Summum Woman nieuwe collectie

De betekenis van ‘summum’ is toppunt. En dat zie je terug in dit mooie merk dameskleding. Zoek je naar de nieuwe collectie van Summum? Shop deze dan nu snel online.

Nieuwe collectie Summum Woman winkels

Shop nú direct de nieuwste Summum Woman collectie online. Klik op één van onderstaande logo’s en shoppen maar!

Over Summum Woman

Wist je dat Summum Woman eigenlijk een Amsterdams bedrijf is? Een Nederlands bedrijf met de nodige nuchterheid, maar wel met internationale allure? Dat is leuk om te weten. In 1998 is dit mooie damesmode merk opgericht door Jos en Jorien Wijker. Ze waren van plan om een eigenwijs plan te trekken in het bestaande modeland. En dat is ze gelukt. Sindsdien is Summum Woman een zeer bekend en populair merk als het gaat om dameskleding. Heb jij al iets in de kast hangen van de nieuwe collectie van Summum Woman?

Summum betekent toppunt, en dat zie je terug in de kleding en de volledige collectie die je het liefst helemaal thuis laat brengen en besteld. Eerder werkte Jos en Jorien bij het merk Compromis, dat betekent middenweg. Ze hebben de lat dus duidelijk wat hoger gelegd in hun eigen gelanceerde merk. Ze willen allebei echt alleen maar het beste van het beste en anders zijn dan de reguliere kleding trends en mode.

Trek jij eigenlijk altijd je eigen plan? Vind je het leuk om een eigen stijl te creëren in plaats van de trends te volgen? Dan is de Summum collectie iets voor jou. Bij Summum Woman gebruiken ze uiteraard mooie materialen van hoge kwaliteit. En ook de pasvorm vinden ze belangrijk, want jij moet je er wel prettig en goed in voelen.

Ben je op zoek naar een nieuwe Summum blouse? Dat kunnen we ons voorstellen. In alle nieuwe collecties zijn de Summum blouses namelijk erg populair. Elke nieuwe collectie weten ze opnieuw te verrassen met een nieuwe uitvoering. De items uit de collectie zijn goed te combineren met elkaar, zodat je altijd een passende outfit kunt samenstellen voor ieder moment.

Maar er is meer in de nieuwe collectie. Ga je dit keer voor een Summum top, Summum tuniek of Summum blouse? En ook dan ben je er nog niet. Want de Summum kleding combineert de Amsterdamse nuchterheid met internationale allure. En dat zie je eigenlijk terug in alle kleding items. Het maakt dus niet uit wat je koopt, dit is altijd een aanwinst voor jouw kledingkast. Zowel in Nederland als in het buitenland zijn er veel stijlvolle eigentijds vrouwen die dit merk met veel plezier dragen. In de collectie vind je onder andere: basics, blazers, jasjes, broeken, denim, jurken, jassen, knits, rokken, shorts, sweaters, tops, vesten, accessoires, riemen, shoppers, sjaals en tassen. Oftewel: alles voor die complete en verrassende Summum outfit.

Op zoek naar de nieuwe collectie? Waar shop je dan de leukste items? Er zijn heel wat Summum Woman brandstores. Deze vind je onder andere in: Amsterdam, Alkmaar, Bergen, Den Bosch, Haarlem, Heemstede, Rotterdam, Utrecht, Lelystad. Maar je kunt de Summum dameskleding op veel meer plekken kopen. Natuurlijk ook online. Als je gaat voor online shoppen dan kun je terecht bij: Wehkamp, Miinto, Piet Zoomers, Roetgerink, To be dressed, Open32, Assem.