Black Friday Heineken

Heineken Black Friday actie

Wanneer?
Webshop: Heineken.nl
Black Friday korting: De acties zijn nog niet bekend.

Profiteer nu van Heineken Black Friday korting


Over Heineken

Als het om de grote trots van Nederland gaat, dan is de kans groot dat je als eerste aan Heineken denk als het een merk moet zijn. Dit wereldwijd bekende biermerk is echt overal te koop over de wereld. En het vindt zijn oorsprong in Nederland. Een Heineken biertje is het toch wel het lekkerste biertje dat er is. Toch? Maar een biertje is niet het enige dat je kunt kopen van dit merk. Ze hebben allerlei gave spulletjes in de Heineken shop die je kunt kopen. Wat te denken van een set bierglazen natuurlijk, maar ook een trolley, een pen, een laptoptas, een paraplu, een tas, een iphone case, notebook, zonnebril en nog een heleboel meer. Tijdens de Heineken Black Friday 2016 editie kon je de spulletjes met een leuke korting kopen, in 2017 gingen de kortingen omhoog tot zelfs 50%. En ook dit jaar tijdens Black Friday 2018 gaat de korting verder omhoog. Je ontvangt nu tot 62% korting op de Heineken Sub. Dat wordt goedkoop bier tappen!

Black Friday korting

Zo door het jaar heen kun je waarschijnlijk altijd wel profiteren van mooie Heineken aanbiedingen. Soms is daar online een actiecode, kortingscode, couponcode of voordeelcode voor nodig om tijdens het online bestellen deze extra korting te kunnen krijgen. Maar er is nog meer, want je kunt ook gebruik maken van interessante en slimme periodes in het jaar. Wat te denken van bijvoorbeeld de uitverkoop of Heineken SALE? Dat zijn momenten in het jaar waarop de korting erg hoog oploopt. En daar kun jij je slag slaan en profiteren in de portemonnee. Maar dat is nog lang niet alles. Want het is nog veel goedkoper shoppen tijdens Black Friday Nederland. Wij verzamelen dan de Black Friday SALES deals voor jou in een overzicht. En natuurlijk nemen we daarin ook de Heineken deals en Heineken aanbiedingen mee. Wil je direct profiteren tijdens Black Friday? Klik dan meteen op de Profiteer nu button. Wij wensen jullie allemaal heel veel shopplezier tijdens het Black Friday en Cyber Monday weekend!

Houd Black Friday, vrijdag 23 november, vrij in jouw agenda om de beste koopjes in huis te halen en te profiteren van de hoogste kortingen en de beste Black Friday deals!

Profiteer nu van Heineken Black Friday korting

Cyber Monday Heineken

CyberMonday is altijd de eerste maandag na Black Friday. Dat betekent over het algemeen dat webshops de kortingsactie, die ze tijdens Zwarte Vrijdag hebben, gewoon doortrekken. De meeste BlackFriday acties lopen dan ook tot en met zondag en gaan daarna vloeiend over in Cyber Monday. De CyberMonday is eigenlijk de ‘tegenhanger’ van Black Friday. Daar waar Black Friday bedacht is door de winkeliers om mensen naar de winkel toe te halen is Cyber Monday een dag waarop je alleen online deze kortingen kunt krijgen. Een koopfestijn vanuit de luie stoel dus. Ideaal. Je hoeft niet de drukte op te zoeken in de stad, je moet hooguit even in de wachtrij voor een webshop als ze het echt heel druk hebben, maar dat valt meestal wel mee. Bovenaan deze pagina kun je zien of er ook een Heineken CyberMonday aanbieding is. Dit kun je zien door te kijken naar de datum van de actie. Als er staat dat deze geldig is t/m maandag 26 november, dan doet deze webshop mee aan de Cyber Monday korting. In sommige gevallen is de korting op maandag nog net wat hoger dan op de Zwarte Vrijdag, maar de vraag is of je daar op durft te wachten of dat jouw product dan al is uitverkocht. De keuze is aan jou, en het is geen garantie dat de CyberMonday Heineken korting nog hoger is.

Profiteer nu van Heineken Black Friday korting