Black Friday KARWEI

KARWEI Black Friday 2024 actie

  • Webshop: www.karwei.nl
  • Black Friday korting: Hoge kortingen op heel veel klusartikelen

Profiteer nu Black Friday


Eerdere Black Friday deals KARWEI

  • Black Friday korting 2018: KARWEI deed vorig jaar helaas nog niet mee.
  • Black Friday korting 2019: Tijdens zwarte vrijdag kreeg je 20% korting op alles! In de bouwmarkt van 9:00-21:00 uur en online van 0:00 tot 24:00 uur. Daarnaast zijn er van vrijdag t/m maandag speciaal ingekochte artikelen moet kortingen tot wel 50%. Wees er snel bij, want op=op.

Over Karwei

Zoekt u naar een bouwmarkt waar ze meer zijn dan een bouwmarkt? Dan is de KARWEI de perfecte winkel voor u. Ze hebben hier alles voor de handige klusser, maar ze weten hier ook heel veel op het gebied van wonen en de laatste trends. Dus ze hebben alles op het gebied van gereedschap, bouwmaterialen, verf, behang, laminaat, verlichting, maar ze hebben ook mooie meubels, accessoires, lampen, meubelen voor in de tuin en nog heel veel meer. De KARWEI is dus een hele complete winkel waar u voor meer dan een paar schroeven, wat hout of een nieuwe hamer naartoe gaat. Of u nu uw woonkamer gaat inrichten, verlichting zoekt voor de badkamer of uw tuin wat wilt vernieuwen. Bij KARWEI zit u goed.

Klussen in huis kan best prijzig zijn, daarom is het verstandig en leuk om gebruik te maken van de KARWEI Black Friday korting, aanbiedingen en acties. U kunt tijdens Black Friday Nederland gebruik maken van diverse deals zodat u flink wat geld kunt besparen op uw aankoop. Waar wacht u nog op? Alvast veel plezier tijdens BlackFriday in november.

Karwei voordelen

  • Alles voor klussen en inrichten
  • Meer dan 30.000 artikelen online bestelbaar
  • Bezorgd waar en wanneer je maar wilt

Wilt u nog meer aanbiedingen, deals en kortingen bekijken? Check dan ook deze pagina’s: Black Friday deals of Black Friday Nederland!