Black Friday Blokker

Blokker Black Friday 2024 actie

  • Webshop: www.blokker.nl
  • Black Friday korting: Hoge kortingen op veel spullen

Profiteer nu van Blokker Black Friday korting


Eerdere Black Friday deals Blokker:

  • Black Friday korting 2019: Hoge kortingen tot 50% op heel veel woonartikelen, keukenartikelen, huishoudartikelen, speelgoed en elektra!
  • Black Friday korting 2018: Tot 50% korting op heel veel woonartikelen, keukenartikelen, huishoudartikelen, speelgoed en elektra!
  • Black Friday aanbieding: een nieuwe waterkoker, prullenbak, elektrische tandenborstel, keukenrolhouder, wekker, servies, bestek of andere huishoudelijke artikelen nodig? Met een leuke aanbieding? Dan is dit het moment in het jaar om uw slag te slaan.

Over Blokker

Bij deze winkel is de kans wel heel klein dat je daar nog nooit bent geweest of nog nooit iets hebt gekocht. In bijna elk winkelcentrum in Nederland is wel een Blokker winkel te vinden. Er zijn in Nederland dan ook honderden winkels van dit merk. En wat kun je er eigenlijk niet kopen? Er is van alles te krijgen. Het assortiment is echt enorm groot. Wat kun je er allemaal kopen. Het gaat voornamelijk om elektronica, witgoed, kook artikelen en woon artikelen. Van badmat tot bestek. Van wekker tot bord. Het is er allemaal. En wist je trouwens dat Blokker nog wat zusjes heeft? Dat zijn onder andere Marskramer, Big Bazar, Intertoys, Xenox en Leenbakker. Tijdens Black Friday 2016 gaf Blokker 20% korting op een heleboel elektronica en witgoed en maar liefst 30% korting op een Tefal pan. Wat zal het dit jaar worden? Ze hebben natuurlijk ook Playstations en games in het assortiment. Zeker de moeite waard dus om even een kijkje te nemen bij ze tijdens de Black Friday Sales.

Bent u op zoek naar meer Black Friday aanbiedingen, deals en kortingen op het gebied van bijvoorbeeld huishoudelijke artikelen en alles op en rondom het huis?  Dan zit u goed bij Zwarte Vrijdag Blokker. U kunt bij deze winkel terecht voor een zeer divers assortiment. De kans is dan ook klein dat u deze winkel eigenlijk niet kent. Online kunt u ook bij ze terecht voor alles zoals elektronica, koken, bakken, wonen, baden, slapen, speelgoed, reizen, persoonlijke verzorging, boeken, tuin, eten, tafelen en kantoorartikelen. Oftewel, absoluut de moeite waard om hier eens te gaan shoppen met een aantrekkelijke korting op dit unieke moment in het jaar.

Black Friday korting

Zo door het jaar heen kun je waarschijnlijk altijd wel profiteren van leuke Blokker aanbiedingen. Soms is daar online een actiecode, kortingscode, couponcode of voordeelcode voor nodig om tijdens het online bestellen deze extra korting te kunnen krijgen. Maar het is ook slim om gebruik te maken van bepaalde periodes in het jaar, wat dacht je bijvoorbeeld van de uitverkoop of de Blokker SALE periode? De kortingen lopen dan sowieso lekker hoog op. En dat is in het voordeel van jouw portemonnee. Maar dat is nog lang niet alles. Want het is nog veel goedkoper shoppen tijdens Black Friday Nederland. Wij verzamelen dan de Black Friday SALES deals voor jou in een overzicht. En natuurlijk nemen we daarin ook de Blokker deals en Blokker aanbiedingen mee. Wil je direct profiteren tijdens Black Friday? Klik dan meteen op de Profiteer nu button. Wij wensen jullie allemaal heel veel shopplezier tijdens het Black Friday en Cyber Monday weekend!

Houd Black Friday, vrij in jouw agenda om de beste koopjes in huis te halen en te profiteren van de hoogste kortingen en de beste Apple deals!

Profiteer nu van Blokker Black Friday korting

Cyber Monday Blokker

CyberMonday is altijd de eerste maandag na Black Friday. Dat betekent over het algemeen dat webshops de kortingsactie, die ze tijdens Zwarte Vrijdag hebben, gewoon doortrekken. De meeste BlackFriday acties lopen dan ook tot en met zondag en gaan daarna vloeiend over in Cyber Monday. De CyberMonday is eigenlijk de ‘tegenhanger’ van Black Friday. Daar waar Black Friday bedacht is door de winkeliers om mensen naar de winkel toe te halen is Cyber Monday een dag waarop je alleen online deze kortingen kunt krijgen. Een koopfestijn vanuit de luie stoel dus. Ideaal. Je hoeft niet de drukte op te zoeken in de stad, je moet hooguit even in de wachtrij voor een webshop als ze het echt heel druk hebben, maar dat valt meestal wel mee. Bovenaan deze pagina kun je zien of er ook een Blokker CyberMonday aanbieding is. Dit kun je zien door te kijken naar de datum van de actie. Als er staat dat deze geldig is t/m maandag 28 november, dan doet deze webshop mee aan de Cyber Monday korting. In sommige gevallen is de korting op maandag nog net wat hoger dan op de Zwarte Vrijdag, maar de vraag is of je daar op durft te wachten of dat jouw product dan al is uitverkocht. De keuze is aan jou, en het is geen garantie dat de CyberMonday Blokker korting nog hoger is.

Profiteer nu van Blokker Black Friday korting