal gaat het om een nieuwe TV, tablet, computer of andere materiele zaken, maar Black Friday is dit jaar ook een uitstekend moment om eventueel over te stappen van telecom provider voor bij u thuis. Oftewel Thuis internet en TV. U kunt tijdens Black Friday Week rekenen op extra interessante telecom deals en mooie aanbiedingen waarbij u veel korting kunt krijgen. Een internet en TV of een alles in 1 pakket kent best wel een fors bedrag aan maandelijkse kosten. Elk jaar worden de prijzen van de internet en TV abonnementen weer verhoogd en gaat u beetje bij beetje weer wat meer betalen. Daar is niet zo heel veel aan te doen. De concurrentie is er wel, maar niet overdreven veel, want de prijzen zakken niet echt. Daarom is Black Friday een handig moment om gebruik van te maken, want dan krijgt u opeens wel korting! Deze korting kan flink oplopen en u enkele tientallen euro’s gaan besparen op jaarbasis.

Black Friday KPN of Black Friday Ziggo

Uiteraard doen alle bekende telecomaanbieders mee met een Black Friday Nederland aanbieding. Moet u kiezen voor Ziggo of KPN? Of gaat u voor één van de andere aanbieders zoals T-Mobile, Oxxio, Tele2, Budget Thuis of Online.nl. Bij de ene krijgt u wat meer korting dan bij de andere. KPN Black Friday en Ziggo Black Friday zijn wel termen waar veel op wordt gezocht. De Black Friday KPN aanbieding is een populaire aanbieding waar flink wat mensen voor kiezen is de verwachting, maar ook de Ziggo Black Friday aanbieding trekt de nodige mensen over de streep op nu over te stappen naar Ziggo. Bij zowel Ziggo als KPN kunt u rekenen op hele complete internet & TV pakketten voor bij u thuis. De internetsnelheden zijn hoog. U heeft de keuze uit glasvezel of ADSL. Maar ook de TV Pakketten zijn standaard erg uitgebreid. Zeker als u daarnaast zelf bijvoorbeeld nog een Videoland of Netflix abonnement heeft. Waar krijgt u dit jaar de meeste korting? Is dat met Black Friday KPN? Of wint Black Friday Ziggo het? We gaan het zien dit jaar.

Ziggo en KPN

Tijdens de vorige BlackFriday editie deden zowel Ziggo als KPN mee met een Black Friday actie. De verwachtingen voor dit jaar zijn hoog, want beide merken zien elkaar als grootste concurrent en zijn dat ook qua aantallen klanten. Beiden zullen dan ook met een zeer goede actie komen rondom Black Friday Week. Zoekt u naar een internet only abonnement? Dan kan dat natuurlijk ook tijdens deze kortingsdag. En u kunt het ook aanvullen met een nieuw abonnement voor uw mobiele telefoon. Ook bij KPN. Kiest u bijvoorbeeld voor KPN Hussel?

Beste Internet en TV Black Friday Deals

Tijdens Black Friday Nederland is het een uitstekend moment om te kiezen voor een nieuwe alles in 1 of internet en TV provider. Deze pakketten worden overigens ook wel eens 3 in 1, all in one, triple play, dual play, 2 in 1 of thuis abonnementen genoemd. Dat zijn allemaal termen voor hetzelfde soort pakket. Zoekt u naar de beste internet en TV Black Friday Deals? Dan zit u goed bij ons. In het overzicht bovenaan deze pagina vindt u de providers die meedoen met een actie. Zorg ervoor dat u hier op tijd van profiteert.

Wanneer zijn de Black Friday Internet TV deals?

Op vrijdag 29 november 2024 is het Black Friday Nederland. Deze kortingsdag is erg populair en daarom verwachten we eigenlijk de hele Black Friday Week al acties, aanbiedingen en kortingen. De webshops en merken kunnen het anders niet bolwerken. En daar profiteert u alleen maar van. De meeste aanbiedingen lopen door gedurende het hele Cyber Weekend dat pas eindigt op de maandag, want dan is het Cyber Monday. Sla dus zeker uw slag tijdens deze kortingsdagen en kies voor een interessante TV en internet deal dit jaar. Het bespaarde geld kunt u dan ook weer gebruiken om andere interessante BlackFriday deals te scoren. Alvast veel plezier met online shoppen.