Black Friday ICI PARIS XL

ICI PARIS XL Black Friday actie

Wanneer?
Webshop: ICIPARISXL.nl
Black Friday korting: De acties zijn nog niet bekend.

Profiteer nu van ICI PARIS XL Black Friday korting


Over ICI PARIS XL

Noem 2 parfum winkels in Nederland? Dan is de kans groot dat ICI PARIS XL daar zeker tussen zit. In veel steden en winkelcentra zit dit merk dan ook met een winkel, maar als je kiest voor gemak en al weet welk luchtje je nodig hebt dan kun je ook gebruik maken van de webshop. Dat zorgt nog net voor wat extra gemak. Deze winkel is ooit ontstaan en begonnen in een wijk in Brussel. Met als droom om de wereld van Parijs ook naar het Belgische Brussel toe te halen. En zo startte het ook. Daar komt ook de naam vandaan. Bij deze winkel en webshop kun je terecht voor meer dan 13.000 producten verdeeld over de categorieën: cosmetica, parfum, geuren en huidverzorging. Van scheerschuim tot masker, en van voetverzorging tot mascara of nagellak, ze hebben het allemaal. Maar vooral bekend zijn ze natuurlijk van de luchtjes. Deze zijn ook erg populair voor de feestdagen. Lange rijen in de winkels met mensen die een luchtje cadeau doen aan hun geliefde. Alle bekende topmerken hebben ze natuurlijk, zoals Cartier, DIOR, Chanel, Tom Ford, Giorgio Armani, Gucci en ga zo nog maar even door. Weet je niet wat je iemand moet geven? Dan kun je altijd nog kiezen voor de veilige cadeaukaart. Tijdens de Black Friday ICI PARIS XL 2016 en 2017 editie kon je rekenen op 25% korting op het hele assortiment. Dat belooft veel goeds voor 2018. Zit jij er klaar voor?

Black Friday korting

Zo door het jaar heen kun je waarschijnlijk altijd wel profiteren van leuke Expert aanbiedingen. Soms is daar online een actiecode, voordeelcode, kortingscode of couponcode voor nodig om tijdens het online bestellen deze extra korting te kunnen krijgen. Maar het is ook slim om gebruik te maken van bepaalde periodes in het jaar, wat dacht je bijvoorbeeld van de uitverkoop of de Expert SALE periode? De kortingen lopen dan sowieso lekker hoog op. En dat is in het voordeel van jouw portemonnee. Maar dat is nog lang niet alles. Want het is nog veel goedkoper shoppen tijdens Black Friday Nederland. Wij verzamelen dan de Black Friday SALES deals voor jou in een overzicht. En natuurlijk nemen we daarin ook de Expert deals en Expert aanbiedingen mee. Wil je direct profiteren tijdens Black Friday? Klik dan meteen op de Profiteer nu button. Wij wensen jullie allemaal heel veel shopping plezier tijdens het Black Friday en Cyber Monday weekend!

Houd Black Friday, vrijdag 23 november, vrij in jouw agenda om de beste koopjes in huis te halen en te profiteren van de hoogste kortingen en de beste deals!

Profiteer nu van ICI PARIS XL Black Friday korting

Cyber Monday ICI PARIS XL

CyberMonday is altijd de eerste maandag na Black Friday. Dat betekent over het algemeen dat webshops de kortingsactie, die ze tijdens Zwarte Vrijdag hebben, gewoon doortrekken. De meeste BlackFriday acties lopen dan ook tot en met zondag en gaan daarna vloeiend over in Cyber Monday. De CyberMonday is eigenlijk de ‘tegenhanger’ van Black Friday. Daar waar Black Friday bedacht is door de winkeliers om mensen naar de winkel toe te halen is Cyber Monday een dag waarop je alleen online deze kortingen kunt krijgen. Een koopfestijn vanuit de luie stoel dus. Ideaal. Je hoeft niet de drukte op te zoeken in de stad, je moet hooguit even in de wachtrij voor een webshop als ze het echt heel druk hebben, maar dat valt meestal wel mee. Bovenaan deze pagina kun je zien of er ook een ICI PARIS XL CyberMonday aanbieding is. Dit kun je zien door te kijken naar de datum van de actie. Als er staat dat deze geldig is t/m maandag 26 november, dan doet deze webshop mee aan de Cyber Monday korting. In sommige gevallen is de korting op maandag nog net wat hoger dan op de Zwarte Vrijdag, maar de vraag is of je daar op durft te wachten of dat jouw product dan al is uitverkocht. De keuze is aan jou, en het is geen garantie dat de CyberMonday ICI PARIS XL korting nog hoger is.

Profiteer nu van ICI PARIS XL Black Friday korting