Black Friday MADE

MADE Black Friday 2024 actie

  • Webshop: www.made.com/nl
  • Black Friday korting: Flink veel korting op heel veel woon artikelen en accessoires voor in huis.

Profiteer nu Black Friday


Eerdere Black Friday deals MADE

  • Black Friday korting 2020: Flink veel korting op heel veel woon artikelen en accessoires voor in huis.
  • Black Friday korting 2019: Honderden euro’s korting, gratis verzending op alles. De Black Friday Flash SALE was niet eerder zo leuk!
  • Black Friday korting 2018: Tot 20% korting op selected lines en gratis levering. Daarbij op vrijdag ook nog eens Black Friday Flash Sale met extra kortingen!
  • Black Friday aanbieding: Uw woning opnieuw inrichten met MADE artikelen was niet eerder zo voordelig en leuk als met Black Friday korting, namelijk 20%.

Over MADE en Black Friday

Bent u gek op design meubelen? Maar vindt u ze eigenlijk ook wel aan de prijzige kant? Heeft u dit keer geen zin om de hoofdprijs te betalen? Dan bent u aan het juiste adres bij MADE tijdens Zwarte Vrijdag in de maand november. Tijdens dit moment in het jaar kunt u heel veel design meubels kopen met een aantrekkelijke korting. Uw woning inrichten met design artikelen was nog nooit eerder zo leuk om te doen. Zoekt u een nieuwe bank, stoel, fauteuil, bureau, kast, tafel, dressoir, bed, opbergkast, zitzak, lamp of een ander woonaccessoire om uw woning verder mee aan te kleden? Dan is MADE de webshop waar u zeker eens een kijkje moet gaan nemen. En wat is er nu leuker dan al deze mooie artikelen ook nog eens te kunnen kopen met een mooie korting? Wij wensen u alvast veel plezier tijdens BlackFriday dit jaar.

Bent u op zoek naar meer Black Friday aanbiedingen, deals en kortingen op het gebied van bijvoorbeeld wonen, design en inrichting? Bekijk dan ook deze pagina’s: Black Friday deals of Black Friday Nederland.