Black Friday Groningen

Black Friday Groningen deals 2024

Gaat u de stad in om te shoppen? Onderstaande merken en winkels hebben Black Friday aanbiedingen. Ook in Groningen kunt u bij deze merken rekenen op korting. Regent het, is het slecht weer of heeft u geen zin om de deur uit te gaan? Dan kunt u ook online shoppen bij onderstaande deelnemers. Alvast even rondkijken of meteen profiteren? Klik op het logo en profiteer direct van online korting.

Over Groningen Black Friday

Er gaat niets boven Groningen. Wilt u in het noorden van het land graag shoppen in een leuke, grote en gezellige stad? Dan is Groningen the place to be. Zeker tijdens Black Friday Nederland, op vrijdag 29 november 2024 kunt u hier terecht voor een hoop gezelligheid en heel veel Black Friday deals bij de deelnemende winkels in het centrum. Shoppen tijdens deze Zwarte Vrijdag zorgt in Groningen voor een hoop plezier.

Als we het hebben over Groningen, dan denkt u waarschijnlijk als eerste aan bezienswaardigheden zoals de Martinitoren, het Groninger Museum, de mooie Groningse Stationshal, de Vismarkt, of de Broerstraat waar u tussen de fietsen op het Academieplein veel mee kunt krijgen van alle bruisende studenten in de studentenstad Groningen. Bij mooi weer is het Noorderplantsoen the place to be. Aan de vijvers op het gras is dit een heerlijke plek om even te ontspannen. Zoekt u wat meer rust? Ga dan naar de Prinsentuin, vlakbij de Martinitoren. Of even genieten van een stukje geschiedenis? Loop dan langs de oude pakhuizen bij Hoge der A en Lage der A. Alles bij elkaar is er genoeg te doen in de mooie stad Groningen. Maar tijdens Black Friday is dit een uitstekende plek om uw inkopen te doen voor de feestmaand december. Want u profiteert dan van de Black Friday Groningen aanbiedingen bij de deelnemende winkels. Onder andere in de Folkingestraat vindt u veel leuke winkels en gezellige restaurants om even een hapje te eten of wat te drinken tussen het Black Friday shoppen door.

Het mooie van shoppen in Groningen is dat ze alle dagen in de week open zijn. U kunt in de winkels in Groningen dus 7 dagen per week shoppen. En rondom Black Friday kennen veel winkels verlengde openingstijden. Zo kunt u nog langer van de beschikbare deals profiteren. Er zijn veel winkels die zich ook speciaal richten op studentendeals omdat er zoveel studenten (meer dan 50.000) zijn in deze stad. Sla hier dus zeker uw slag tijdens Black Friday Nederland. Omdat de winkels de hele week open zijn kunt u gedurende de hele Black Friday Week en het Cyber Weekend (tot en met Cyber Monday) shoppen.

Deelnemende winkels Groningen

Welke winkels in Groningen doen mee met Black Friday? Bij welke Groningen winkels kunt u onder andere korting verwachten? Dat zijn er een heleboel, maar we rekenen sowieso op: adidas, Albert Heijn, Aktiesport, Amac, Aldi, Beddenreus, Belsimpel. BeterBed, Bever, Blokker, Bristol, Bruna, C&A, Chasin, Coolblue, Douglas, Etos, Expert, Foot Locker, G-Star, Gall&Gall, HEMA, Hunkemoller, ICI PARIS XL, Intersport, Intertoys, Jack&Jones, Jeans Centre, MediaMarkt, Nike, ONLY, Pearle, Nubikk, Michael Kors, LeenBakker, Kwantum, Perry, Pearle, Scotch&Soda, Score, Scapino, Tui, VanHaren, Vero Moda, Vodafone, Xenos, Zara en Mango. Maar dat is lang niet alles. In het overzicht vindt u alle merken waar u acties, aanbiedingen en kortingen kunt verwachten tijdens BlackFriday.