Black Friday Hotels.com

Hotels.com Black Friday actie

Wanneer? 
Webshop: Hotels.com
Black Friday korting: De acties zijn nog niet bekend.

Profiteer nu van Hotels.com Black Friday korting


Over Hotels.com

Wil je er even een weekendje of een nachtje tussenuit? Dan is een hotelletje boeken een prima keuze. En als je dat hotel dan boekt tijdens dit kortingsweekend dan doe je dat ook nog eens heel voordelig. Via Hotels.com kun je een overnachting boeken op een heleboel plekken en er samen met je partner of met het gezin even lekker op uit. Tijdens de Hotels.com Black Friday 2016 en 2017 editie was het erg leuk om een hotel te boeken, want op verschillende overnachtingen zat 20 tot maar liefst 70% korting. Dat belooft dus sowieso iets leuks voor de editie van Black Friday 2018.

Black Friday korting

Eigenlijk is het het hele jaar door wel mogelijk om te profiteren van verschillende Hotels.com aanbiedingen. Soms heb je daarvoor wel een kortingscode, actiecode, voordeelcode of couponcode nodig en soms is dat niet noodzakelijk. Deze code kun je dan invullen tijdens het online bestellen en zo jouw korting claimen voordat je moet betalen. Maar daarnaast is het ook een aanrader en slim om te profiteren van bepaalde periodes in het jaar. Wat dacht je zoal van de uitverkoop of Hotels.com SALE periode? In deze periode lopen de kortingen sowieso lekker hoog op. En dat is hoe dan ook in het voordeel van jouw portemonnee, en dat is wel zo lekker. Maar dat is niet alles. Want het is dus nog veel leuker en goedkoper om te gaan shoppen tijdens Black Friday Nederland. Wij verzamelen dan de Black Friday SALES deals voor jou in een overzicht. En natuurlijk nemen we daarin ook de Hotels.com deals en Hotels.com aanbiedingen in mee. Wil je direct profiteren tijdens Black Friday? Klik dan meteen op de Profiteer nu button. Wij wensen jullie alvast heel veel plezier tijdens het shoppen in het Black Friday en Cyber Monday weekend!

Houd Black Friday, vrijdag 23 november, vrij in jouw agenda om de beste koopjes in huis te halen en te profiteren van de hoogste kortingen en de beste Apple deals!

Profiteer nu van Hotels.com Black Friday korting

Cyber Monday Hotels.com

CyberMonday is altijd de eerste maandag na Black Friday. Dat betekent over het algemeen dat webshops de kortingsactie, die ze tijdens Zwarte Vrijdag hebben, gewoon doortrekken. De meeste BlackFriday acties lopen dan ook tot en met zondag en gaan daarna vloeiend over in Cyber Monday. De CyberMonday is eigenlijk de ‘tegenhanger’ van Black Friday. Daar waar Black Friday bedacht is door de winkeliers om mensen naar de winkel toe te halen is Cyber Monday een dag waarop je alleen online deze kortingen kunt krijgen. Een koopfestijn vanuit de luie stoel dus. Ideaal. Je hoeft niet de drukte op te zoeken in de stad, je moet hooguit even in de wachtrij voor een webshop als ze het echt heel druk hebben, maar dat valt meestal wel mee. Bovenaan deze pagina kun je zien of er ook een Hotels.com CyberMonday aanbieding is. Dit kun je zien door te kijken naar de datum van de actie. Als er staat dat deze geldig is t/m maandag 26 november, dan doet deze webshop mee aan de Cyber Monday korting. In sommige gevallen is de korting op maandag nog net wat hoger dan op de Zwarte Vrijdag, maar de vraag is of je daar op durft te wachten of dat jouw product dan al is uitverkocht. De keuze is aan jou, en het is geen garantie dat de CyberMonday Hotels.com korting nog hoger is.

Profiteer nu van Hotels.com Black Friday korting