Verwachtingen Black Friday 2019

Black Friday 2019 staat weer voor de deur. En dat betekent weer heel veel korting bij heel veel merken en winkels. Black Friday 2018 was tot nu toe de grootste editie, maar dit jaar zijn de verwachtingen nog hoger. Wat kunt u zoal verwachten? Wat is er te voorspellen over Black Friday 2019? Wij zetten een aantal verwachtingen voor u op een rijtje, zodat u zich ook goed kunt voorbereiden.

Bekijk alle Black Friday Deals

Black Friday begint eerder: Black Friday Week

Black Friday start dit jaar een aantal dagen eerder dan op vrijdag 29 november. Een paar jaar geleden waren de Black Friday Deals echt alleen geldig op de Black Vrijdag zelf. Maar al gauw schoof dat een beetje op. De deals beginnen eerder dan de kortingsdag op vrijdag. Sommige webshops starten op donderdag, maar er zijn ook steeds meer webshops die al een week eerder beginnen. Zo hield Coolblue ooit een Blue Friday, precies een week eerder, onder het mom dat uw pakketje en bestelling dan wel op tijd geleverd kon worden in plaats van tijdens de Black Friday drukte. Dit jaar doen er meer winkels dan ooit mee en iedereen wil opvallen met zijn of haar beste deals. En dus zal het starten op maandag 25 november wel de nieuwe standaard zijn. De meeste deals lopen dan door tot maandag een week later, want dan is het Cyber Monday. Het is dus eerder een Cyber Week of Black Week in plaats van Black Friday of Cyber Monday. Maar dat betekent: langer meer korting voor u, dus u hoort ons niet klagen.

Meer deelnemende winkels

Het verschil tussen Black Friday 2018 en 2017 was al groot qua aantal deelnemers, maar dit jaar groeit het nog harder. Er zijn steeds meer merken die meedoen met de kortingsdag Black Friday. Het overzicht van de Black Friday Deals is dit jaar dan ook groter dan ooit. De kans is groot dat u door de bomen het bos niet meer ziet en daarom helpen we u zo goed mogelijk op weg, zodat u direct bij uw favoriete winkel kunt gaan starten met Black Friday Shoppen.

Meer diverse producten

Elektronica, speelgoed, fashion, luchtjes, schoenen. Deze producten zijn al jarenlang populair tijdens Black Friday. Maar het succes van deze kortingsdag trekt ook andere diensten en producten aan die met korting aangeboden gaan worden. Denk hierbij aan energieleveranciers: BudgetEnergie, Oxxio, Vattenfall, Essent. Of denk aan verzekeringsmaatschappijen die met een aantrekkelijke welkomstkorting komen speciaal tijdens Black Friday. Maar vooral Telecom aanbiedingen zijn er volop. Voor thuis (internet en TV of alles in 1) kunt u flink wat korting krijgen bij bijvoorbeeld Ziggo of KPN. Maar ook als u zoekt naar een nieuwe mobiele telefoon (de nieuwste iPhone of Samsung bijvoorbeeld) bent u aan het juiste adres tijdens deze Zwarte Vrijdag 2019. U kunt rekenen op deals van BEN, MediaMarkt, KPN, Samsung, Amac, Tele2 en diverse andere aanbieders. Wij zetten voor de beste Telecom deals op een rijtje zodat u vlot kunt profiteren.

Populaire producten

Enkele producten die dit jaar erg populair zijn, zijn waarschijnlijk:

  • De nieuwste iPhone 11
  • Sonos producten
  • Apple MacBooks
  • Bose koptelefoons
  • Fifa 20
  • Google Home Mini
  • XBox

Hogere kortingen

Omdat er dit jaar meer winkels mee doen en de kortingen langer duren is er ook te verwachten dat men hogere kortingen gaat geven. Iedere Black Vrijdag deelnemer wil opvallen en dat kan met nog meer korting bieden dan de concurrentie. Uiteindelijk profiteert u daar maximaal van.