National Glamour Day – Douglas

Douglas staat natuurlijk bekend om de heerlijke parfums voor mannen en vrouwen, maar naast het ruime assortiment luchtjes heeft Douglas nog meer beautyproducten in de schappen. Onder andere make-up, gezichtsverzorgingsproducten, lichaamsverzorgingsproducten en ook verschillende haarverzorgingsproducten.

Wat zijn de Glamour Day acties bij Douglas?

Douglas geeft dit jaar met National Glamour Day 2020 20% korting op bijna het hele assortiment. Let wel op dat de korting verrekend wordt met de ‘van’-prijs. Dit is de hoogste prijs die op het prijskaartje staat, ook al staat deze prijs door gestreept. Sommige producten hebben standaard al 20% korting op de ‘van’-prijs, hierop krijg je dus niet nog extra korting.

Bij het afrekenen in de webshop moet je de kortingscode GLAMOUR2020 gebruiken om 20% korting te krijgen op de ‘van’-prijs van je producten. Als je het overzicht ziet van je aankopen, kan je bij het bedrag van de korting die je krijgt op een icoon klikken waar een ‘i’ op staat. Als je dit doet komt er een extra scherm in beeld met een uitleg van de berekende korting op je producten.

Wil je nu profiteren van de 20% korting op de lekkerste luchtjes, crème’s, make-up en andere verzorgingsproducten? Voor jezelf of om weg te geven?
Ga dan nu naar de Glamour Day acties van Douglas.

Douglas