Singles Day Nederland

Singles Day Deals 2019

Zodra de Singles Day Deals bekend zijn zullen we deze voor je verzamelen en hier voor je op een rijtje zetten. Zo hoef je zelf niet meer de webshops af te struinen, maar hoef je je alleen nog maar te focussen op online shoppen met korting. De Singles Day deals zijn tenslotte maar 24 uur verkrijgbaar tegen deze hoge korting. Dus helpen we je graag een handje.

BALR Singles Day BALR actie
BCC singles day BCC actie:
Bol.com Singles Day Bol.com actie:
AliExpress Singles Day AliExpress actie:
KLM actie:
Alternate Singles Day Alternate actie:
Coolblue Black Friday Coolblue acties:
Hunkemoller Hunkemöller actie:
MediaMarkt black friday MediaMarkt actie:
Otto Black Friday OTTO actie:
Wehkamp black friday Wehkamp actie:
Lampen24 actie:
BALR Singles Day BALR actie
Avantisport Singles Day Avantisport actie:
Blokker Singles Day Blokker actie:
LeenBakker Singles Day LeenBakker actie:
ICI PARIS XL Singles Day ICI PARIS XL actie:
Douglas Singles Day Douglas actie:
HEMA singles day HEMA actie:
Yves Rocher Singles Day Yves Rocher actie
Holland and Barrett Singles Day Holland & Barrett actie:
Plutosport Singles Day Plutosport actie:
Xenos Singles Day Xenos actie:
Protest Singles Day Protest actie:
Dekbeddiscounter Singles Day Dekbed discounter actie:
NewChic Singles Day Newchic actie:
Banggood Singles Day Banggood actie:
MiniInTheBox Singles Day MiniInTheBox actie:
Willie Singles Day Willie actie:
MiniMeis Singles Day MiniMeis actie:
About You Singles Day About You actie:
Amazon Singles Day Amazon actie:
America Today Singles Day America Today actie:
ASOS Singles Day Asos actie:
BeterBed Singles Day BeterBed actie:
Bever Singles Day Bever actie:
de Bijenkorf Singles Day de Bijenkorf actie:
Body & Fitshop Singles Day Body & Fit actie:
BonPrix Singles Day BonPrix actie
Bruna Singles Day Bruna actie:
Brunotti Singles Day Brunotti actie:
C&A Singles Day C&A actie:
Cameraland Singles Day Cameraland actie:
Cameranu Singles Day Cameranu actie:
Canon Singles Day Canon actie:
Coolcat Singles Day Coolcat actie:
Desigual Singles Day Desigual actie:
Happy Socks Singles Day Happy Socks actie:
Heineken Singles Day Heineken actie:
HP Singles Day HP actie:
Hotels.com Singles Day Hotels.com actie:
InterToys Singles Day Intertoys actie:
Invito Singles Day Invito actie:
JBL Singles Day JBL actie:
Jeanscentre Singles Day Jeanscentre actie:
Jysk Singles Day Jysk actie:
Lidl Singles Day Lidl shop actie:
Lucardi Singles Day Lucardi actie:
Manfield Singles Day Manfield actie:
Microsoft Singles Day Microsoft actie:
My Jewellery Singles Day My Jewellery actie:
Nelson Singles Day Nelson actie:
Nike Singles Day Nike actie:
Omoda Singles Day Omoda actie:
Pabo Singles Day Pabo actie:
Pandora Singles Day Pandora actie:
Paradigit Singles Day Paradigit actie:
Perry Sport Singles Day Perry Sport actie:
Philips Singles Day Philips actie:
Samsung Singles Day Samsung actie:
Sarenza Singles Day Sarenza actie:
S.Oliver Singles Day S.Oliver actie:
Superdry Singles Day Superdry actie:
The Body Shop Singles Day The Body Shop actie
Heineken The Sub Singles Day The Sub (Heineken) actie:
TOMS Singles Day TOMS actie:
Toysrus Singles Day Toys’rus actie:
Trendhopper Singles Day Trendhopper actie:
Voordeeldrogisterij Singles Day Voordeeldrogisterij.nl actie:
WE Fashion Singles Day WE Fashion actie:

Naast Black Friday zijn er nog meer populaire dagen in het jaar waarop je kunt shoppen met een heleboel korting. Een daarvan is Singles Day 2019. Dit is een dag die is komen overwaaien uit China en aantrekkelijk is gemaakt door Alibaba en AliExpress. Maar de Singles Day Nederland editie wordt ook elk jaar populairder. Absoluut een dag om in de gaten te houden en om te omcirkelen in de agenda. De kortingen lopen hierbij op tot soms wel 90 of 95%.

Wat is Singles Day?

Singles Day (ook wel vrijgezellendag genoemd in Nederland) is een dag die is bedacht als tegenhanger van Valentijnsdag. Bedacht in China door 4 vrijgezellen Chinese studenten om je trots te tonen op het feit dat je vrijgezel/single bent. Dit begon met een feest op een universiteit. Dit groeide langzaam maar zeker verder uit. Uiteindelijk werd het zo groot dat heel China deze dag viert. Of je nu wel of geen single bent, iedereen viert mee op deze dag. Deze dag is altijd op 11/11 en dat is geen toeval. De 4 studenten waren met zijn 4-en en het getal 1 staat in China voor eenvoud / alleen zijn. En dus kozen ze voor 11 november. Oftewel 11-11. Elk jaar is de dag voor de singles dus op dezelfde dag. Alleen valt deze op een andere dag in de week. Maar dat is nog niet alles, want tot dusverre lijkt het een heel onschuldige feestdag. Tot het moment dat Alibaba zich ermee ging bemoeien. Zij hebben een commercieel spektakel gemaakt van deze dag in het jaar. Dit doen ze met enorme kortingen. Ze geven hierbij kortingen die oplopen tot maar liefst 95% op een heleboel artikelen uit het assortiment. Hiermee is deze dag een groot feest geworden op het gebied van shoppen. In China zijn er ondertussen ook vele winkels en restaurants die hier slim op inhaken. Restaurants geven hoge kortingen aan echte singles en winkels beginnen enkele dagen voor Singles Day de mensen al warm te maken voor hun aanbiedingen die eraan zitten te komen.

Dat het een groot succes is geworden mag duidelijk zijn. Tijdens Singles Day 2016 was de omzet op deze ene dag in China maar liefst 14 miljard euro. In 2017 en 2018 werd dit nog eens ruimschoots overtroffen. De verwachting is dat dit in 2019 nog veel verder zal gaan toenemen. Om je een beeld te schetsen van hoeveel omzet dat is op 1 dag: dit is meer dan dat er in Nederland gedurende een heel jaar online wordt verkocht met alle webshops samen. En het is ondertussen ook groter dan Black Friday en Cyber Monday samen in Amerika. En dat zijn toch ook dagen waarop er online echt heel veel wordt gekocht.

Singles Day Nederland

Niet alleen in China is SinglesDay elk jaar populairder, ook Singles Day Nederland is elk jaar groter en groter, en dat betekent meer en meer korting! En dat is altijd leuk. Zeker zo in aanloop naar de feestdagen (kerst en sinterklaas) in december. In 2017 deden er al enkele bekende webshops mee, waaronder: ICI PARIS XL, MediaMarkt, Douglas en H&M. In 2018 deden er al fors meer merken mee, maar voor de editie van 2019 worden er een stuk meer webshops verwacht die mee gaan doen. Misschien wel Coolblue, Bol.com, Hunkemoller, Otto en Zalando? We houden het voor je in de gaten.

Singles Day korting

Aan wat voor korting moet je nu denken op zo’n dag waarop de aanbiedingen slechts 24 uur geldig zijn? Dat verschilt heel erg per webshop. Er zijn een aantal webshops die leuk inspringen op de datum door bijvoorbeeld 11% of 22% korting te geven. Maar dat is lang niet alles, want bij een heleboel webshops loopt de korting echt heel hoog op. Zo geeft AliExpress en Alibaba zelf al zo’n 90% korting op sommige artikelen. Maar ook In Nederland gaf Douglas vorig jaar 25% korting. Het is dus zeker de moeite waard om de Singles Day kortingen voor 2019 te gaan volgen en om lekker je slag te slaan. Want een beetje extra korting willen we allemaal wel toch? Een aantal populaire producten over het algemeen zijn: Apple producten zoals de iPhone, iPad en MacBooks, parfum, lingerie, wasmachines, tv’s, computers, laptops, kleding, vakanties, reizen, woonartikelen, etc.

Wanneer is Singles Day?

Singles Day is elk jaar op dezelfde datum: 11 november. Maar 11 november valt natuurlijk elk jaar op een andere dag in de week. Welke dagen moet je de komende jaren in de gaten houden? Wij zetten het voor je op een rijtje.

  • Singles Day 2017 was op zaterdag 11-11
  • Singles Day 2018 was op zondag 11-11
  • Singles Day 2019 is op maandag 11-11
  • Singles Day 2020 is op woensdag 11-11

Singles Day Weekend 2019

Omdat Singles Day 2019 op een maandag valt starten veel webshops, winkels en merken al eerder met hun speciale Singles Day acties, aanbiedingen en kortingen. Veel zullen er al starten op vrijdag en zaterdag en doorlopen tot en met de maandag zelf. Eigenlijk kun je in 2019 dus wel spreken van een Singles Day Weekend in plaats van een Singles Day dag. Maar dat is helemaal niet erg, want dan heeft u nog meer de tijd om te profiteren van de leukste en beste aanbiedingen. Heerlijk lang shoppen met een hoop korting. Wij wensen u alvast heel veel plezier met het online shoppen tijdens deze Global Festival Shopping dag.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de leukste Singles Day acties en alle black friday super deals? Volg ons dan ook op Facebook.