Riverty winkels

Online shoppen en achteraf betalen? Dat kan bij één van de Riverty shops uit onderstaand overzicht. Start meteen met shoppen, klik op het logo van uw favoriete winkel en betaal achteraf.

Over Riverty

Afterpay heet nu Riverty. Riverty is sinds 2022 één van de betaalmethodes, waarbij u bij online shops achteraf pas hoeft te betalen. Dat betekent: betalen nadat u de bestelling al heeft ontvangen. Tijdens het online shoppen en bestellen kiest u voor de optie van Riverty. De producten worden bij u thuis afgeleverd en na het in ontvangst nemen van uw spullen voldoet u de betaling online. De manier van betalen is flexibeler dan bij Afterpay. Bij Afterpay moest u binnen 14 dagen de betaling voldoen. Maar met Riverty zijn er meerdere betaalmethodes; van binnen 14 en Flex, tot betaal in 3 termijnen en automatische incasso. Niet alle opties zijn in alle landen beschikbaar overigens. Met Riverty betaalt u uiteraard alleen voor wat u koopt en besluit te houden. Meer flexibiliteit met Riverty is ideaal als u net nog even wat tijd moet overbruggen tot uw volgende salaris is gestort maar u echt niet meer kunt wachten met die ene aankoop. Of ook makkelijk als u niet precies weet welke maat u moet hebben van een paar schoenen of een kledingstuk. Dan hoeft u ze online niet allemaal voor te schieten, maar betaalt u alleen voor het artikel dat u houdt. De rest stuurt u weer retour.

Wat is Riverty?

Riverty is het nieuwe Afterpay. En daarmee kunt u dus achteraf betalen. Riverty is een online betaalmethode waarmee u het aankoopbedrag van uw bestelling pas hoeft te betalen nadat u alle spullen heeft ontvangen. Een mooie manier van achteraf betalen dus. Een acceptgiro in digitale vorm, voor degene die een acceptgiro nog kennen. Grote kans dat uw favoriete webshop ook deze manier van online betalen aanbiedt. In ons overzicht vindt u populaire webshops die gebruik maken van Riverty als betaaloptie. Tijdens het online bestellen vindt u de Riverty optie vaak tussen de opties om te kiezen voor iDeal of creditcard.

Riverty winkels achteraf betalen

Afterpay is nu Riverty. Sinds 4 oktober 2022 is Riverty gelanceerd. Was u al fan van Afterpay? Dan zit u met Riverty helemaal goed, want Riverty heeft dezelfde diensten én meer zodat u de betalingen op een nieuwe manier kunt regelen en de aankopen beter kunt beheren zoals u dat wilt.

Riverty winkels

In ons overzicht op deze pagina vindt u alle bekende webshops waar u kunt betalen met de optie van achteraf betalen Riverty. Achteraf betalen is handig en populair en met Riverty heeft u hier de juiste controle en transparantie bij. Tijdens de checkout kiest u voor Riverty, zodat u niet meteen hoeft te betalen maar gebruik kunt maken van de Riverty betaalmethoden. Het is absoluut veilig. Na het passen van het product (bij kleding en schoenen) houdt u degene die goed zijn en de rest stuurt u retour en hoeft u niet te betalen. Maak makkelijk gebruik van het Riverty winkels overzicht. Bekende merken die hierbij aangesloten zijn, zijn o.a.: Hallmark, Bax Music, Claudia Strater, Brandfield, Costes, Expresso, Decathlon, Scapino, ASOS, Le Ballon, terStal, Dress for less, The Sting, WE Fashion, Tom Tailor, Kleertjes.com, Kixx, BCC, Blokker, fonQ, Converse, De Online Drogist, Jeans Centre, JHP, Alternate, Body&Fit, DekBed Discounter, Only for Men, Roetgerink, Sneakers, V&D, Ziengs, Zonnebrillen.com, WoonQ, Schuurman Schoenen, Lucardi, Manfield, Open32, Plein.nl en waarschijnlijk de komende tijd nog heel veel meer mooie webshops.

Waarom kiezen voor Riverty shops?

Gebruik maken van de achteraf betalen optie Riverty is erg voordelig, want:

  • Tientallen winkels die deze optie bieden
  • Geen extra kosten aan verbonden
  • Stuurt u iets retour, dan betaalt u er niet voor
  • 100% veilig
  • Betalen na ontvangst van uw bestelling