Black Friday Ben

Ben Black Friday 2024 actie

  • Webshop: www.ben.nl
  • Black Friday korting: een leuke korting op een nieuw smartphone abonnement!

Profiteer nu Black Friday


Eerdere Black Friday deals Ben:

  • Black Friday korting 2019: een leuke korting op een nieuw smartphone abonnement!
  • Black Friday korting 2018: Geen aansluitkosten t.w.v. € 14,95 + tot 2000 MB gratis. Nu extra goedkoop en speciale deals op Sim Only, Apple, Huawei, Samsung, Nokia en Sony!
  • Black Friday aanbieding: Extra voordelig een nieuw mobiel abonnement afsluiten met de nieuwste smartphone? Kies dan voor Ben tijdens dit moment in het jaar.

Over Ben

Ben is een telecomprovider met een groot aanbod tegen een scherpe prijs. Is Ben er tussentijds even tussenuit geweest? Dat klopt! Het verhaal van Ben begon in februari 1999. Toen werd Ben geïntroduceerd als een aanbieder die het allemaal net even anders doet dan de rest. Daarna zijn ze van naam veranderd, even weg geweest, er zijn klanten bijgekomen en klanten weg gegaan, maar inmiddels is Ben er weer gewoon voor u. Ben is er echt voor iedereen, of u nu jong, oud, man, vrouw, jongen, meisje, donker, licht, smal, breed, dik of dun bent, Ben is er voor u. U kunt bij Ben het maximale plezier uit uw eigen budget halen. Als u kiest voor Ben dan maakt u gebruik van het T-Mobile netwerk, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit en het bereik, want daarmee zit het wel goed. Het netwerk van T-Mobile is namelijk het best geteste 4G netwerk van Nederland. Dus wat wilt u nog meer? Ben is er ook gewoon voor u.

Waarvoor kunt u bij Ben terecht? Zoekt u een sim only abonnement, of een telefoon met een nieuw abonnement? Dan zit u goed bij Ben. Als u een nieuw sim only abonnement wilt dan kunt u deze helemaal zelf samenstellen. Zo past het abonnement ook echt bij uw situatie en uw budget. Wel of geen internet en wel of niet voor een langere periode een abonnement vastleggen? Het kan allemaal. Bij Ben zijn ze erg flexibel om het u zo goed mogelijk naar uw zin te maken. Ook als u toe bent aan een nieuwe mobiele telefoon of smartphone. Zoekt u een Samsung, Apple, Nokia, Huawei, Sony of een ander merk? Of liever een refurbished telefoon? Het kan allemaal. Het is net wat u wilt.

Bent u een student? Dan krijgt u nog wat extra’s van deze provider. Zo betaalt u geen aansluitkosten en krijgt u gratis 4G, daarnaast zijn er nog enkele extra voordelige bundels waar u uit kunt kiezen. En ze schrijven de telefoonkosten pas af nadat u de stufi heeft ontvangen. Zo is de rekening betalen ook een makkie.

Ben Black Friday

Ben is waarschijnlijk erg populair tijdens Black Friday dit jaar. We zijn met zijn allen het hele jaar namelijk druk op zoek naar het beste telefoonabonnement. We vergelijken ons suf en willen altijd de beste actie van het moment vinden. Tijdens 2018 zal Ben gaan meedoen aan het Black Friday Nederland evenement is de verwachting. Een unieke korting die alleen tijdens Black Friday verkrijgbaar is. Gaat u dit jaar profiteren tijdens Black Friday Nederland en overstappen?

Welke Ben Black Friday deals komen er?

Welke Ben deals kunt u dit jaar verwachten tijdens Black Friday? Dat is op dit moment helaas nog niet bekend. Hiervoor moet u nog even een beroep doen op uw eigen geduld. De kortingen en acties worden namelijk pas kort van tevoren bekend gemaakt over het algemeen. Tijdens Black Friday 2017 deden ze nog niet mee, maar er is een behoorlijk grote kans dat u dus dit jaar ook een mooie korting krijgt tijdens Black Friday in Nederland, want de laatste jaren deden ze al wel mee.

Wanneer is Black Friday 2024?

Black Friday 2024 is op vrijdag 29 november. Maar ook in de dagen daarvoor is het verstandig om de acties en webshops alvast in de gaten te houden. Er zijn namelijk flink wat webshops die eerder beginnen met hun kortingen en acties. Maar dat is niet alles, want ze laten de actieperiode ook vaak nog wat doorlopen na Black Friday, namelijk op de zaterdag, zondag en soms zelfs tot en met de maandag (Cyber Monday).

Black Friday Nederland wordt bij ons dan ook elk jaar flink populairder en groter. Het aantal deelnemende winkels neemt elk jaar alleen maar verder toe. De kortingen en Black Friday deals worden ook hoger en beter, omdat de merken en webshops tegen elkaar op concurreren en dat is natuurlijk weer in uw voordeel. Een dag die u dus absoluut niet wilt missen. Toch? Wij proberen u tijdens deze dag een handje te helpen door u op de hoogte te houden van de beste Black Friday aanbiedingen en kortingen en deze voor u te verzamelen in een overzicht. Soms krijgt u een korting op het hele assortiment, soms op een deel daarvan of op specifieke producten. Is er een kortingscode, actiecode, voordeelcode of coupon nodig? Dan proberen wij deze ook voor u te verzamelen.

Black Friday is op vrijdag maar duurt vaak nog het hele weekend (Cyber Weekend). Maar dat is nog niet alles, want op de maandag na het weekend is het Cyber Monday. Tijdens Cyber Monday Nederland zijn er ook weer veel aanbiedingen verkrijgbaar. En deze aanbiedingen en deals zijn in dat geval alleen online verkrijgbaar. Sommige webshops doen er nog een schepje bovenop ten opzichte van Black Friday. Vaak zult u zien dat de acties van Black Friday dan ook gewoon geldig zijn tot en met Cyber Monday, maar durft u daarop te wachten? In veel gevallen kunt u vier dagen lang genieten en profiteren van hoge kortingen en exclusieve deals.

Profiteer nu Black Friday