Black Friday Desigual

Desigual Black Friday 2019 actie

  • Wanneer? Vanaf donderdag 28 november 2019
  • Webshop: www.desigual.nl
  • Black Friday korting: hoge kortingen op heel veel kleding en accessoires.

Profiteer nu van Desigual Black Friday korting


Editie Black Friday 2018 samenvatting:

  • Black Friday korting 2018: 40% korting op alles, dat betekent hoge kortingen op heel veel kleding en accessoires.
  • Black Friday aanbieding: uw garderobe thuis uitbreiden met dit mooie merk? Dan is dit wel het moment in het jaar om dat te doen. Heeft u een nieuwe broek, jas of trui nodig? Het kan allemaal.
  • Aantal dagen Black Friday actie tijdens de vorige editie: 5 dagen
  • Kreeg u extra voordeel tijdens Cyber Monday in 2018? Nee, u kreeg niet nog meer korting als tijdens Black Friday Nederland.

Over Desigual

Kleurrijk, kwaliteit, creativiteit, uniek en origineel is de collectie van Desigual.  Het merk is van ver af al te herkennen, dus als je ervan houdt om op te vallen, uniek te zijn en gezien te worden, dan kan je met een grote glimlach shoppen bij Desigual. Voor dames, heren en kinderen kan je veel kleding shoppen, maar ook accessoires en sportkleding. Wil je ook je huis wat opvrolijken met de motieven van Desigual? Dan kan je dat door door middel van de handdoeken, theedoeken, dekens en kussenslopen. Van felle aanwezige kleuren tot rustige pastel tinten vind je in de motieven van Desigual, dus voor iedereen zit er wel een uniek item bij.

Is Desigual uw favoriete merk? En ziet u het wel zitten om in de maand november uw kledingkast lekker voordelig uit te breiden met nieuwe collectie en nieuwe kleding? Profiteer dan van Desigual Zwarte Vrijdag in de maand november. Tijdens deze dag krijgt u een heleboel extra korting op veel producten van Desigual. Het assortiment van dit merk is erg ruim. Zo koopt u er onder andere: jurken, jassen, broeken, shirts, truien, vesten, blouses, t-shirts, tops, leggings, rokken, badjassen, sneakers, tassen, jeans en nog heel veel meer. Wat gaat u dit keer aanschaffen met een leuke korting?