Back to school 2024

Back to school korting

Waar kunt u de beste back to school deals, aanbiedingen, acties en korting vinden? Zoekt u naar goedkope schoolspullen voor het nieuwe schooljaar? Geen zin om de hoofdprijs te betalen? Het kan allemaal een stuk voordeliger. En het kan allemaal online! Wel zo makkelijk, want dan wordt het bij u thuisbezorgd. Klik op het onderstaande logo en profiteer direct van de beste Back to School deals 2024.

Back to school 2024 – 2025

Het schooljaar 2024 – 2025 begint weer in september 2024. En dus zijn er weer een heleboel acties en kortingen waar u van kunt profiteren bij het aanschaffen van nieuwe en goedkope schoolspullen. De 2024 back to school acties zijn de moeite waard en kunnen u flink wat geld besparen. U kunt het zo gek niet bedenken of het is allemaal met korting te koop online, zoals een map, kaftpapier, etui, een schoolagenda, pennen, geodriehoek, rekenmachine, grafische rekenmachine, een laptop (MacBook), tablet (iPad), een nieuwe schooltas (bijvoorbeeld van Eastpak) of nieuwe software die nodig is voor bepaalde grafische vakken op school dit jaar. Maar naast de gewone schoolspullen zoals pennen, potloden en schriften doen er elk jaar ook steeds meer modemerken mee met Back to School acties. Dat betekent dat er ook een nieuwe outfit met korting gekocht kan worden, zodat iedereen helemaal fris en in het nieuw begint aan het nieuwe schooljaar. Zo zijn er broeken, shirts, truien, vesten, jassen, schoenen, overhemden, polo’s en allerlei andere modeartikelen te koop met korting. Populaire winkels waar veel gekocht wordt zijn: MediaMarkt, Coolblue, Bol.com, HEMA, vanHaren, Wehkamp, Sarenza, Asics, ASOS, Converse, Perry Sport, Plutosport, Bruna, Decathlon, Expert, Amac. Elk jaar zijn er meer en meer merken die meedoen met acties. Dat betekent meer en meer korting voor jullie. Mooi meegenomen toch?

Wanneer is back to school?

Eenmaal per jaar is er een back to schoolperiode, ook wel geschreven als back 2 school. En de naam laat het zich al raden. Dit is de periode rondom het moment dat de scholen weer beginnen. Niet overal in het land beginnen de scholen op hetzelfde moment door de vakantiespreidingen die we kennen in Nederland. Daarom is de back to schoolperiode ook een aantal weken. De back to school deals kunt u dan ook het beste vinden in de weken van juni, juli augustus en september. Sommige winkels hebben al iets eerder actie vanaf half juli. Het kan verstandig zijn om dan alvast beginnen te shoppen. U heeft er de tijd voor, zeker als u binnenkort nog op vakantie gaat, straks weer terugkomt en de scholen dan bijna direct beginnen. De nieuwe schoolspullen kunnen maar vast in huis zijn. Dat scheelt een heleboel lastminute stress.

Goedkope schoolspullen

Studenten geven flink wat geld uit in de maand. Als we het Nibud mogen geloven dan gaat er al gauw 1.000 euro per maand uit. Op jaarbasis is dat maar liefst 12.000 euro. Een hoop geld. Het meeste geld gaat op aan uitgaan, boodschappen, uitjes met vrienden en familie. Maar de kosten voor de studie zijn ook een flink deel van de uitgaves op jaarbasis. En juist daar is eenvoudig op te besparen. Door op het juiste moment in het jaar de schoolspullen aan te schaffen is er flink wat geld over te houden. Makkelijker is er bijna geen geld te verdienen. Hierdoor is er de rest van het jaar meer geld beschikbaar voor leuke dingen zoals stappen, kleding, schoenen, cadeautjes en vakanties. Er zijn dan ook meer en meer studenten die gebruik maken van de back to school periode in juni, juli, augustus en september. Als het vorige schooljaar net klaar is beginnen de eerste acties eigenlijk al. Wat zijn de beste deals? Waar koopt u de goedkoopste schoolspullen? Wij helpen u op weg met een overzicht van winkels waar u leuke acties kunt vinden. Ook als u geen student bent kan dit een handig moment zijn om te profiteren van een aanbieding, bijvoorbeeld voor een nieuwe laptop.

Back to work

De back to school periode wordt ook wel de back to work periode genoemd. Het gaat hierbij om dezelfde periode in het jaar. We zijn met zijn allen op zomervakantie geweest en het serieuze leven van werken staat weer te beginnen. Hier spelen veel winkels op in met leuke kortingen. Heeft u nog een nieuwe laptop, tablet of computer nodig? Dan is dit een goed moment om deze te kopen. Onder andere de producten van Apple zijn in deze periode in het jaar vaak met een leuke actie te koop.

Back to school Apple

Naar de Back to School Apple deals wordt heel veel gezocht in de maanden juni, juli, augustus en september. En dat is niet voor niks. Bij Apple zelf hebben ze namelijk vaak erg aantrekkelijke en leuke acties. Zo staan ze inmiddels bekend om de jaarlijks terugkerende actie: waarbij studenten en ouders van studenten die in aanmerking komen voor een gratis Beats bij aanschaf van een Mac actiemodel met studentenkorting. Er zijn verschillende Beats koptelefoon modellen waar u uit kunt kiezen. Maar ook andere winkels die Apple verkopen hebben vaak een Apple actie met een leuke korting op een iMac, Macbook, MacBook Air, iPad of iPhone. De back to school actie Apple is alle jaren erg populair. Gaat u er dit jaar ook van profiteren?

Back to school spullen

Aan welke spullen moet u zoal denken voor het nieuwe schooljaar? Om er voor te zorgen dat u zo min mogelijk vergeet hebben we een lijstje gemaakt van back to school spullen die u mogelijk dit jaar nieuw nodig hebt en dus met een back to school actie kunt kopen:

Agenda, planner, kalender, papier, schriften, mappen, ordners, kaften, etiketten, pennen, potloden, etuis, elektronica, laptop, schooltas, woordenboeken, lunchbox, beker, schoolagenda, rekenmachine, liniaal, passer, plakband, lijm, stempel, tape, sticker, stansen, koptelefoons, speakers, powerbanks, oplaadkabels, usb sticks, geheugenkaarten, puntenslijper, gum, markeerstift, geodriehoek, pennenbak, drinkbeker, studieboeken, ringbanden, covers, notitieboeken.

Back to school laptop

De laptop is niet meer weg te denken. Bij de meeste studies van tegenwoordig is het hartstikke handig om een laptop mee te nemen. Zo zijn alle documenten direct bij de hand waar je mee hebt gewerkt. Een laptop aanschaffen kan prijzig zijn, maar wordt al een stuk voordeliger als u deze aanschaft tijdens de back to school laptop acties. Dat kan zomaar een paar honderd euro schelen op een compleet aangeklede laptop. De Apple laptops zijn altijd erg populair, maar ook prijziger. Maar kunt u ook met een laptop back to school actie kopen met korting.

Back to school tips

Nieuwe schoolspullen zijn natuurlijk fijn, en helemaal lekker als die met een leuke korting zijn gekocht, maar daarmee zijn we er nog niet. Het echte werk: het nieuwe schooljaar, staat voor de deur. Daarom nog enkele back to school tips die er mogelijk een nog leuker schooljaar van maken in september.

  • Laat het op je afkomen. De eerste schooldag is misschien wat spannend. Starten als brugklasser of misschien wel het laatste jaar om examen te doen. Het is allemaal weer nieuw. Laat het lekker op je afkomen in de eerste week.
  • Favoriete kleding. Het is heerlijk om het nieuwe schooljaar te starten in een outfit waarin je je goed voelt. Het geeft je een stuk meer vertrouwen, en dat geeft een goed gevoel. Kies de dag van tevoren alvast je outfit zodat je daar op de eerste schooldag geen stress van hebt ’s ochtends. Van tevoren nog even iets nieuws kopen? Een nieuwe outfit? Er zijn genoeg merken die leuke aanbiedingen hebben.
  • Maak een foto van je rooster. Het kan weleens gebeuren dat je je schoolagenda bent vergeten. Dat is vervelend, maar minder vervelend als je al een foto hebt gemaakt van je schoolrooster. Je mobiele telefoon vergeet je waarschijnlijk een stuk minder snel. Zo hoef je geen les te missen en kom je alsnog overal op tijd.
  • Plannen! Voor veel studenten is dit erg lastig: alles netjes in plannen en op tijd beginnen met leren. Zorg ervoor dat alle belangrijke deadlines ruim van tevoren in je agenda staan en geeft ze bijvoorbeeld een speciale kleur zodat je ze al ruim van tevoren aan ziet komen. Zo kun je op tijd beginnen met leren en heb je minder lastminute stress. Andere studenten en vrienden/vriendinnen vinden je misschien een nerd, maar het geeft jou een hoop rust, en dat is toch heerlijk?
  • Maak plezier. De studententijd is een mooie tijd. Je kunt nog lang genoeg werken straks, dus geniet van deze periode. Maak plezier met vrienden en vriendinnen en ga na schooltijd leuke dingen doen met elkaar. Zo haal je het maximale uit jouw studententijd.
  • De route verkennen. Ga je naar een nieuwe universiteit, hogeschool of middelbare school? Dan is het prettig om de route goed te kennen voordat de eerste schooldag er is. Ga alvast een keertje proefdraaien en fiets bijvoorbeeld alvast een keer de route. Dan weet je ook hoe lang je erover doet en hoef je op de eerste dag niet te laat te komen. Scheelt weer stress.

We hopen dat je iets hebt aan deze back to school tips en wensen je alvast veel plezier in het nieuwe schooljaar.

Nog meer korting

Heeft u de kortingsperiode van back to school en back to work gemist? Nog even wachten en dan is het alweer Black Friday met zeer interessante deals!