Black Friday Koffiemachines

Black Friday koffiemachine deals 2024

Waar kunt u tijdens Black Friday Nederland de beste koffiemachine deals op de kop tikken? In het onderstaande overzicht hebben we voor u de winkels en webshops verzameld waar u tijdens Black Friday een koffiemachine of koffieapparaat kunt kopen met heel veel korting. Waar gaat u een Black Friday aanbieding scoren? Klik op het logo en profiteer direct van online korting!

Black Friday koffiezetapparaat

De meeste koffieliehebbers kunnen geen dag zonder. De geur van koffie die op je afkomt tijdens het zetten van een heerlijke kop koffie als je ’s ochtends uit bed komt. Of het eerste wat u doet als u op het werk komt. We vinden het heerlijk als onze koffiemok wordt gevuld met verse koffie. Maar we vinden het natuurlijk wel belangrijk dat het echt goede koffie is. Op uw werk kunt u dat lastig beinvloeden maar thuis kunt u wel de beste koffiemachine kopen naar uw eigen smaak. En wat is er nu leuker om dat te doen en te profiteren van de beste koffiemachine Black Friday Deals in de maand november tijdens Zwarte Vrijdag of Black Friday Week.

Een koffiezetapparaat bonen of een koffiezetapparaat Nespresso zijn erg populair, maar ook erg prijzig als u deze wilt kopen. Tijdens Black Friday kunt u een koffieapparaat kopen met een flinke korting. Een flink kortingspercentage op een hoog bedrag levert u ook veel korting op zoals het geval is bij een koffiezetapparaat. Het is dus een uitermate handig moment om een mooi koffiezetapparaat te kopen. Welke koffiemachine is uw favoriet?

Tijdens Black Friday vorig jaar gingen de koffiemachines al erg hard, onder andere bij Coolblue en Bol.com kon u ze kopen met veel korting. Qua percentages korting zat het ongeveer tussen de 15 en 20 procent. Wat al snel 100 euro of meer korting is. De koffiemachine Black Friday deals voor dit jaar zijn naar verwachting nog hoger. En dat is erg leuk nieuws voor de koffieliefhebbers onder ons.

Er zijn allerlei soorten koffiemachines. U kunt voor een vrij eenvoudig koffieapparaat gaan zoals Senseo, maar houdt u meer van verse koffie? Dan is een volautomatische espressomachine misschien een beter idee. Of vindt u het leuk om zelf wat meer werk te moeten doen bij het zetten van een kop verse koffie? Hangt u graag de barista uit? Dan is een half automatische espressomachine (pistonmachine) meer iets voor u.

Om het u zo makkelijk mogelijk te maken, of u nu kiest voor een Nespresso apparaat, een bonen automaat of een eenvoudigere koffiemachine of koffiezetapparaat (met filter) dat maakt niet uit. Wij helpen u graag en hebben hiervoor het bovenstaande overzicht gemaakt met koffie aanbiedingen, kortingen, deals en acties. Bij deze deelnemende Black Friday Nederland winkels krijgt u koffie korting. Uit welke machine met Black Friday korting drinkt u binnenkort uw overheerlijke koffie, cappuccino, espresso of latte macchiato.

Populaire merken koffiemachine tegenwoordig zijn:

 • De’Longhi
 • Philips
 • Illy
 • Jura
 • Nespresso
 • Krups
 • Nespresso
 • Siemens
 • Senseo
 • Douwe Egberts
 • Bosch
 • Miele
 • Bodum

Wanneer zijn de Black Friday koffiemachine deals?

Op vrijdag 25 november 2025 is het officieel Black Friday (Zwarte Vrijdag). Maar u kunt waarschijnlijk de hele week al profiteren van de beste deals met de hoogste korting. Zorg er dus voor dat u tijdens die week deze pagina goed in de gaten houdt.