Foute kersttruiendag 2024

De foute kersttrui is ook in 2024 weer dé trend. Grote kans ze dat dit jaar bij u op het werk of op school ook weer een foute kersttruien dag hebben. Verschijnt u op deze dag ook in uw meest foute kersttrui? Heeft u er nog eentje van vorig jaar in de kast liggen? Of gaat u voor een nieuwe kersttrui? Bent u wat aan de late kant met shoppen? Kies dan voor een foute kersttrui morgen in huis. Bij de onderstaande winkels kunt u terecht voor een heerlijk foute kersttrui. Klik op het logo en shop direct die kersttrui mét korting!

Waarom foute kersttruien dag?

In het buitenland doen ze hier al enkele tientallen jaren aan mee. In Amerika, Engeland en Canada bijvoorbeeld. Men doet dit om ook even een gekke tegenhanger te hebben van de nette kerstdagen. We lopen er allemaal erg netjes bij tijdens de kerst: een nette broek met een overhemd, een pak, of een chique kerstjurk die u de rest van het jaar anders nooit draagt. Dus we doen ook graag een dagje gek met zijn allen. Dus doen we een kersttrui aan die lekker fout is, grappig is en vaak ook erg lelijk is. De foute kersttruien zijn erg populair. Bij de meeste bedrijven en scholen is er in aanloop naar de kerst (25 en 26 december) een dag waarop ze iedereen oproepen om zo’n een lelijke kersttrui aan te doen. Het kan niet gek genoeg. De ene is nog lelijker dan de ander. Doet u dit jaar ook mee?

Kersttrui kopen

Heeft u nog geen kersttrui? Zowel een heren kersttrui als een dames kersttrui kunt u eenvoudig online kopen of bij een winkel bij u in de buurt. Er zijn genoeg merken die ze aanbieden voor een scherpe prijs. Soms krijgt u een leuke korting. Elk jaar komt onder andere de Primark met een collectie foute kersttruien. Zowel voor heren als dames en kinderen. Meestal zijn de truien vanaf half oktober in de winkel te vinden. Maar ook bij Zalando, Lidl-Shop, ABOUT YOU en Wehkamp kunt u de truien eenvoudig kopen. De Noorse trui doet het ook vaak goed als zeer foute variant.

In 2018 had de Aldi in Duitsland zelfs een kersttrui voor u en uw hond. U kon dan samen als matchend stelletje een kersttrui aan doen.

Een grappige kersttrui hoeft niet duur te zijn. Er zijn in aanloop naar de kerst altijd acties, aanbiedingen en kortingen zodat u goedkoop een kersttrui kunt aanschaffen.

Hoe fouter, hoe beter

Als u op zoek gaat naar de perfecte foute kersttrui, dan kan het niet fout genoeg. En ze zijn er in elke prijsklasse. U heeft er al eentje voor minder dan 10 euro, maar u kunt, als u de smaak te pakken heeft, ook een wat duurdere kopen. Ze lopen qua prijs op tot maar liefst 100 euro, maar dan heeft u ook wat fouts te pakken. Veel Nederlanders beginnen met een goedkope trui en kopen dan de jaren daarna steeds een nieuwe en een iets duurdere en nog foutere trui. Vind u een trui niet genoeg? Dan kunt u ook een kerstpak kopen. Kent u de Opposuits kerstpakken al? Dan kunt u van top tot teen met een fout design naar uw werk toe.

Wanneer is Foute Kersttruiendag 2024?

In 2024 is het op dinsdag 17 december 2024 foute kersttruiendag.

Save the Children

In Nederland wordt deze dag nog eens benadrukt door Save the Children. Zij koppelen een goede actie aan deze dag. Want je bent eigenlijk pas echt een held als je naast het dragen van de foute trui ook nog eens geld inzamelt voor kinderen in nood. U kunt dit doen samen met uw collega’s, vrienden of met uw schoolklas. Wilt u meer informatie? Kijk dan op de website van Save The Children.

Truien met korting

Bent u gek op shoppen met korting? En koopt u graag mode, kleding en fashion? Shop dan zeker eens tijdens Black Friday.