Black Friday Telfort

Telfort Black Friday 2024 actie

Profiteer nu van Telfort Black Friday korting


Eerdere Black Friday deals Telfort

  • Black Friday korting 2018: hoge kortingen op telefonie en thuisproducten! Nu 12 maanden Internet en TV voor slechts €35 per maand in plaats van €42,50.
  • Black Friday korting 2019: Telfort gaat verder onder de merknaam KPN. Profiteer nu van korting bij KPN!

Over Telfort

Ben je op zoek naar een ideale prijs/kwaliteit verhouding? Dan zit je bij Telfort goed. Telfort is een zusje / broertje van KPN. En dat betekent dat ze gebruik maken van hetzelfde netwerk, maar dat ze je wel een veel scherpere prijs bieden. Een prima keuze dus. Je kunt bij ze terecht voor een mobiel abonnement met een telefoon, maar ook voor alleen sim only abonnement behoort ook tot de mogelijkheden. Maar dat is nog steeds lang niet alles, want Telfort Thuis is ook lekker voordelig. Dat betekent dat je kunt kiezen uit internet, bellen en tv. Net welke diensten je nodig hebt. En ook hier geldt. Het is de KPN kwaliteit, maar dan veel voordeliger. Ideaal toch. Tijdens Black Friday 2017 had Telfort leuke aanbiedingen, wij verwachten nog meer leuke kortingsacties met nog hogere kortingen voor Black Friday 2022!

Zoekt u KPN kwaliteit tegen een scherpere prijs? Dan is Telfort het merk waar u moet zijn voor uw producten op het gebied van telefonie en telecom. Wilt u een goedkoop sim only abonnement of een nieuwe smartphone met een mobiel abonnement? Dan zit u bij Telfort altijd goed omdat ze gebruik maken van het KPN netwerk. Maar ook als u thuis internet, telefonie en TV nodig heeft dan betaalt u bij Telfort een vriendelijkere prijs dan bij de andere aanbieders zoals KPN, Ziggo en T-Mobile. Krijgt u dan ook minder kwaliteit? Zeker niet. En wilt u dit aanschaffen op een gunstig moment in het jaar? Dan is Zwarte Vrijdag wel een moment om in de gaten te houden. Op deze dag in het jaar heeft Telfort namelijk nog scherpere aanbiedingen op telefonie en thuisproducten. Slaat u uw slag op het juiste moment bij Telfort BlackFriday?

Black Friday korting

Zo door het jaar heen kun je waarschijnlijk altijd wel profiteren van mooie Telfort aanbiedingen. Soms is daar online een actiecode, kortingscode, couponcode of voordeelcode voor nodig om tijdens het online bestellen deze extra korting te kunnen krijgen. Maar er is nog meer, want je kunt ook gebruik maken van interessante en slimme periodes in het jaar. Wat te denken van bijvoorbeeld de uitverkoop of Telfort SALE? Dat zijn momenten in het jaar waarop de korting erg hoog oploopt. En daar kun jij je slag slaan en profiteren in de portemonnee. Maar dat is nog lang niet alles. Want het is nog veel goedkoper shoppen tijdens Black Friday Nederland. Wij verzamelen dan de Black Friday SALES deals voor jou in een overzicht. En natuurlijk nemen we daarin ook de Telfort deals en Telfort aanbiedingen mee. Wil je direct profiteren tijdens Black Friday? Klik dan meteen op de Profiteer nu button. Wij wensen jullie allemaal heel veel shopplezier tijdens het Black Friday en Cyber Monday weekend!

Houd Black Friday 2022, vrijdag 25 november, vrij in jouw agenda om de beste koopjes in huis te halen en te profiteren van de hoogste kortingen en de beste Black Friday deals!

Profiteer nu van Telfort Black Friday korting

Cyber Monday Telfort

CyberMonday is altijd de eerste maandag na Black Friday. Dat betekent over het algemeen dat webshops de kortingsactie, die ze tijdens Zwarte Vrijdag hebben, gewoon doortrekken. De meeste BlackFriday acties lopen dan ook tot en met zondag en gaan daarna vloeiend over in Cyber Monday. De CyberMonday is eigenlijk de ‘tegenhanger’ van Black Friday. Daar waar Black Friday bedacht is door de winkeliers om mensen naar de winkel toe te halen is Cyber Monday een dag waarop je alleen online deze kortingen kunt krijgen. Een koopfestijn vanuit de luie stoel dus. Ideaal. Je hoeft niet de drukte op te zoeken in de stad, je moet hooguit even in de wachtrij voor een webshop als ze het echt heel druk hebben, maar dat valt meestal wel mee. Bovenaan deze pagina kun je zien of er ook een Telfort CyberMonday aanbieding is. Dit kun je zien door te kijken naar de datum van de actie. Als er staat dat deze geldig is t/m maandag 29 november, dan doet deze webshop mee aan de Cyber Monday korting. In sommige gevallen is de korting op maandag nog net wat hoger dan op de Zwarte Vrijdag, maar de vraag is of je daar op durft te wachten of dat jouw product dan al is uitverkocht. De keuze is aan jou, en het is geen garantie dat de CyberMonday Telfort korting nog hoger is.

Profiteer nu van Telfort Black Friday korting