Black Friday fonQ

fonQ Black Friday actie

  • Webshop: fonQ.nl
  • Black Friday korting: Hoge kortingen op heel veel woonartikelen.

Profiteer nu van fonQ Black Friday korting


Eerdere Black Friday deals fonQ

  • Black Friday korting 2019: Hoge kortingen tot 60% op heel veel woonartikelen.

Over fonQ

fonQ was vroeger onderdeel van Wehkamp, maar is inmiddels helemaal zelfstandig. fonQ is een online warenhuis met hele mooie spullen en een breed assortiment. Je kunt hier voor veel producten terecht, zoals: klokken, kapstokken, banken, stoelen, tafels, verlichting en vele andere woonartikelen en accessoires, maar dat is lang niet alles want ook voor kookartikelen, emmers, strijkers, strijkplanken en andere huishoudartikelen kun je bij ze terecht. Het assortiment is enorm groot. Je vindt er altijd een artikel dat bij je past. Of zoals fonQ zelf zegt ‘vind jouw mooi’. Ze hebben voor ieder wat wils en voor elk huishouden prachtige artikelen. Design gecombineerd met functioneel. Nieuwsgierig? Neem zeker een kijkje. Tijdens de fonQ Black Friday 2016 editie kon je rekenen op 10 euro korting bij een bestelling vanaf 75 euro. In 2017, 2018 en 2019 waren de kortingen een stuk hoger, dus dat belooft ook een leuke actie voor Black Friday te kunnen worden. Profiteer jij van de korting die ze bieden op deze dag? Wij gaan er alvast klaar voor zitten.

Black Friday korting

Zo door het jaar heen kun je waarschijnlijk altijd wel profiteren van leuke fonQ aanbiedingen. In sommige gevallen is daar online een actiecode, kortingscode, couponcode of voordeelcode voor nodig om de korting ook tijdens het bestelproces te kunnen krijgen. Maar soms geven webshops ook gewoon korting op het hele assortiment en hoef je daarvoor geen extra code in te vullen tijdens het bestellen. Dat is ook wel makkelijk. Maar er is meer dan dat, want het is ook verstandig om gebruik te maken van bepaalde periodes in het jaar, wat dacht je bijvoorbeeld van de uitverkoop of de fonQ SALE periode? De kortingen lopen dan sowieso lekker hoog op. En dat is in het voordeel van jouw portemonnee. Maar dat is nog lang niet alles. Want het is nog veel goedkoper shoppen tijdens Black Friday Nederland. Wij verzamelen dan de Black Friday SALES deals voor jou in een overzicht. En natuurlijk nemen we daarin ook de fonQ deals en fonQ aanbiedingen mee. Wil je direct profiteren tijdens Black Friday? Klik dan meteen op de Profiteer nu button. Wij wensen jullie allemaal heel veel shopplezier tijdens het Black Friday en Cyber Monday weekend!

Houd Black Friday, vrij in jouw agenda om de beste koopjes in huis te halen en te profiteren van de hoogste kortingen en de beste Black Friday deals!

Profiteer nu van fonQ Black Friday korting

Cyber Monday fonQ

CyberMonday is altijd de eerste maandag na Black Friday. Dat betekent over het algemeen dat webshops de kortingsactie, die ze tijdens Zwarte Vrijdag hebben, gewoon doortrekken. De meeste BlackFriday acties lopen dan ook tot en met zondag en gaan daarna vloeiend over in Cyber Monday. De CyberMonday is eigenlijk de ‘tegenhanger’ van Black Friday. Daar waar Black Friday bedacht is door de winkeliers om mensen naar de winkel toe te halen is Cyber Monday een dag waarop je alleen online deze kortingen kunt krijgen. Een koopfestijn vanuit de luie stoel dus. Ideaal. Je hoeft niet de drukte op te zoeken in de stad, je moet hooguit even in de wachtrij voor een webshop als ze het echt heel druk hebben, maar dat valt meestal wel mee. Bovenaan deze pagina kun je zien of er ook een fonQ CyberMonday aanbieding is. Dit kun je zien door te kijken naar de datum van de actie. Als er staat dat deze geldig is t/m maandag, dan doet deze webshop mee aan de Cyber Monday korting. In sommige gevallen is de korting op maandag nog net wat hoger dan op de Zwarte Vrijdag, maar de vraag is of je daar op durft te wachten of dat jouw product dan al is uitverkocht. De keuze is aan jou, en het is geen garantie dat de CyberMonday fonQ korting nog hoger is.

Profiteer nu van fonQ Black Friday korting