Wehkamp Wannahave days

Het is nu weer zover: de Wehkamp Wannahave Days. Vanaf 28 oktober t/m 1 november 2018 kan je bij Wehkamp met flinke kortingen shoppen. Profiteer jij ook graag in deze 5 dagen van extra korting op de leukste mode, decoratie voor in je huis en voor buiten en nog veel meer leuke spullen? Pak dan je kans vanaf zondag 28 oktober tot en met donderdag 1 november 2018!

Profiteer nu van Wehkamp Wannahave days

Op wat voor korting kunt u deze keer rekenen?

 • 50% korting op damesmode
 • 50% korting op herenmode
 • 50% korting op kindermode
 • 50% korting op baby artikelen
 • 50% korting op schoenen
 • 30% korting op wonen en slapen
 • 50% korting op tuin en klussen
 • 15% korting op huishoudartikelen
 • 15% korting op elektronica
 • 40% korting op speelgoed en games
 • 50% korting op sportmode
 • 70% korting op mooi en gezond

En de verzending is gratis vanaf 20 euro. Shop till you drop dus!

Kortom, heel veel korting op heel veel artikelen! Profiteer direct en ga naar de website van Wehkamp! Er is ook een speciale Wehkamp WannaHave Days pagina met alle deals, aanbiedingen en kortingen bij elkaar. Let wel op dat je niet te lang wacht, de kortingen zijn echt alleen geldig van 28 oktober t/m 1 november 2018!

Profiteer nu van Wehkamp Wannahave days

Wat zijn de Wehkamp Wannahave Days?

De Wannahave Days zijn inmiddels erg bekend en worden ook wel eens de Wehkamp Wannahaves genoemd. Dit fenomeen is Wehkamp gestart in 2004 en is eigenlijk dé terugkerende uitverkoop van deze grote webshop. Hiermee is het eigenlijk een vervanger van de vroegere Kortings4daagse. Dat wat tijdens de eerste edities begon met veelal 20% korting op een heleboel producten is later uitgegroeid naar nog veel meer producten en veel meer korting. Zo lopen de kortingen nu op van 20 tot maar liefst 70%. Door de hogere kortingen en de betere aanbiedingen zijn de Wannahave Days ook uitgegroeid tot een hele populaire sale met meer dan 70.000 afgeprijsde producten. Ideaal om bijvoorbeeld jouw kledingkast te vullen voor het nieuwe zomerseizoen of winterseizoen maar dan tegen een veel scherpere prijs. Benieuwd naar wat er deze keer in de Wehkamp Wannahave days folder staat? Bekijk dan de speciale actiepagina.

Wannahave Days 2018

In 2018 zijn de Wannahave Days nu van 28 oktober tot en met 1 november. De vorige editie was van 1 tot en met 5 juli. Zorg dat je deze kortingsdagen in je agenda hebt staan, om heel voordelig je voorraad aan toiletspullen, parfums en uiteraard ook je kledingkast aan te vullen. Vergeet ook niet dat het mooie weer eraan komt, en je dus ook je tuin, balkon en je huis op kan fleuren met hoog afgeprijsde artikelen. Ben je nog niet helemaal klaar voor de zomer om in je nieuwe badkleding op het strand te liggen? Bekijk dan ook de sport artikelen die op de 5 wannahave days een stuk goedkoper worden aangeboden. Shop dan ook gelijk nieuwe kleding om deze zomer stralend de straat op te gaan! Let op: de WannahaveDay kortingen gelden echt alleen op deze 5 dagen. Ben je te laat voor de super scherp afgeprijsde aanbiedingen? Dan zou je moeten wachten op de acties rond Singles Day of Black Friday.

Profiteer nu van Wehkamp Wannahave days

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de Wehkamp Wannahave Day acties en alle Black Friday super deals?
Volg ons dan ook op Facebook.