Black Friday Swiss Sense

Swiss Sense Black Friday 2024 actie

  • Webshop: www.swisssense.nl
  • Black Friday korting: Hoge kortingen op boxsprings, kussens en matrassen

Profiteer nu Black Friday


Eerdere Black Friday deals Swiss Sense

  • Black Friday korting 2019: Tot 400 euro korting op boxsprings, 70% korting op hoofdkussens en 10% korting op matrassen.

Over Swiss Sense en Black Friday

Swiss Sense is al ruim 100 jaar actief op het gebied van slapen en slaapcomfort. Het begon ooit met Piet Diks. In 1918 startte hij namelijk met de productie van matrassen. Die in die tijd werden gemaakt van een juten omslag met stro erin. Ze hebben dus al jarenlang ervaring met lekker slapen. Dus gaan ze ook elke dag voor kwaliteit. Alle producten worden dan ook elke dag gecontroleerd op kwaliteit en de afwerking, want ze willen dat u lekker kunt slapen op het beste bed. Als u advies wilt dan kunt u natuurlijk naar een Swiss Sense winkel bij u in de buurt. Er zijn er in totaal zo’n 90 verspreid over Nederland, Duitsland en België. Wist u bijvoorbeeld dat u bij Van der Valk ook altijd slaapt op een matras of boxspring van Swiss Sense.

Een nieuw bed kan aardig wat kosten als u gaat voor maximaal comfort. Daarom is wat extra korting wel lekker meegenomen, toch? Met Swiss Sense Black Friday zit u dan ook goed. U krijgt dan een flinke korting op onder andere boxsprings, matrassen, bedden, toppers, bedbodems en beddengoed. Een compleet nieuw bed voor een zacht prijsje. Sla uw slag in de Black Friday Week bij Swiss Sense en pak die korting en profiteer van de beste deals. U bespaart hiermee enkele honderden euro’s als het even mee zit. En u krijgt nog steeds die topkwaliteit.

Gaat u voor een nieuw goedkoop bed met Black Friday Nederland? Sla dan uw slag in de Black Friday Week in de maand november. U krijgt dan bij Swiss Sense Zwarte Vrijdag korting. Dat zijn leuke aanbiedingen met veel korting. Zoekt u nog naar meer wonen deals? Dat kan ook, wij helpen u graag op weg om zoveel mogelijk te besparen tijdens deze Nederlandse kortingsdag. Wacht niet langer en shop direct.