Black Friday KLM

KLM Black Friday actie

Wanneer? vrijdag 23 november t/m maandag 26 november 2018
Webshop: KLM.nl
Black Friday korting: Actie volgt nog

Profiteer nu van KLM Black Friday korting


Over KLM

Denk je aan vliegen of op vakantie gaan met het vliegtuig? Dan denk je waarschijnlijk aan KLM. Dat staat voor Koninklijke Luchtvaart Maatschappij. En dat is ook het lekkerste. Gewoon vliegen met een stukje Nederlandse trots. Lekker Nederlands kletsen met de stewardessen is toch wel lekker makkelijk. En de kwaliteit van KLM is gewoon goed. Dus waar we ook naartoe willen in het buitenland. Binnen Europa of naar de andere kant van de wereld. Zakelijk of prive. Vliegen doen we het liefst met deze maatschappij. Tijdens de KLM Black Friday 2016 en 2017 editie kon je profiteren van flinke kortingen op reizen en vluchten. Vergelijkbaar met de WereldDealWeken. Dus dat belooft veel goeds voor Black Friday 2018.

Black Friday korting

Zo door het jaar heen kun je waarschijnlijk altijd wel profiteren van leuke KLM aanbiedingen, zoals de werelddeal weken. In sommige gevallen is daar online een actiecode, kortingscode, couponcode of voordeelcode voor nodig om de korting ook tijdens het bestelproces te kunnen krijgen. Maar soms geven webshops ook gewoon korting op het hele assortiment en hoef je daarvoor geen extra code in te vullen tijdens het bestellen. Dat is ook wel makkelijk. Maar er is meer dan dat, want het is ook verstandig om gebruik te maken van bepaalde periodes in het jaar, wat dacht je bijvoorbeeld van de uitverkoop of de KLM SALE periode? De kortingen lopen dan sowieso lekker hoog op. En dat is in het voordeel van jouw portemonnee. Maar dat is nog lang niet alles. Want het is nog veel goedkoper shoppen tijdens Black Friday Nederland. Wij verzamelen dan de Black Friday SALES deals voor jou in een overzicht. En natuurlijk nemen we daarin ook de KLM deals en KLM aanbiedingen mee. Wil je direct profiteren tijdens Black Friday? Klik dan meteen op de Profiteer nu button. Wij wensen jullie allemaal heel veel shopplezier tijdens het Black Friday en Cyber Monday weekend!

Houd Black Friday, vrijdag 23 november, vrij in jouw agenda om de beste koopjes in huis te halen en te profiteren van de hoogste kortingen en de beste KLM deals!

Profiteer nu van KLM Black Friday korting

Cyber Monday KLM

CyberMonday is altijd de eerste maandag na Black Friday. Dat betekent over het algemeen dat webshops de kortingsactie, die ze tijdens Zwarte Vrijdag hebben, gewoon doortrekken. De meeste BlackFriday acties lopen dan ook tot en met zondag en gaan daarna vloeiend over in Cyber Monday. De CyberMonday is eigenlijk de ‘tegenhanger’ van Black Friday. Daar waar Black Friday bedacht is door de winkeliers om mensen naar de winkel toe te halen is Cyber Monday een dag waarop je alleen online deze kortingen kunt krijgen. Een koopfestijn vanuit de luie stoel dus. Ideaal. Je hoeft niet de drukte op te zoeken in de stad, je moet hooguit even in de wachtrij voor een webshop als ze het echt heel druk hebben, maar dat valt meestal wel mee. Bovenaan deze pagina kun je zien of er ook een KLM CyberMonday aanbieding is. Dit kun je zien door te kijken naar de datum van de actie. Als er staat dat deze geldig is t/m maandag 26 november, dan doet deze webshop mee aan de Cyber Monday korting. In sommige gevallen is de korting op maandag nog net wat hoger dan op de Zwarte Vrijdag, maar de vraag is of je daar op durft te wachten of dat jouw product dan al is uitverkocht. De keuze is aan jou, en het is geen garantie dat de CyberMonday KLM korting nog hoger is.

Profiteer nu van KLM Black Friday korting