Black Friday Hunkemoller

Hunkemöller Black Friday actie

Wanneer?
Webshop: Hunkemoller.nl
Black Friday korting: De acties zijn nog niet bekend.

Profiteer nu van Hunkemoller Black Friday korting


Over Hunkemöller

De perfecte match tussen jouw lichaam en de lingerie. Dat vinden ze bij Hunkemoller het belangrijkste. Bij dit merk kunnen de vrouwen terecht voor slaapmode, lingerie, badmode en sportkleding. En het is belangrijk dat dit lekker zit. Daar hebben ze hier wel verstand van, want ze doen al een tijdje mee. Dit merk werd opgericht in 1886 in Nederland. Maar ondertussen verkopen ze over de hele wereld, van Denemarken tot Marokko. En van Zweden tot Egypte. Maar het belangrijkste is echt dat jij je prettig voelt in de spullen van Hunkemöller. Want lekker slapen begint met een pyjama die lekker zit. En een vakantie is pas echt leuk in een bikini waar jij je goed in voelt. Het assortiment is heel groot. In alle maten kun je bij ze terecht voor bh’s, beugel bh’s, sport bh’s, strings, nachtmode, lingerie, onesies, body’s, bustiers, bruidslingerie, badmode, bikini’s, pantoffels, boxers, slips en nog veel meer. Tijdens de Black Friday Hunkemoller 2016 en 2017 editie kreeg je maar liefst 25% korting op het hele assortiment.  Ook tijdens de Hunkemoller Black Friday 2018 editie loopt de korting op tot 25%, en dit geld op het hele assortiment!

Black Friday korting

Zo door het jaar heen kun je waarschijnlijk altijd wel profiteren van leuke Hunkemoller aanbiedingen. Soms is daar online een actiecode, kortingscode, couponcode of voordeelcode voor nodig om tijdens het online bestellen deze extra korting te kunnen krijgen. Maar je doet er ook slim aan om zeker gebruik te maken van slimme periodes door het jaar heen, want wat te denk van bijvoorbeeld de uitverkoop of de Hunkemoler SALE periode? De kortingen lopen dan sowieso al behoorlijk hoog op. En dat is in het voordeel van jouw portemonnee. Maar dat is nog lang niet alles. Want het is nog veel goedkoper shoppen tijdens Black Friday Nederland. Wij verzamelen dan de Black Friday SALES deals voor jou in een overzicht. En natuurlijk nemen we daarin ook de Hunkemoller deals en Hunkemoller aanbiedingen mee. Wil je direct profiteren tijdens Black Friday? Klik dan meteen op de Profiteer nu button. Wij wensen jullie allemaal heel veel shopping plezier tijdens het Black Friday en Cyber Monday weekend!

Houd Black Friday, vrijdag 23 november, vrij in jouw agenda om de beste koopjes in huis te halen en te profiteren van de hoogste kortingen en de beste Black Friday deals!

Profiteer nu van Hunkemoller Black Friday korting

Cyber Monday Hunkemoller

CyberMonday is altijd de eerste maandag na Black Friday. Dat betekent over het algemeen dat webshops de kortingsactie, die ze tijdens Zwarte Vrijdag hebben, gewoon doortrekken. De meeste BlackFriday acties lopen dan ook tot en met zondag en gaan daarna vloeiend over in Cyber Monday. De CyberMonday is eigenlijk de ‘tegenhanger’ van Black Friday. Daar waar Black Friday bedacht is door de winkeliers om mensen naar de winkel toe te halen is Cyber Monday een dag waarop je alleen online deze kortingen kunt krijgen. Een koopfestijn vanuit de luie stoel dus. Ideaal. Je hoeft niet de drukte op te zoeken in de stad, je moet hooguit even in de wachtrij voor een webshop als ze het echt heel druk hebben, maar dat valt meestal wel mee. Bovenaan deze pagina kun je zien of er ook een Hunkemoller CyberMonday aanbieding is. Dit kun je zien door te kijken naar de datum van de actie. Als er staat dat deze geldig is t/m maandag 26 november, dan doet deze webshop mee aan de Cyber Monday korting. In sommige gevallen is de korting op maandag nog net wat hoger dan op de Zwarte Vrijdag, maar de vraag is of je daar op durft te wachten of dat jouw product dan al is uitverkocht. De keuze is aan jou, en het is geen garantie dat de CyberMonday Hunkemoller korting nog hoger is.

Profiteer nu van Hunkemoller Black Friday korting