Black Friday 2019

Black Friday 2019 deals

Bij welke winkels, webshops en merken kunt u in 2019 rekenen op een actie of mooie Black Friday deal? Klik op het logo en profiteer direct van kortingsacties van deze webshops:


Voor de vroege vogels die graag de agenda voor 2019 al in willen vullen met de dagen waarop een gebeurtenis is die echt niet vergeten mag worden, zullen wij alvast vertellen dat black friday 2019 op vrijdag 29 november valt!

Black Friday Nederland 2019

Van welke korting kunt u profiteren tijdens Black Friday 2019 in Nederland? Eigenlijk dus Dutch Friday. Black Friday 2019 wordt groter dan vorig jaar. We verwachten nog betere acties, hogere kortingen en de aanbiedingen zijn niet bij te houden. Wij gaan u helpen met een overzicht van deelnemende winkels. Zo kunt u in korte tijd profiteren van heel veel korting.

Wanneer is Black Friday 2019?

Black Friday wordt zoals u wellicht weet elk jaar gevierd op de dag na Thanksgiving. Hierdoor valt Black Friday 2019 op vrijdag 29 november. Op deze dag kunt u bij heel veel webshops, winkels en merken profiteren van hele hoge kortingen, exclusieve deals en leuke aanbiedingen. In 2019 is Black Friday vlak voordat het Sinterklaas is. Dus als u nog lastminute inkopen moet doen dan kunt u dat eenvoudig online doen met een flinke korting!

Op wat voor data was Black Friday Nederland in het verleden?

  • Black Friday 2015 was op vrijdag 27 november.
  • Black Friday 2016 was op vrijdag 25 november.
  • Black Friday 2017 was op vrijdag 24 november.
  • Black Friday 2018 was op vrijdag 23 november.

Wanneer is Black Friday de komende jaren?

  • Black Friday 2019 is op vrijdag 29 november.
  • Black Friday 2020 is op vrijdag
  • Black Friday 2021 is op vrijdag
  • Black Friday 2022 is op vrijdag
  • Black Friday 2023 is op vrijdag

Eén ding is zeker, de afgelopen jaren zijn er steeds meer deelnemende winkels tijdens Black Friday. Een trend die zich naar alle verwachting voorlopig nog wel door zal zetten.

Welke webwinkels doen mee aan Black Friday 2019?

Elk jaar wordt de gekte rondom blackfriday steeds groter. De meeste mensen grijpen deze koopjesdag aan om alle sinterklaas en kerst inkopen te doen zodat ze meer producten kunnen kopen voor dezelfde prijs. Je zou ook gek zijn als je het niet doet!

In 2016 deden nog niet heel veel webwinkels mee met hoge kortingen, in 2017 werd de lijst met deelnemende winkels al een stuk langer en in 2018 doen zelfs de supermarkten mee met het geven van kortingen en zijn de kortingen bij de andere webwinkels ook flink gestegen. De webwinkels die al jaren mee doen met acties tijdens Black Friday, zijn onder andere Media Markt, Wehkamp, Douglas, Bol.com en nog veel meer grotere webwinkels. In 2018 zijn daar onder andere ook Lidl-shop, L’Or, Beter Bed, ao.nl en LookFantastic bij gekomen met de top 5 black friday super deals 2018.

Helaas kunnen wij niet in een glazen bol kijken welke webwinkels mee doen aan black friday 2019, maar wij kunnen je wel vertellen dat het elk jaar grootser wordt en wij dus zeker verwachten dat de lijst met deelnemende webwinkels steeds langer wordt en de kortingen worden ook steeds hoger. Houd dus de blackfriday deals goed in de gaten en volg ons op facebook om geen enkele korting of kortingsdag te missen.

Ben je benieuwd welke webwinkels er in 2019 mee doen met blackfriday? Bekijk dan alle black friday super deals door op onderstaande botton te klikken. Voor een compleet overzicht van A t/m Z met de deals van alle deelnemende webwinkels, klik dan hier.

Bekijk alle Black Friday Deals

Black Friday Week 2019

Het is elk jaar weer afwachten wanneer de grote webshops beginnen met hun Black Friday 2019 acties, maar tegenwoordig kunnen we wel spreken van een Black Friday Week, zo ook in 2019 verwachten we. Grote kans dat diverse merken al starten op vrijdag 22 november 2019 met hun eerste acties. Een echte Black Friday Week dus.

Black Friday Weekend 2019

Black Vrijdag 2019 is officieel natuurlijk maar 1 dag, maar in de praktijk is het meestal het hele Black Friday Weekend (ook wel Cyber Weekend genoemd) met de mooiste deals, acties, aanbiedingen en kortingen. Dat betekent dus dat u op vrijdag, zaterdag, zondag en maandag kunt profiteren van de Black Vrijdag Deals 2019. Niet alle winkels en merken doen het hele weekend mee, maar de meeste wel.

Cyber Monday 2019

Cyber monday is naast Black Friday ook een kortingsdag die je echt niet mag missen. Veel webwinkels trekken de Black Friday actie door naar de maandag erna, deze maandag wordt ook wel Cyber Monday genoemd. Als ze een heel weekend, van zwarte vrijdag tot en met cyber maandag, de acties doorvoeren, wordt er vaak ook gesproken over Cyber weekend. Black Friday 2019 valt op vrijdag 29 november 2019, Cyber Monday 2019 is op maandag 2 december 2019, dus Cyber weekend 2019 is van 29 november t/m 2 december 2019. Bekijk hier de cybermonday deals 2019.