Black Friday 2024

Zin om online te shoppen met korting? Dan is Black Friday 2024 het beste moment van het jaar. Op vrijdag 29 november 2024 is het Black Friday in Nederland. Van parfum tot elektronica, van telefoon abonnement tot speelgoed, van smartphone tot laptop, het is er echt allemaal met heel veel korting. Een slim moment voor Sinterklaas en de Kerstman om alvast inkopen te doen. Want zo shopt u met hetzelfde budget veel meer cadeaus en spullen. Koop tijdens Black Friday 2024 dus met veel korting zodat u veel minder betaald dan de reguliere verkoopprijs. Black Friday aanbiedingen, en wij verzamelen ze voor u. Waar kunt u de beste Black Friday 2024 deals vinden? Bij ons! De deelnemers van dit jaar zijn:

Klik op het logo van uw favoriete winkel en profiteer direct van de Black Friday korting!

Black Friday Nederland 2024

Black Friday Nederland is op vrijdag 29 november 2024. Deze kortingsdag is inmiddels al weer enkele jaren erg populair in ons land. Deze dag komt van oorsprong uit Amerika en is gekoppeld qua datum aan de dag van Thanksgiving. Thanksgiving 2024 is op donderdag 28 november. En dus is het een dag later Black Friday. Dé grote kortingsdag van 2024. De afgelopen jaren doen er ieder jaar meer winkels, webshops en merken mee aan deze Zwarte Vrijdag. En we kopen met zijn allen ook steeds meer. Dat betekent dat deze dag erg in de smaak valt. Of het nu goed of slecht gaat met onze economie, tijdens Black Friday shoppen we er massaal op los. Black Friday 2024 belooft dan ook weer een spektakel te worden met heel veel hoge kortingen, scherpe deals en fantastische aanbiedingen. Bent u er klaar voor?

Black Friday 2024 winkels

Welke winkels doen er mee met Black Friday 2024? Ieder jaar worden het er meer. En dat betekent: korting, korting en nog eens korting. Maar bij welke winkels moet u zijn? Er is veel korting, maar slechts weinig tijd, want de deals hebben slechts een beperkte geldigheid, dus u wilt op tijd kunnen toeslaan. Hier helpen wij u graag mee. Wij verzamelen de beste en leukste Black Friday deals in één overzicht, zodat u daar direct uw voordeel mee kan doen. Winkels om sowieso in de gaten te houden ieder jaar zijn: Coolblue, MediaMarkt, Bol.com, BCC, maar ook de telecomproviders Ziggo, KPN en Vodafone hebben hele interessante deals die u niet wilt missen als u zoekt naar een nieuw internetabonnement of een nieuwe smartphone met of zonder abonnement.

Cyber Monday 2024

De Black Friday periode, die ook wel Black Week of Cyber Week te noemen is omdat de actieperiode steeds wat verder wordt opgerekt, eindigt met Cyber Monday. De eerste maandag direct na Black Friday is Cyber Monday. Een online tegenhanger van het offline shoppen toen Black Friday net werd gestart. Cyber Monday heeft voornamelijk online aanbiedingen en soms zijn de kortingen nog net even wat hoger. Vergeet dus zeker niet om op Cyber Monday 2024 op maandag 2 december 2024 nog even de deals te checken en uw laatste slag te slaan.