Black Friday Van den Assem

Assem Black Friday 2024 actie

  • Webshop: www.assem.nl
  • Black Friday: Korting op heel veel schoenen

Profiteer nu Black Friday


Eerdere Black Friday deals Assem

  • Black Friday 2019: Minimaal 20% korting op heel veel schoenen
  • Black Friday korting 2018: 20% korting op de hele collectie met de kortingscode BLACK20. Kortingscode werkt niet op al afgeprijsde artikelen.
  • Black Friday aanbieding: Nieuwe schoenen kopen kon met 20% korting. Ideaal als u nog wel een paar nieuwe kon gebruiken.

Van den Assem en Black Friday

Heeft u nieuwe schoenen nodig? Profiteer dan nu van de korting bij van den Assem online in de webshop. Even een paar nieuwe schoenen kopen en niet de hoofdprijs betalen? Dan is dit het moment om toe te slaan bij Assem. Zowel mannen, vrouwen als kinderen kunnen hier terecht voor een paar goede schoenen. U heeft keuze uit heel veel merken, waardoor er altijd wel een passend model tussen zit die u mooi vindt. Wacht niet langer en pak die Zwarte Vrijdag korting.

Bent u gek op Black Friday deals, aanbiedingen en kortingen? En wilt u nog veel meer korting pakken op dit moment in het jaar? Zoekt u deals op het gebied van fashion, mode, kleding, elektronica, reizen, witgoed, smartphones, wonen en telecom? Dan zit u hier goed. Bij Black Friday Nederland vindt u namelijk de beste Black Friday Deals die er dit jaar allemaal te krijgen zijn. Deze kunnen u eenvoudig een hoop korting opleveren. Deze Zwarte Vrijdag is dan ook hét moment om weer inkopen te doen en te profiteren van de beste aanbiedingen en hoge kortingen. Een ideaal moment om dus te gaan shoppen met de decembermaand voor de deur waarin Sinterklaas en de Kerstman altijd een hoop cadeaus kopen. Waar wacht u dus nog op?

Check alle Black Friday deals of meer informatie over Black Friday Nederland. Een ideale manier om flink wat geld te besparen in de laatste periode van het jaar.