Black Friday Scapino

Scapino Black Friday actie

  • Webshop: Scapino.nl
  • Black Friday korting: Hoge kortingen op veel artikelen

Profiteer nu van Scapino Black Friday korting


Over Scapino

Deze winkel kennen we allemaal. De kans is groot dat er namelijk een winkel bij jou in de buurt zit van dit merk en dat je er wel eens wat hebt gekocht. De hoge rekken met schoenen gesorteerd op maat zien we waarschijnlijk allemaal voor ons als we denken aan deze winkel. Lekker praktisch ingericht en zeker niet te duur. Ben je op zoek naar een nieuw paar schoenen dan ben je bij deze winkel aan het juiste adres. Maar ze hebben meer dan dat, wat te denken van pantoffels, en allerlei kleding, jassen, petten, mutsen, wanten, sjaals, rokken, shirts, truien, broeken, accessoires en nog heel veel meer. En dat dus allemaal voor een scherpe prijs.

Tijdens de Scapino Black Friday 2016 editie kon je rekenen op 21% korting tijdens de 21% BTW actie. In 2017 gingen de kortingen omhoog naar 50%, een heerlijke korting dus op de toch al scherp geprijsde artikelen bij deze winkel. Dat belooft dus veel goeds en korting voor de Black Friday editie. Ben jij erbij?

Black Friday korting

Eigenlijk is het het hele jaar door wel mogelijk om te profiteren van verschillende Scapino aanbiedingen. Soms heb je daarvoor wel een kortingscode, actiecode, voordeelcode of couponcode nodig en soms is dat niet noodzakelijk. Deze code kun je dan invullen tijdens het online bestellen en zo jouw korting claimen voordat je moet betalen. Maar daarnaast is het ook een aanrader en slim om te profiteren van bepaalde periodes in het jaar. Wat dacht je zoal van de uitverkoop of Scapino SALE periode? In deze periode lopen de kortingen sowieso lekker hoog op. En dat is hoe dan ook in het voordeel van jouw portemonnee, en dat is wel zo lekker. Maar dat is niet alles. Want het is dus nog veel leuker en goedkoper om te gaan shoppen tijdens Black Friday Nederland. Wij verzamelen dan de Black Friday SALES deals voor jou in een overzicht. En natuurlijk nemen we daarin ook de Scapino deals en Scapino aanbiedingen in mee. Wil je direct profiteren tijdens Black Friday? Klik dan meteen op de Profiteer nu button. Wij wensen jullie alvast heel veel plezier tijdens het shoppen in het Black Friday en Cyber Monday weekend!

Houd Black Friday, vrij in jouw agenda om de beste koopjes in huis te halen en te profiteren van de hoogste kortingen en de beste Apple deals!

Profiteer nu van Scapino Black Friday korting

Cyber Monday Scapino

CyberMonday is altijd de eerste maandag na Black Friday. Dat betekent over het algemeen dat webshops de kortingsactie, die ze tijdens Zwarte Vrijdag hebben, gewoon doortrekken. De meeste BlackFriday acties lopen dan ook tot en met zondag en gaan daarna vloeiend over in Cyber Monday. De CyberMonday is eigenlijk de ‘tegenhanger’ van Black Friday. Daar waar Black Friday bedacht is door de winkeliers om mensen naar de winkel toe te halen is Cyber Monday een dag waarop je alleen online deze kortingen kunt krijgen. Een koopfestijn vanuit de luie stoel dus. Ideaal. Je hoeft niet de drukte op te zoeken in de stad, je moet hooguit even in de wachtrij voor een webshop als ze het echt heel druk hebben, maar dat valt meestal wel mee. Bovenaan deze pagina kun je zien of er ook een Scapino CyberMonday aanbieding is. Dit kun je zien door te kijken naar de datum van de actie. Als er staat dat deze geldig is t/m maandag, dan doet deze webshop mee aan de Cyber Monday korting. In sommige gevallen is de korting op maandag nog net wat hoger dan op de Zwarte Vrijdag, maar de vraag is of je daar op durft te wachten of dat jouw product dan al is uitverkocht. De keuze is aan jou, en het is geen garantie dat de CyberMonday Scapino korting nog hoger is.

Profiteer nu van Scapino Black Friday korting