Black Friday Tele2

Tele2 Black Friday actie

Wanneer?
Webshop: Tele2.nl
Black Friday korting: Actie volgt nog

Profiteer nu van Tele2 Black Friday korting


Over Tele2

Niet omdat het moet, maar omdat het kan. Wie kent deze zin niet en gebruikt het bijna dagelijks? Tele2 kwam met deze slogan in de reclames om duidelijk te maken dat snel en veel mobiel internet niet duur hoeft te zijn. Met de unlimited data abonnementen heeft Tele2 de telefonie wereld op zijn kop gezet. Onbeperkt internet in heel Nederland voor een vaste lage prijs. Onbeperkt internetten kan je nu ook met de nieuwste iPhone 10, de wat oudere iPhone 8 of 8+ van Apple, of ga je liever voor een Samsung Galaxy S9 of S8 plus, een Sony Xperia XZ2, Huawei P10 of de P10 lite, de Nokia 8, een HTC U11 of heb je liever een ouder model? Dan kan je uit de vele modellen van de beste merken kiezen bij een nieuw abonnement of als je je huidige abonnement verlengt. Ook als je geen nieuwe telefoon nodig hebt, maar met je huidige mobiele telefoon ook onbeperkt wilt internetten kan je bij Tele2 een Sim only abonnement aan schaffen. Dit kan gemakkelijk via de website, dus voor onbeperkt internet hoef je de deur niet meer uit!
Blijf je liever helemaal binnen en wil je toch contact met de buiten wereld? Kijk dan gelijk bij de Thuis pakketten voor vast internet, bellen en TV. Deze categorieën kan je met elkaar combineren of apart af sluiten.

Black Friday korting

Het hele jaar door is het eigenlijk leuk shoppen bij deze webshop want er zijn altijd wel leuke Tele2 aanbiedingen. Soms heb je daarvoor een kortingscode, voordeelcode, actiecode of coupon voor nodig om tijdens het bestellen ook daadwerkelijk te kunnen profiteren van de korting. Maar er is nog meer dan dat. Want je kunt ook gebruik maken van de slimme periodes in het jaar als het om shoppen gaat. Wat te denken van de uitverkoop of de Tele2 SALE? De kortingen lopen in deze periodes sowieso erg hoog op. En daar kun jij van profiteren! Maar dat is niet alles, want het is nog veel leuker en goedkoper shoppen tijdens Black Friday Nederland. Wij verzamelen dan de Black Friday SALES deals voor jou in een overzicht. En natuurlijk nemen we daarin ook de Tele2 deals en Tele2 aanbiedingen mee. Wil je direct profiteren tijdens Black Friday? Klik dan meteen op de Profiteer nu button. Wij wensen jullie allemaal heel veelPlezier met het shoppen tijdens het Black Friday en Cyber Monday weekend!

Houd Black Friday, vrijdag 23 november, vrij in jouw agenda om de beste koopjes in huis te halen en te profiteren van de hoogste kortingen en de beste Black Friday deals van dit jaar!

Profiteer nu van Tele2 Black Friday korting

Cyber Monday Tele2

CyberMonday is altijd de eerste maandag na Black Friday. Dat betekent over het algemeen dat webshops de kortingsactie, die ze tijdens Zwarte Vrijdag hebben, gewoon doortrekken. De meeste BlackFriday acties lopen dan ook tot en met zondag en gaan daarna vloeiend over in Cyber Monday. De CyberMonday is eigenlijk de ‘tegenhanger’ van Black Friday. Daar waar Black Friday bedacht is door de winkeliers om mensen naar de winkel toe te halen is Cyber Monday een dag waarop je alleen online deze kortingen kunt krijgen. Een koopfestijn vanuit de luie stoel dus. Ideaal. Je hoeft niet de drukte op te zoeken in de stad, je moet hooguit even in de wachtrij voor een webshop als ze het echt heel druk hebben, maar dat valt meestal wel mee. Bovenaan deze pagina kun je zien of er ook een Tele2 CyberMonday aanbieding is. Dit kun je zien door te kijken naar de datum van de actie. Als er staat dat deze geldig is t/m maandag 26 november, dan doet deze webshop mee aan de Cyber Monday korting. In sommige gevallen is de korting op maandag nog net wat hoger dan op de Zwarte Vrijdag, maar de vraag is of je daar op durft te wachten of dat jouw product dan al is uitverkocht. De keuze is aan jou, en het is geen garantie dat de CyberMonday Tele2 korting nog hoger is.

Profiteer nu van Tele2 Black Friday korting