Black Friday Viral Channels

Viral Channels Black Friday 2024 actie

Profiteer nu van Nelson Black Friday korting


Over Viral Channels

Droom jij al langer van een passief inkomen? Dan is Youtube Automation de ideale kans! Wacht niet langer en pak die kans vandaag. ViralChannels is opgericht door Youtube Automation specialisten Willem ten Napel en Nicky Verhoeven. Zij zijn al vele jaren actief met Youtube Automation en hebben al vele Youtube kanalen opgezet en weten te schalen naar tientallen duizenden euro’s per maand. Te mooi om waar te zijn? Nee zeker niet, dit kan jij ook doen. Willem en Nicky hebben namelijk een cursus gemaakt zodat ook jij dit kunt realiseren naast je huidige baan of studie.

De voordelen

  • Je hebt niet veel geld nodig om te kunnen starten
  • Je hebt geen video ervaring nodig, je maakt gebruik van specialisten over de hele wereld die goed en goedkoop een video voor jou kunnen maken
  • De winstmarges zijn hoog
  • Je hoeft niet zelf in beeld
  • Passief inkomen naast je huidige baan of studie. En als je echt succesvol wordt kan het je zelfs zoveel geld opleveren dat je niet meer hoeft te werken voor een baas.

Meer weten? Check hier alle voordelen en de resultaten van de studenten die je voor gingen!

Wat krijg je tijdens de cursus?

Een complete online cursus met daarin alles over Youtube Automation. Er zijn 12 modules en meer dan 100 videos die jou stap voor stap meenemen in hoe je succesvol wordt met het business model van Youtube Automation. Daarbij kun je 2x per week deelnemen aan de groepscoaching sessies, die ook worden gehouden door Willem en Nicky zelf of een van de andere coaches die bij Viral Channels werken. Daarnaast is er een Discord omgeving waar je ieder moment van de dag jouw vragen kunt stellen waarin alle studenten (en Nicky/Willem/de coaches) antwoord geven op jouw vragen.

Wat is Youtube Automation?

YouTube Automation is een strategie waarbij het maken en beheren van YouTube-inhoud wordt geautomatiseerd met als doel een passief inkomen te genereren. Dit proces draait om het opzetten van een YouTube-kanaal dat video’s produceert en publiceert zonder dat de eigenaar zelf voor de camera hoeft te staan of zelf de video’s hoeft te bewerken.

Wacht dus niet langer en start nu en betaal slechts 997 euro in plaats van 2.000 euro! Dat is meer dan 50% korting!

Profiteer nu van Nelson Black Friday korting