Singles Day Nederland

Singles Day Deals

Zodra de Singles Day Deals bekend zijn zullen we deze voor je verzamelen en hier voor je op een rijtje zetten. Zo hoef je zelf niet meer de webshops af te struinen, maar hoef je je alleen nog maar te focussen op online shoppen met korting. De Singles Day deals zijn tenslotte maar 24 uur verkrijgbaar tegen deze hoge korting. Dus helpen we je graag een handje.

BCC singles day BCC actie: tot 30% korting op vele artikelen
Bol.com Singles Day Bol.com actie: duizenden producten in de
aanbieding op 11 november!
AliExpress Singles Day AliExpress actie: tot wel 90% korting
op heel veel artikelen.
Alternate Singles Day Alternate actie:
hoge korting op gaming gear
Coolblue Black Friday Coolblue acties: divers, check de site!
Hunkemoller Hunkemöller actie: 10 en 11 november
20% korting op alle artikelen
Kijkshop Black Friday Kijkshop actie: 20% korting
op Max Pro Haircare
MediaMarkt black friday MediaMarkt actie:
11 top deals voor een single prijsje
Otto Black Friday OTTO actie van 10 t/m 12 november:
20% korting op alle mode
Gebruik de kortingscode: SINGLESDAY
Wehkamp black friday Wehkamp actie:
35% korting op speelgoed en games
BALR Singles Day BALR actie:
Tot 30% korting op geselecteerde items
Avantisport Singles Day Avantisport actie:
40% korting op de wintercollectie
Blokker Singles Day Blokker actie: alleen op 11 november
15% korting op het hele assortiment
met de kortingscode: SinglesDay-11.11
LeenBakker Singles Day LeenBakker actie:
20% korting op alle UMIX banken
ICI PARIS XL Singles Day ICI PARIS XL actie: op 11 november
25% korting op bijna het hele assortiment
Douglas Singles Day Douglas actie: 25% korting op ALLES!
HEMA singles day HEMA actie t/m 12 november
15% korting op bijna alles
met de kortingscode: kado15
Yves Rocher Singles Day Yves Rocher actie op 11 november:
Vanaf €40 besteding €11,11 korting met
de kortingscode 1111
Holland and Barrett Singles Day Holland & Barrett actie:
2e artikel maar 1 euro!
Plutosport Singles Day Plutosport actie:
hoge korting op sneakers!
Xenos Singles Day Xenos actie: alleen op 11 november
11% korting op het hele assortiment
met de kortingscode: 11.11-SINGLESDAY
Protest Singles Day Protest actie: 10 en 11 november
Tot 50% korting op de snow collectie
van Protest Sportswear
Dekbeddiscounter Singles Day Dekbed discounter actie: t/m 11 november
2 gratis kussens t.w.v. €79,95
met de kortingscode: 2KUSSENS
NewChic Singles Day Newchic actie: t/m 11 november
Tot 90% korting op kleding
Banggood Singles Day Banggood actie: t/m 11 november
Kortingen tot maar liefst 90%
MiniInTheBox Singles Day MiniInTheBox actie: tot 90% korting + gratis
extra coupons scoren!
Willie Singles Day Willie actie: geniet van de
speciale weekaanbieding voor singles
MiniMeis Singles Day MiniMeis actie: alleen op 11 november
€25 korting op een MiniMeis kinderdrager
met de kortingscode PIET

Naast Black Friday zijn er nog meer populaire dagen in het jaar waarop je kunt shoppen met een heleboel korting. Een daarvan is Singles Day 2018. Dit is een dag die is komen overwaaien uit China en aantrekkelijk is gemaakt door Alibaba en AliExpress. Maar de Singles Day Nederland editie wordt ook elk jaar populairder. Absoluut een dag om in de gaten te houden en om te omcirkelen in de agenda. De kortingen lopen hierbij op tot soms wel 90 of 95%.

Wat is Singles Day?

Singles Day (ook wel vrijgezellendag genoemd in Nederland) is een dag die is bedacht als tegenhanger van Valentijnsdag. Bedacht in China door 4 vrijgezellen Chinese studenten om je trots te tonen op het feit dat je vrijgezel/single bent. Dit begon met een feest op een universiteit. Dit groeide langzaam maar zeker verder uit. Uiteindelijk werd het zo groot dat heel China deze dag viert. Of je nu wel of geen single bent, iedereen viert mee op deze dag. Deze dag is altijd op 11/11 en dat is geen toeval. De 4 studenten waren met zijn 4-en en het getal 1 staat in China voor eenvoud / alleen zijn. En dus kozen ze voor 11 november. Oftewel 11-11. Elk jaar is de dag voor de singles dus op dezelfde dag. Alleen valt deze op een andere dag in de week. Maar dat is nog niet alles, want tot dusverre lijkt het een heel onschuldige feestdag. Tot het moment dat Alibaba zich ermee ging bemoeien. Zij hebben een commercieel spektakel gemaakt van deze dag in het jaar. Dit doen ze met enorme kortingen. Ze geven hierbij kortingen die oplopen tot maar liefst 95% op een heleboel artikelen uit het assortiment. Hiermee is deze dag een groot feest geworden op het gebied van shoppen. In China zijn er ondertussen ook vele winkels en restaurants die hier slim op inhaken. Restaurants geven hoge kortingen aan echte singles en winkels beginnen enkele dagen voor Singles Day de mensen al warm te maken voor hun aanbiedingen die eraan zitten te komen.

Dat het een groot succes is geworden mag duidelijk zijn. Tijdens Singles Day 2016 was de omzet op deze ene dag in China maar liefst 14 miljard euro. De verwachting is dat dit in 2018 nog veel verder zal gaan toenemen. Om je een beeld te schetsen van hoeveel omzet dat is op 1 dag: dit is meer dan dat er in Nederland gedurende een heel jaar online wordt verkocht met alle webshops samen. En het is ondertussen ook groter dan Black Friday en Cyber Monday samen in Amerika. En dat zijn toch ook dagen waarop er online echt heel veel wordt gekocht.

Singles Day Nederland

Niet alleen in China is SinglesDay elk jaar populairder, ook Singles Day Nederland is elk jaar groter en groter, en dat betekent meer en meer korting! En dat is altijd leuk. Zeker zo in aanloop naar de feestdagen (kerst en sinterklaas) in december. In 2017 deden er al enkele bekende webshops mee, waaronder: ICI PARIS XL, Kijkshop, MediaMarkt, Douglas en H&M. Voor de editie van 2018 worden er een stuk meer webshops verwacht die mee gaan doen. Misschien wel Coolblue, Bol.com, Hunkemoller, Otto en Zalando? We houden het voor je in de gaten.

Singles Day korting

Aan wat voor korting moet je nu denken op zo’n dag waarop de aanbiedingen slechts 24 uur geldig zijn? Dat verschilt heel erg per webshop. Er zijn een aantal webshops die leuk inspringen op de datum door bijvoorbeeld 11% of 22% korting te geven. Maar dat is lang niet alles, want bij een heleboel webshops loopt de korting echt heel hoog op. Zo geeft AliExpress en Alibaba zelf al zo’n 90% korting op sommige artikelen. Maar ook In Nederland gaf Douglas vorig jaar 25% korting. Het is dus zeker de moeite waard om de Singles Day kortingen voor 2018 te gaan volgen en om lekker je slag te slaan. Want een beetje extra korting willen we allemaal wel toch? Een aantal populaire producten over het algemeen zijn: Apple producten zoals de iPhone, iPad en MacBooks, parfum, lingerie, wasmachines, tv’s, computers, laptops, kleding, vakanties, reizen, woonartikelen, etc.

Wanneer is Singles Day?

Singles Day is elk jaar op dezelfde datum: 11 november. Maar 11 november valt natuurlijk elk jaar op een andere dag in de week. Welke dagen moet je de komende jaren in de gaten houden? Wij zetten het voor je op een rijtje.

  • Singles Day 2017 was op zaterdag 11-11
  • Singles Day 2018 is op zondag 11-11
  • Singles Day 2019 is op maandag 11-11
  • Singles Day 2020 is op woensdag 11-11