Black Friday Intersport

Intersport Black Friday actie

  • Webshop: Intersport.nl
  • Black Friday korting: Leuke kortingen op heel veel artikelen

Bekijk alle Black Friday Deals


Over Intersport

Intersport, Sport to the people. Intersport heeft deze passende slogan goed bedacht en brengt inderdaad de mensen dichter naar het sporten door ze te voorzien van veel kleding en accessoires die je bij veel sporten nodig hebt. Voornamelijk voor de binnensporten zoals badminton, squash, tafeltennis, volleybal en vechtsporten, of in de sportschool bij krachttraining, fitness en groepslessen zoals yoga, maar ook voor buiten voor het hardlopen, voetballen, wandelen, fietsen, hockeyen, hiken, tennissen, skateboarden en wintersporten kan je voor de schoenen, kleding en accessoires bij Intersport terecht. De meest bekende merken die Intersport in de schappen heeft liggen zijn Asics, Bjorn Borg, Brunotti, Dunlop, Goretex Hummel, K-Swiss, New Balance, Nike, Nomad,  O’Neill, Protest, Puma, Reebok, Speedo, The North Face en Under Armour. In 2017, 2018 en 2019 liep de korting op tot 20%, misschien profiteer jij dit jaar van nog meer korting op Black Friday bij Intersport.

Black Friday korting

Het hele jaar door is het eigenlijk leuk shoppen bij deze webshop want er zijn altijd wel leuke Intersport aanbiedingen. Soms heb je daarvoor een kortingscode, voordeelcode, actiecode of coupon voor nodig om tijdens het bestellen ook daadwerkelijk te kunnen profiteren van de korting. Maar er is nog meer dan dat. Want je kunt ook gebruik maken van de slimme periodes in het jaar als het om shoppen gaat. Wat te denken van de uitverkoop of de Intersport SALE? De kortingen lopen in deze periodes sowieso erg hoog op. En daar kun jij van profiteren! Maar dat is niet alles, want het is nog veel leuker en goedkoper shoppen tijdens Black Friday Nederland. Wij verzamelen dan de Black Friday SALES deals voor jou in een overzicht. En natuurlijk nemen we daarin ook de Intersport deals en Intersport aanbiedingen mee. Wil je direct profiteren tijdens Black Friday? Klik dan meteen op de Profiteer nu button. Wij wensen jullie allemaal heel veelPlezier met het shoppen tijdens het Black Friday en Cyber Monday weekend!

Houd Black Friday, vrij in jouw agenda om de beste koopjes in huis te halen en te profiteren van de hoogste kortingen en de beste Black Friday deals van dit jaar!

Cyber Monday Intersport

CyberMonday is altijd de eerste maandag na Black Friday. Dat betekent over het algemeen dat webshops de kortingsactie, die ze tijdens Zwarte Vrijdag hebben, gewoon doortrekken. De meeste BlackFriday acties lopen dan ook tot en met zondag en gaan daarna vloeiend over in Cyber Monday. De CyberMonday is eigenlijk de ‘tegenhanger’ van Black Friday. Daar waar Black Friday bedacht is door de winkeliers om mensen naar de winkel toe te halen is Cyber Monday een dag waarop je alleen online deze kortingen kunt krijgen. Een koopfestijn vanuit de luie stoel dus. Ideaal. Je hoeft niet de drukte op te zoeken in de stad, je moet hooguit even in de wachtrij voor een webshop als ze het echt heel druk hebben, maar dat valt meestal wel mee. Bovenaan deze pagina kun je zien of er ook een Intersport CyberMonday aanbieding is. Dit kun je zien door te kijken naar de datum van de actie. Als er staat dat deze geldig is t/m maandag, dan doet deze webshop mee aan de Cyber Monday korting. In sommige gevallen is de korting op maandag nog net wat hoger dan op de Zwarte Vrijdag, maar de vraag is of je daar op durft te wachten of dat jouw product dan al is uitverkocht. De keuze is aan jou, en het is geen garantie dat de CyberMonday Intersport korting nog hoger is.