Black Friday aanbiedingen 2024

Welke Black Friday aanbiedingen zijn er dit jaar allemaal? Wat zijn nu echt de aller beste Black Friday aanbiedingen 2024? En hoe gaat u daarvan profiteren? Wij gaan u daar een beetje bij helpen, want wij hebben de beste aanbiedingen van Nederland op een rijtje gezet. Bij welke webshop of winkel krijgt u de hoogste korting? Wat is de beste actie dit jaar? Wat is de aller leukste aanbieding? Maar vooral welke winkels doen er allemaal mee aan Black Friday Nederland? Oftewel, waar moet u zijn om te shoppen met korting?

Beste Black Friday aanbiedingen 2024

Klik op het logo van uw favoriete merk of webshop en pak nú direct korting!

Wat is Black Friday?

Black Friday is een dag waarop u kunt gaan profiteren van een heleboel korting. Deze dag staat in het teken van aanbiedingen, aanbiedingen en nog eens aanbiedingen. Black Friday is komen overwaaien uit Amerika waar het al heel veel jaar echt een fenomeen is. In Nederland wordt deze dag ook wel gewoon Zwarte Vrijdag genoemd, en dat heeft niks met files te maken, maar puur met korting. Op deze dag zijn er namelijk een heleboel webshops en winkels bij u in de buurt die aanbiedingen hebben die u alleen op deze dag in het jaar kunt scoren. De aanbiedingen zijn 24 uur lang geldig, maar dan moet u ook zorgen dat u erbij bent. Een ideale dag om dus alvast inkopen te doen voor Sinterklaas of Kerst of een verjaardag die u heeft na Black Friday. Want zo kunt u veel meer kopen voor hetzelfde budget, en dat is altijd leuk toch?!

Bij ons in Nederland zijn er elk jaar meer en meer winkels en webshops die meedoen aan deze shoppingsdag. De bekendste webshops en winkels komen met hele aantrekkelijke aanbiedingen, waaronder: Coolblue (Blue Friday), de Bijenkorf, BCC, Bol.com, Douglas, ICI PARIS XL, Wehkamp, Nike, Apple, Nelson, MediaMarkt, H&M, Zara en nog heel veel meer winkels en webshops.

De verwachtingen voor Black Friday Nederland 2024 zijn hoog. Elk jaar zijn er namelijk meer en meer merken die meedoen met een aanbieding. De verwachting is dat deze groei doorzet in dit jaar. En dat betekent dus nog meer korting voor u om uit te kiezen. De ene webshop biedt een kortingspercentage op een deel van het assortiment of op het hele assortiment, de andere bieden gratis verzendkosten of een goody bag cadeau bij een bestelling. Shoppen op deze dag is gewoon echt heel erg leuk. Zet deze dag dus alvast met hoofdletters in uw agenda en zorg dat u hem niet mist.

Wanneer is Black Friday?

Black Friday 2024 is op vrijdag 29 november 2024 en begint om 00.00 uur en eindigt op 23.59 uur. Maar het mooie is dat sommige aanbiedingen al eerder in de week beschikbaar zijn en meestal ook nog het hele weekend tijdens Cyber Weekend verkrijgbaar zijn. In sommige gevallen zelfs tot de maandag van Cyber Monday. Maar er zijn ook webshops die alleen korting hebben op de dag van Black Friday zelf. Houd deze dag dus goed in de gaten.

Verwachte aanbiedingen 2024

Welke aanbiedingen kunt u verwachten tijdens Black Friday 2024 in Nederland? Dat is altijd spannend tot het laatste moment. Eén ding weten we wel zeker en dat is dat er meer aanbiedingen verkrijgbaar zijn dan in eerdere edities van Black Friday Nederland in bijvoorbeeld 2016, 2017, 2018, 2019 en 2020. Er zijn dit jaar namelijk véél méér webshops, winkels en merken die meedoen met speciale Black Friday aanbiedingen. Maar wat is nu de beste Black Friday aanbieding? Of waar kunt u die aanbiedingen dan allemaa kopen en vinden? Voor een groot deel helpen we u daarbij. U kunt namelijk gebruik maken van het aanbiedingen overzicht hierboven. Hier vindt u alle deelnemers van Zwarte Vrijdag 2024 aanbiedingen. Omdat er dit jaar zoveel webshops en merken meedoen met een bijzondere aanbieding is de korting ook hoger is de verwachting. Alle webshops willen namelijk opvallen en u verleiden om bij hen te kopen, en daar profiteert u uiteindelijk van omdat de kortingen extra hoog op zullen lopen zodat ze uw aandacht hebben. Heerlijk toch? Om met nog meer korting te kunnen shoppen.

Hoe kunt u de beste aanbieding vinden? U doet er mogelijk verstandig aan om in aanloop naar BlackFriday 2024 alvast wat onderzoek te doen. Welk product wilt u graag kopen tijdens deze vrijdag of in de week van Black Friday? Waar kunt u dat product nu al goedkoop aanschaffen? Als u weet wat op dit moment de laagste prijs is, dan kunt u straks de aanbieding ook beter inschatten als het Black Friday geweld eenmaal losbarst. Want dan is één ding zeker: u moet er op tijd bij zijn voordat uw favoriete product met korting is uitverkocht. Dat zou zonde zijn namelijk. Mogelijk krijgt u dan met Cyber Monday nog een herkansing net na Black Vrijdag, maar mogelijk vist u achter het net. Door een goede voorbereiding is de kans groter dat u kunt profiteren van de beste aanbiedingen.

Wilt u niet achter het net vissen? Dan is een stukje voorbereiding een aanrader, maar het is ook slim om er direct bij te zijn. Veel aanbiedingen worden om 00.00 uur bekend gemaakt. Zijn er veel mensen die er dan klaar voor zitten? Jazeker. Als u eerst lekker naar bed gaat en pas in de loop van vrijdag gaat kijken naar de zwarte vrijdag aanbiedingen dan kunt u wel al te laat zijn. Wilt u er zeker van zijn dat u een bepaald product kunt kopen met korting? Ga er dan klaar voor zitten om 00.00 uur en profiteer meteen!

Op welke producten verwachten we sowieso een leuke korting? Populaire aanbiedingen zijn ook in 2024 ongetwijfeld de Apple producten, zoals de iPhone 13 of 14 of een iPad, maar ook de Samsung en haar andere modellen zullen het goed doen. Of wat te denken van een nieuwe TV, een Playstation met korting, de nieuwste Playstation 5 games of parfum en luchtjes, elektronica, computers, laptops, kleding, schoenen (Nike, adidas, Puma) en woonartikelen. Er zijn allemaal mooie aanbiedingen te vinden voor deze producten. Waar gaat u uw slag slaan? Pak de juiste aanbieding en geniet optimaal van Black Friday 2024.