Wehkamp Wannahave days

Het is nu weer zover: de Wehkamp Wannahave Days. In 2024 kun je van tot bij Wehkamp met flinke kortingen shoppen. Profiteer jij ook graag weer van deze 7 dagen met extra korting op de leukste mode, decoratie voor in je huis en voor buiten en nog veel meer leuke spullen? Pak dan je kans.

Profiteer nu van Wehkamp Wannahave days

Op wat voor korting kunt u deze keer rekenen?

  • 30% korting op schoenen & accessoires
  • 30% korting op badmode
  • 40% korting op elektronica
  • 50% korting op verzorging
  • 55% korting op Pampers
  • 50% korting op L’Oreal Paris
  • 60% korting op Robijn
  • Tot 500 euro korting op alles voor je tuin
  • En nog heel veel meer Wannahave Deals

Kortom, heel veel korting op heel veel artikelen! Profiteer direct en ga naar de website van Wehkamp! Er is ook een speciale Wehkamp WannaHave Days pagina met alle deals, aanbiedingen en kortingen bij elkaar. Let wel op dat je niet te lang wacht, de kortingen zijn echt alleen geldig vanaf mei.

Profiteer nu van Wehkamp Wannahave days

Wat zijn de Wehkamp Wannahave Days?

De Wannahave Days zijn inmiddels erg bekend en worden ook wel eens de Wehkamp Wannahaves genoemd. Dit fenomeen is Wehkamp gestart in 2004 en is eigenlijk dé terugkerende uitverkoop van deze grote webshop. Hiermee is het eigenlijk een vervanger van de vroegere Kortings4daagse. Dat wat tijdens de eerste edities begon met veelal 20% korting op een heleboel producten is later uitgegroeid naar nog veel meer producten en veel meer korting. Zo lopen de kortingen nu op van 20 tot maar liefst 70%. Door de hogere kortingen en de betere aanbiedingen zijn de Wannahave Days ook uitgegroeid tot een hele populaire sale met meer dan 70.000 afgeprijsde producten. Ideaal om bijvoorbeeld jouw kledingkast te vullen voor het nieuwe zomerseizoen of winterseizoen maar dan tegen een veel scherpere prijs. Benieuwd naar wat er deze keer in de Wehkamp Wannahave days folder staat? Bekijk dan de speciale actiepagina.

Wannahave Days 2024

Ook in 2024 worden er weer Wannahaves verwacht. Er zijn naar verwachting sowieso weer 2 edities. Eentje in het voorjaar en eentje in het najaar.

Wannahave Days 2022

Ook in 2022 worden er weer Wannahaves verwacht. Er zijn naar verwachting sowieso weer 2 edities. Eentje in het voorjaar en eentje in het najaar. U kunt dan weer meerdere dagen genieten van Wehkamp Wannahaves korting. Zodra de definitieve datum bekend is maken we die weer hier voor u bekend. De eerste editie van de Wannahaves is in mei, deze duurt maar liefst 7 dagen en start op dinsdag 10 mei en eindigt op maandag 16 mei 2022. De tweede editie in 2022 wordt verwacht eind oktober.

Wannahave Days 2021

De Wehkamp Wannahave Days 202 waren er natuurlijk weer 2 keer. De eerste editie startte op zondag 9 mei en de tweede editie startte op zondag 24 oktober 2021. Hiermee zien we een verschuiving van de startdatum ten opzichte van 2020.

Wannahave Days 2020

De Wehkamp Wannahave Days 2020 waren van maandag 11 mei t/m vrijdag 15 mei voor de eerste keer dit jaar. De tweede Wannahaves zijn van zaterdag 24 oktober tot en met 1 november 2020. Dat betekent maar liefst 9 dagen lang korting!

Wannahave Days 2019

De eerste Wehkamp Wannhaves zijn alweer geweest en waren van 5 mei 2019 t/m 9 mei 2019. De tweede Wehkamp Wannahaves waren van 29 oktober t/m 1 november. Zo kun u meerdere dagen lang profiteren van de Wannahaves korting. Heerlijk toch? Eén ding is zeker; dit waren niet de enige dagen dit jaar. Er komt sowieso nog wel een editie. Zodra de datum bekend is maken we die natuurlijk voor u bekend.

Wannahave Days 2018

In 2018 waren de Wannahave Days van 28 oktober tot en met 1 november. De vorige editie daarvoor was van 1 tot en met 5 juli. Zorg ervoor dat u deze Wehkamp kortingsdagen in je agenda hebt staan, om heel voordelig je voorraad aan toiletspullen, parfums en uiteraard ook je kledingkast aan te vullen. Vergeet ook niet dat het mooie weer eraan komt, en je dus ook je tuin, balkon en je huis op kan fleuren met hoog afgeprijsde artikelen. Ben je nog niet helemaal klaar voor de zomer om in je nieuwe badkleding op het strand te liggen? Bekijk dan ook de sport artikelen die op de 5 wannahave days een stuk goedkoper worden aangeboden. Shop dan ook gelijk nieuwe kleding om deze zomer stralend de straat op te gaan! Let op: de WannahaveDay kortingen gelden echt alleen op deze 5 dagen. Ben je te laat voor de super scherp afgeprijsde aanbiedingen? Dan zou je moeten wachten op de acties rond Singles Day of Black Friday.

Profiteer nu van Wehkamp Wannahave days

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de Wehkamp Wannahave Day acties en alle Black Friday super deals? Of houd ons homepage in de gaten en volg ons op Facebook.