Black Friday Expedia

Expedia Black Friday 2024 actie

  • Webshop: www.expedia.nl
  • Black Friday korting: hoge korting op hotelboekingen

Profiteer nu van Expedia Black Friday korting


Eerdere Black Friday deals Expedia

  • Black Friday korting 2019: 15% korting op een hotelboeking
  • Black Friday korting 2018: 15% korting op hotelboekingen met een kortingscode.
  • Black Friday aanbieding: wilt u er wel even lekker tussenuit? Even een weekend weg of een weekje weg en lekker in een hotel genieten van de luxe? Dan is dit het moment in het jaar om lekker uw hotel te boeken met een mooie aanbieding.

Over Expedia

Ben je toe aan vakantie? Of wil je er even een paar dagen tussen uit? Dan is dit de aanbieder waar je moet zijn. Van zonvakantie tot wintersport. Stedentrips, autoverhuur, vluchten, hotels, je boekt het hier allemaal. Een complete vakantie stel je eenvoudig samen bij Expedia. En wil je dat extra voordelig doen? Dan doe je dat in dit weekend. Tijdens de Black Friday 2016, 2017, 2018 en 2019 editie liep de korting hoog op bij deze aanbieder. Op sommige uitjes kreeg je 50% korting en op andere complete vakanties liep de korting op tot maar liefst 450 euro. Dat is nog eens voordelig en goedkoop vakantie vieren. Waar wacht je nog op? De Black Friday editie belooft er eentje te worden om naar uit te kijken. Zit jij op tijd klaar?

Gaat u binnenkort vliegen? Nog even lekker voordelig op vakantie dit jaar of komend jaar? Goedkoop vliegen? Goedkope vliegtickets? Of gewoon een goedkope complete vakantie inclusief een auto huren en een hotel naar uw wensen? Dan zit u goed bij Expedia Zwarte Vrijdag. Op deze ene dag in het jaar krijgt u namelijk een leuke extra korting op een heleboel vakanties voor de zomer en voor de winter. En wat is er nu leuker dan aan het begin van uw vakantie lekker wat geld besparen zodat u op vakantie nog wat meer te besteden heeft om extra lekker te gaan eten, een keertje extra uit eten te gaan of gewoon lekker te shoppen tijdens Black Friday bij andere websites omdat u nu goedkoper op vakantie gaat? Heerlijk toch! Wacht niet langer en sla uw slag.

Black Friday korting

Eigenlijk is het het hele jaar door wel mogelijk om te profiteren van verschillende Expedia aanbiedingen. Soms is het nodig dat je hiervoor een kortingscode, actiecode, voordeelcode of couponcode hebt en soms is dat niet nodig om de korting te krijgen. Deze code kun je dan invullen tijdens het online bestelproces en zo jouw korting claimen voordat je moet betalen. Kijk wel altijd zelf even goed of de korting ook daadwerkelijk wordt verwerkt. Maar daarnaast is het ook een aanrader en wel slim om te profiteren van bepaalde periodes in het jaar. Wat dacht je bijvoorbeeld van de uitverkoop of Expedia SALE periode? In deze periode lopen de kortingen sowieso lekker hoog op. En dat is hoe dan ook in het voordeel van jouw portemonnee, en dat is wel zo lekker. Maar dat is niet alles. Want het is dus nog veel leuker en goedkoper om te gaan shoppen tijdens Black Friday Nederland. Wij verzamelen dan de Black Friday SALES deals voor jou in een overzicht. En natuurlijk nemen we daarin ook de Expedia deals en Expedia aanbiedingen in mee. Wil je direct profiteren tijdens Black Friday? Klik dan meteen op de Profiteer nu button. Wij wensen jullie alvast heel veel plezier tijdens het shoppen in het Black Friday en Cyber Monday weekend!

Houd Black Friday, vrij in jouw agenda om de beste koopjes in huis te halen en te profiteren van de hoogste kortingen en de beste Apple deals!

Profiteer nu van Expedia Black Friday korting

Cyber Monday Expedia

CyberMonday is altijd de eerste maandag na Black Friday. Dat betekent over het algemeen dat webshops de kortingsactie, die ze tijdens Zwarte Vrijdag hebben, gewoon doortrekken. De meeste BlackFriday acties lopen dan ook tot en met zondag en gaan daarna vloeiend over in Cyber Monday. De CyberMonday is eigenlijk de ‘tegenhanger’ van Black Friday. Daar waar Black Friday bedacht is door de winkeliers om mensen naar de winkel toe te halen is Cyber Monday een dag waarop je alleen online deze kortingen kunt krijgen. Een koopfestijn vanuit de luie stoel dus. Ideaal. Je hoeft niet de drukte op te zoeken in de stad, je moet hooguit even in de wachtrij voor een webshop als ze het echt heel druk hebben, maar dat valt meestal wel mee. Bovenaan deze pagina kun je zien of er ook een Expedia CyberMonday aanbieding is. Dit kun je zien door te kijken naar de datum van de actie. Als er staat dat deze geldig is t/m maandag dan doet deze webshop mee aan de Cyber Monday korting. In sommige gevallen is de korting op maandag nog net wat hoger dan op de Zwarte Vrijdag, maar de vraag is of je daar op durft te wachten of dat jouw product dan al is uitverkocht. De keuze is aan jou, en het is geen garantie dat de CyberMonday Expedia korting nog hoger is.

Profiteer nu van Expedia Black Friday korting